Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evettt şimdide aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca bol su

Kahvaltı; 08:45de
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tuzsuz etimek
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara; 11:00de
1 fincan 5 i 1 yerde çay
1 adet hurma

Öğlen; 13:00de
1 dilim tuzsuz etimek
1 kase chialı yoğurt

ara; 14:00de
1 fincan duble Türk kahvesi

ara; 15:30da
1 fincan yumuşak içimli yeşil çay
1 adet greyfurt

akşam; 19:00da
1 koca kase marul salatası
1 adet kırmızı biber ve 1 adet salatalık ( salatanın içine doğramıştım )
3 kaşık yoğurt

ara; 20:30
1 adet greyfurt
1 fincan yumuşak içimli Yeşil çay

Birazdan belki son bir Türk kahvesi içerim
Gün içinde de 2 litre su ancak içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o nasılsa

Toplam 969 Kcal almış oluyorum
Kalori hesabı programına göre karbonhidrat biraz fazla ( gerçi ne kadar doğru hesaplıyor ) ama vardır Sibelin bir bildiği diyip hiç bozmadan devam ettim

Kızlar şimdi aklıma geldi Cumartesi Annemde olan çok komik bir olay sizlerede anlatayım

Malum Cumartesi Amcamlarla ma Aile Annemlerde toplanmıştık ve ben iltifatları fazla fazla topladım ama kimse bana kilomu sormadı o an ( ne yengem, ne amcam nede kuzen ki ona bile şaşırdım normalde çok meraklıdırlar )

Neyse bir ara Yengem banyoya gittiğinde Annemin tartısını görmüş ve çıkıp tartılmış Çıkışta sordu o banyodaki tartı doğru tartıyormu diye bende gülerek 65 kg mu çıktın dedim Anlamadı ve evet dedi sevinerek Bende o tartıda 65 çıkıyorum kesin doğrudur o dedim
Hatun ısrarla ya anlamadı yada anlamak istemedi ve gülümseyerek ay 65 kgyum demekki dedi bende ısrarla evet evet kesin doğrudur o bende 65 çıkıyorum onda diyorum
Ciddi ciddi benim o kiloda olduğumu mu sandı nedir ama ben bir başladım gülmeye Yenge yahu o tartı bozuk herkesi 65 gösteriyor o dedim de ondan sonra anladı

Bir an bile olsa beni o kiloda sanması çok hoşuma gitmedi değil ama hani göz var nizan var okadar olmadığım aşikar üstelik İGden kızı beni zaten takip ediyor
Alem şu Yengemler yaaa o gün durduk yere güldürmüştü beni o hali

Çok geçmiş olsun. Ameliyat öncesi yapılan sıvı diyetler var karaciğeri temizleyen bu bahaneyle iyi olur gibi
Selamün aleyküm ben geldim arkadaşlar uzun bi aradan sonra ve aldığım kilolarla utanarak bi süre kendi başıma vermeyi denedim gelmeden ama olmadı bi türlü veremiyorum
Sizler Nasılsınız
Hoşgeldin
Gulcem de gulemedim haha

Iyiyim canım yuvarlanip gidiyoruz işte. .

Takıl buraya listedeymissin gibi. Daha etkili olur. Her cuma kilo bildirimi yap yine..
Ayy valla takılcam canım ya yoksa aldım başımı gidiyodum
hadi bakalım inşallah baştan daha da azimli bi şekilde sevam ederiz kuzum

Valla bende sevindim kaptancım bayadır diyorum bi yazayım diye sonra diyorum önce biraz kilo vereyim öyle yazarım ama bitürlü veremedim tam tersi 1ay spor salonuna gittim üstüne aldım bende bişey anlamadım inşallah bırakmadan istediğim kiloya kadar devam edeceğim burda hep beraber

Kızlar haftanın 1. Lerini takip ediyor musunuz bilmiyorum ama güzel paylaşımlar var.
alıntı yaptım gece açılması ve insülin direnci sorunu yaşayan bir arkadaş eminim faydası olur

Kızlar bende kizcemi zor uyuttum yarım saat önce uyumuyo beşiğine koyuyorum bı aglayisi var duyan çocuk düştü der öyle uyududa

Evi topladım oyuncaklarını fln kaldırdım yatağa yeni girdim açım ya hemde çok

Bugün yazdan kizartip dolaba koyduğum patlıcani çıkardım yağını poşetlemeden önce kağıt havluyla almistim

Yemeğin içine attığım kiymaya acıdım patlıcanda tat Yok tatsız bişey oldu keşke yapmasaydim akşam üşendim tekrar yemek yapmaya

Eşimde öğleden Kalan etli sebze yemeğini yedi çiğ köfte ayranla bende bol yeşillik iki çiğ köfte yedim

Ceviz yerim dedim onuda yemeyi unutmuşum iyikide unutmusum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu gece nedense hiç uykumu alamadım niye ben böyle yorgunum diye gözümü açtığımda bir de ne göreyim bizim küçük cadı aramıza girmiş ( gerçi artık kazık kadar oldu ama ağız alışkanlığı küçük diyoruz )
Tabi biz fark etmediğimiz halde iç güdüsel olark karı koca kendimizi kasmışız aman sıkışmasın diye
Hatun birde uyanıp kenara yatarsa düşerim korkusu var birde genelde biz nasıl beceriyorsak gece dib dibe yatsakta sabah herkes köşesine çekilmiş boksör gibi iyice kenarda uyuyor
Ortası açık alan olunca tabi cadı daha rahat giriyor bize hissettirmeden

Hemen okul saatinin geldiğini görünce kalk borusu çalıp eşimle ufaklığı gönderdim şimdide güzelce kahvaltımı yaparım

Belki salonda fazla zorladıysan kendini kas yapmışsındır birde spora gidince insan enerji sar ettim yakarım nasılsa yine diye farkında olmadan biraz fazlada kaçırabiliyor
Hallederiz canım sıkıntı yok

Umarım faydalı olur

Çok güzel bir paylaşım olmuş Aslında her hafta birincilerin başarı hikayesini buraya kopyalayabiliriz yada herkes mutlaka girip okur hem varsa hatalarımızı görürüz hemde motive oluruz

Buzluğa sebze koyarken poşetin hava almadığına emin ol canım ben bazen cift poşet kullanıyorum yoksa o buzluğun kokusu sanki sebzeye siniyor ve ne tat kalıyor nede tuz
Bir sene bezelyelerim öyle olmuştu hepsini çöpe atmak zorunda kalmışım ama bu yaz bahçemizden topladığımız bakla ve taze fasülyeleri hala büyük bir zevkle yiyoruz gerçi ben eskiden ağzıma sürmezdim bakla bu sene beğendim daha yeni taze fasülyemde 2 paket kalmış neyse yeter o bana nasılsa yazın olduğu gibi her hafta yapmıyorum

Allah'ım yüce rabbim lütfen bizleri ideal kilolarimiza inmeyi nasip et

Hamurislerini görünce gözlerimiz yerinden çıkacak gibi olmasın
Tokum diyelim hiç dokunmadan

Aminnnnn

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemize

Gününüz aydın olsun..

Günaydın hepinize kızlar

Sizlerede günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
Kahvaltılar edildimi bol su içildimi bakayım

Kızlar yaa bugün kahvaltıdan sonra hemen hazırlanıp çıkacağım

Büyük görümcemin görümcesi doğum yapmış 10 gün önce ve KVlerle ona bebek görmeye gideceğiz 1 kahve içme bahanesiyle Dün çıkıp bir şey alamayacakken Annem geldi aklıma dur dedim onda kesin vardır hep hazırda bulunur kız erkek en az 1er takım
Oda o an bizim meşhur sosyete pazarındaymış evde yok ama burdan alırım ben bir şey dedi ve çok güzel mavi bir takım almış bebişe
Sağ olsun beni o dertten de kurtardı hatta hediye paketi bile yapıp gönderdi büyük kızımla

Gideyimde gönülleri olsun Kaynanası sağ olsun herşeyimize koştur koştur geliyor

Bugün artık cepten idare ederim malum kızın havuz günü okuldan aldıktan sonra Annemde bir kahve içip sonrada direk havuza geçeriz ama şarjımı yanıma alıyorum Annemde takviye yaparım nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…