- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Çok geçmiş olsun. Ameliyat öncesi yapılan sıvı diyetler var karaciğeri temizleyen bu bahaneyle iyi olur gibiMerhaba kızlar dün yine çene ağrısı ile mahvolmuş durumdaydım antibiyotikler de bitmişti ama bir fırsat bulup doktora gidememiştim geçen hafta. Bugün 20liklerden birini aldırdım. Diğerinin üstünde kemik parçası varmış haftaya o da ayrı bir operasyonla alınacak.
Bugün sabah sadece çubuk kraker yemiştim ama açlıktan ölsem de şu an bir şey yiyemiyorum.
Üç dört gün taneli yiyecekler yiyemeyeceğim uyuşukluğum geçerse akşama çorba yapıp zorla da olsa çorba içmek istiyorum. Bir kaç gün sadece çorba ve onun gibi şeylerle geçecek benim öğünler.
HoşgeldinSelamün aleykümben geldim arkadaşlar uzun bi aradan sonra ve aldığım kilolarla utanarak bi süre kendi başıma vermeyi denedim gelmeden ama olmadı bi türlü veremiyorum
Sizler Nasılsınız
Gulcem de gulemedim hahaKızlar şimdi aklıma geldi Cumartesi Annemde olan çok komik bir olaysizlerede anlatayım
Malum Cumartesi Amcamlarla ma Aile Annemlerde toplanmıştık ve ben iltifatları fazla fazla topladımama kimse bana kilomu sormadı o an ( ne yengem, ne amcam nede kuzen ki ona bile şaşırdım normalde çok meraklıdırlar )
Neyse bir ara Yengem banyoya gittiğinde Annemin tartısını görmüş ve çıkıp tartılmışÇıkışta sordu o banyodaki tartı doğru tartıyormu diye bende gülerek 65 kg mu çıktın dedim Anlamadı ve evet dedi sevinerek Bende o tartıda 65 çıkıyorum kesin doğrudur o dedim
Hatun ısrarla ya anlamadı yada anlamak istemedi ve gülümseyerek ay 65 kgyum demekki dedibende ısrarla evet evet kesin doğrudur o bende 65 çıkıyorum onda diyorum
Ciddi ciddi benim o kiloda olduğumu mu sandı nedir ama ben bir başladım gülmeye Yenge yahu o tartı bozuk herkesi 65 gösteriyor o dedim de ondan sonra anladı
Bir an bile olsa beni o kiloda sanması çok hoşuma gitmedi değil ama hani göz var nizan var okadar olmadığım aşikar üstelik İGden kızı beni zaten takip ediyor
Alem şu Yengemler yaaa o gün durduk yere güldürmüştü beni o hali
Ayy valla takılcam canım ya yoksa aldım başımı gidiyodumIyiyim canım yuvarlanip gidiyoruz işte. .
Takıl buraya listedeymissin gibi. Daha etkili olur. Her cuma kilo bildirimi yap yine..
hadi bakalım inşallah baştan daha da azimli bi şekilde sevam ederiz kuzum
Valla bende sevindim kaptancımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Anam Takımın sayfasını açıp bu kadar sevineceğim hiçç aklıma gelmezdi
Ne güzel hareketlenmeye başlamışız
Evet kızlar herkes bir silkelenip takıma dönüyor artık listede olsun olmasınbakın şu günleri iyi değerlendirip yaza kadar bomba gibi olabiliriz
Bende bugün biraz temizlik yaptım sonra küçük kuzu ille tatlı bir şey yokmu diyince internetten az malzemeli tatlı yazıp önüme çıkan ilk tarifi yaptımTabiki tadına dahi bakmadım ve evdekiler çok beğendi Un kurabiyesi tadında olmuş dediler
Artık iki gün tatlı bir şey demezler
Küçük cimcime bir ara alt komşuya kızlarıyla oynamaya inince bir kaç tanede ona gönderdimhem eli boş gitmesin hemde kızlar oynarken yerler diye onlarda çok beğenmiş
Bugün hiç kaçamaksız ve çok güzel bir gün oldu benim için
Hazır kuzu aşağıdayken bende biraz kendimle ilgileneyim ve kaç gündür salladığım ağdayı aradan çıkarayım dedim
Boyun fıtığından korkuma sallayıp duruyordum aman ya ağrım artarsa diye kasıp kasıp durdum kendimi ama şükür uzun bir süre rahatım artık
Bİrazdan yediklerimi de yazarım gerçi pek bir şey yemiş sayılmam Sibelin eski listelerine göreama ben halimden memnunum karşılığınıda inşallah fazlasıyla alırım
Haticeciğim hakikaten Gülşende gelsin hatta Fatoşda dönsün de şu yaza kadar siz kalan bir kaç kilonuzu bende şu kalan 20 kilomu birlikte verelim
Acil takıma kan lazım oda sizde var nasılsa
Eşimin bana öğrettiği ve hep kullandığım bir tabir var;
Okadar çatlak su kaçırmaz
Olan olmuş ama sakın pes edip daha fazla cozutma canım bak cumaya kadar sıkı tutup güzel bir eksi bile görürsün
Ohhhh çocuk bakıcılığı bahanesiyle baya bir kalori yakıyorsundur canımBak şimdi yine cumayı iple çeker oldum
Sorma Ayşem yaaa bırak o doktor yüzünden sülaleyi benzin döküp yakasım gelmişti
O an Ameliyat parasını bulabilseydim o eşşek herifin aklına uyacak belkide daha kötü şeylerle karşılaşacaktımverilmiş sadakam varmış valla
Bakalım şimdi ilk fırsatta düzgün bir yer bulmam lazımbugün hesapta bir yeri arayacaktım kendimle uğraşmaktan unuttum ağrı başlayınca jeton düştü ama devamlı kolluyorum kendimi de hafif ağrıyla idare ediyorum
Sağ olasın canıminşallah hem kilo hemde sağlık anlamında hepimiz hep daha iyi durumlara geliriz
Çok çok geçmiş olsun tekrar canım sana
İhmal etme de ilk fırsatta git doktora belki iltihap oluşmuştur yoksa şimdiye çoktan ağrılarının geçmesi gerekirdi
Rabbim acil şifalar versin canımdediğin gibi çorba içmeye çalış olmadı ayranla falan tıka kendini hem protein hemde tok tutar
Patates püresi yap olmadı kendinebiraz daha sıvı bırakırsın ki çiğneme derdi olmadan karnını doyurmuş ol
İnşallah bir iki güne iyi haberlerini de alırız
Anammmmmmmmmmmm
Kimleri görüyoruminan seni gördüğüme çok sevindim daha bugün Gültenle ( perihan00 ) konuşuyorduk eskiden takım ne kadar canlıydı diye Allahtan başka şey isteseymişim olacakmış
Gel gel canım birlikte yaza kadar gelenlerin fazlasını bile veririz inşallah Allahın izniyle
Maalesef diyet öyle menem bir şey ki tek başına savaşa gitmeye benzetiyorumarkam sağlam olmazsa hemen yenilecekmişim gibi birlikte burada önceki gibi çok güzel kilolar veririz ama bu kez geri gelmemek üzere
Kuzum şükür yine 6 kgyla kalmışsın o 7 ay içindeListeye girmek önemli değil sen iste ben birde yedekler listesi yaparım Motive oluyoruz sonuçta burada ve inanıyorum yine çok güzel kilolar vereceğiz hep beraber
Hazır görümcende eşlik ediyor daha kolay olur bu sefer senin için
alıntı yaptım gece açılması ve insülin direnci sorunu yaşayan bir arkadaş eminim faydası olurO gece yemelerim akla ziyandi.psikolojik tedavi bile gordum o yuzden.Ama benim seker gece 50 lere dusuyormus megersem sebebim buymus simdi seker normale donunce gecede kalkma olayim olmuyor.1 tarcin 5 karanfil zeytin buyuklugunde taze zencefili dogra 1 bardak kaynar suda 10 dk beklet yemekten yarim saat once ic.gunde 3 kez yap.hem seker dusmuyo hem istah kesiyo hemde bagirsaklari calistiriyor.Bi dene istersen kuzum.
Hoşbuldum canımmÇok geçmiş olsun. Ameliyat öncesi yapılan sıvı diyetler var karaciğeri temizleyen bu bahaneyle iyi olur gibi
Hoşgeldin
Gulcem de gulemedim haha
Valla bende sevindim kaptancımbayadır diyorum bi yazayım diye sonra diyorum önce biraz kilo vereyim öyle yazarım ama bitürlü veremedim tam tersi 1ay spor salonuna gittim üstüne aldım bende bişey anlamadım inşallah bırakmadan istediğim kiloya kadar devam edeceğim burda hep beraber
Umarım faydalı olur
Kızlar bende kizcemi zor uyuttum yarım saat önce uyumuyo beşiğine koyuyorum bı aglayisi var duyan çocuk düştü der öyle uyududa
Evi topladım oyuncaklarını fln kaldırdım yatağa yeni girdim açım ya hemde çok
Bugün yazdan kizartip dolaba koyduğum patlıcani çıkardım yağını poşetlemeden önce kağıt havluyla almistim
Yemeğin içine attığım kiymaya acıdım patlıcanda tat Yok tatsız bişey oldu keşke yapmasaydim akşam üşendim tekrar yemek yapmaya
Eşimde öğleden Kalan etli sebze yemeğini yedi çiğ köfte ayranla bende bol yeşillik iki çiğ köfte yedim
Ceviz yerim dedim onuda yemeyi unutmuşum iyikide unutmusum
Allah'ım yüce rabbim lütfen bizleri ideal kilolarimiza inmeyi nasip et
Hamurislerini görünce gözlerimiz yerinden çıkacak gibi olmasın
Tokum diyelim hiç dokunmadan
Aminnnnn
Gününüz aydın olsun..
Günaydın hepinize kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?