Çok teşekkür ederim kurtuldum ya acısı dayanılır artıkÇok gecmiş olsun arkadaşim...Allah acil şifalar versin ..
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim kurtuldum ya acısı dayanılır artık
Biz tanişmiyoruz ama tekrar aramiza hoşgeldin...nezaman ayrildin burdan ve kac kilo aldin tekrar..ayni hatayi bende yaptim bende 3 sene önce burda güzel kilolar verdim..ve ayrildim..kilolar tekrar geri geldi.aslinda kilo verdikten sonra 1 sene kadar koruma aşamasinda oldugumuz zamanda ayrilmamak lazim burdan...liste dişida olsa cuma günleri kilo bildirimine devam etmek lazim bünye yeni kiloya alişana kadar...Selamün aleykümben geldim arkadaşlar uzun bi aradan sonra ve aldığım kilolarla utanarak bi süre kendi başıma vermeyi denedim gelmeden ama olmadı bi türlü veremiyorum
Sizler Nasılsınız
Selamün aleykümben geldim arkadaşlar uzun bi aradan sonra ve aldığım kilolarla utanarak bi süre kendi başıma vermeyi denedim gelmeden ama olmadı bi türlü veremiyorum
Sizler Nasılsınız
Merhaba kızlar dün yine çene ağrısı ile mahvolmuş durumdaydım antibiyotikler de bitmişti ama bir fırsat bulup doktora gidememiştim geçen hafta. Bugün 20liklerden birini aldırdım. Diğerinin üstünde kemik parçası varmış haftaya o da ayrı bir operasyonla alınacak.
Bugün sabah sadece çubuk kraker yemiştim ama açlıktan ölsem de şu an bir şey yiyemiyorum.
Üç dört gün taneli yiyecekler yiyemeyeceğim uyuşukluğum geçerse akşama çorba yapıp zorla da olsa çorba içmek istiyorum. Bir kaç gün sadece çorba ve onun gibi şeylerle geçecek benim öğünler.
Terziye gittim bende salona giymeye alt almıştım boyları uzun geldi onları yaptırdım yürüyüş dönüşü alıp geldim oğlana kaffe yapda içek dedim anacum benimki sadeolsun dedi sıpane zamandır içmemiştim iyi geldi
Menün cok hafif ve güzel canim..bu hafta inşallah yine güzrl eksi görürsün..Bugün ne yedim..
Sabah,
1 yumurta
Peynir
Zeytin
1 çeri domates
Yarım dilim ekmek
Öğle,
1 kepçe mercimek
Bir parça tavuk
Ara,
1 dilim kabak tatlısı
Ceviz
Akşam,
Balık
Turp
60 dk. Plates
Menün cok hafif ve güzel canim..bu hafta inşallah yine güzrl eksi görürsün..
Benim menüm....
Kahalti...
1 dilim tost makinasinda kizarmiş ekmek
1 y.k.kadar az yagli süzme peynir
1 greyfurt
Öylen...
1 kaźe yogurt
1 y.k yulaf
Akşam..
1 avuc ici kadar tavuk eti
1 tabak sade salata..yagsiz ve tusuz
Toplam kalori..610..
Hafta sonu yine dikkat edemedim...o yüzden cumaya kadar dengelemeliyim..
Bu günkü yediklerim
Sabah---
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
Omlet
Ara---
3 tane hurma
1 avuçtan fazla tuzsuz leblebi
Akşam--
Büyük tabak zyağlı taze fasulye
1 kase cacık
1 dilim kadar ekmek
Su 2 lt .....2 gündür içmeye çakışıyorum
Sabahı geç yedim öğleni onun için geçiştirdim
Teşekkürler efenimÇok beğendim canım
Hoşbuldum canım 7. Ayda ayrılmıştım ben ,5aydır yokum 68 le burdan ayrılmıştım şuan yeniden 75 oldumBiz tanişmiyoruz ama tekrar aramiza hoşgeldin...nezaman ayrildin burdan ve kac kilo aldin tekrar..ayni hatayi bende yaptim bende 3 sene önce burda güzel kilolar verdim..ve ayrildim..kilolar tekrar geri geldi.aslinda kilo verdikten sonra 1 sene kadar koruma aşamasinda oldugumuz zamanda ayrilmamak lazim burdan...liste dişida olsa cuma günleri kilo bildirimine devam etmek lazim bünye yeni kiloya alişana kadar...
hoşbuldum yenacım iyiyim şükür kendi başıma kilo vermeye çalışmakla uğraşıyordum bi ara spor salonuna gittim ama yeri baya uzaktı şimdi yürüyüşe başladık görümcemle beraber inşallah bu sefer güzelce davam ederim sen nasılsın canımCanim hoşgeldin.
Çok iyi ettin gelmekle. .
Nasılsın. ?
hoşbuldum yenacım iyiyim şükür kendi başıma kilo vermeye çalışmakla uğraşıyordum bi ara spor salonuna gittim ama yeri baya uzaktı şimdi yürüyüşe başladık görümcemle beraber inşallah bu sefer güzelce davam ederim sen nasılsın canım
Yediklerim bugün
Sabah peynir zeytin iki dilim salam iki dilim tb ekmeği yeşil çay
Ara bı portakal
Öğlen dört kaşık etli sebze yemeği üç kaşık chiali yoğurt
17:00da bı kase kısır bol yeşillikli dört yulaflı bisküvi yememem gerekti ama yedim üzgünüm
19:00 iki çiğ köfte bol yeşillik
Birazdan üç dört ceviz yerim
doga3 35dk spor
Bende yollardayim. Acayip sis var. Kör sürüş resmen. Bende yaza azıcık daha versem. Gulseeeen gel sende takıma can verelim burdakilerin canı çıkmış. Sıkılmasın arkadaşlar
Kızlar ben dün bozdum:/
3 gün üstüste güzel gidince sasırmıstım zaten
Günaydıın kızlaar ben de güzel bir kahvalrı yaptım bu hafta yeğenimle birlikteyim onunla koşuşturup oynuyorum sürekli :) şimdi uyutuyorum uyusun da spor yapıcam :)
banum ameliyatlık bir durum olmadığına çok sevindimbu doktorları ne etmeli bilemedim o kadar stresi sana boşu boşuna yaşattılar,böyle dövesim var onları
aman neyse sonuca bakalım harika bir haberfizik tedavide çok iyi gelsin inşallah
Süper kutluyorum sizleri
Banucum ameliyat dan kurtulmana sevindim git gite daha iyi olur inşallah
Merhaba kızlar dün yine çene ağrısı ile mahvolmuş durumdaydım antibiyotikler de bitmişti ama bir fırsat bulup doktora gidememiştim geçen hafta. Bugün 20liklerden birini aldırdım. Diğerinin üstünde kemik parçası varmış haftaya o da ayrı bir operasyonla alınacak.
Bugün sabah sadece çubuk kraker yemiştim ama açlıktan ölsem de şu an bir şey yiyemiyorum.
Üç dört gün taneli yiyecekler yiyemeyeceğim uyuşukluğum geçerse akşama çorba yapıp zorla da olsa çorba içmek istiyorum. Bir kaç gün sadece çorba ve onun gibi şeylerle geçecek benim öğünler.
Selamün aleykümben geldim arkadaşlar uzun bi aradan sonra ve aldığım kilolarla utanarak bi süre kendi başıma vermeyi denedim gelmeden ama olmadı bi türlü veremiyorum
Sizler Nasılsınız
Hoşbuldum canım 7. Ayda ayrılmıştım ben ,5aydır yokum 68 le burdan ayrılmıştım şuan yeniden 75 oldum
Malesef ben eski kiloma düşene kadar listeye giremeyeceğim
hoşbuldum yenacım iyiyim şükür kendi başıma kilo vermeye çalışmakla uğraşıyordum bi ara spor salonuna gittim ama yeri baya uzaktı şimdi yürüyüşe başladık görümcemle beraber inşallah bu sefer güzelce davam ederim sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?