Eki Görüntüle 2092094
Kızlar napıyonuz :)
Benim menüm öğlenin zaten resmini koymuştum
Ara 3ceviz
Ara 2kaşık yogurt ve 1kivi
Akşam dünden kalan haşlanmış karnıbaharım vardı atmaya kıyamadım onu yedim bugun başka bişey yemek istesemde
Bide yogurtlu cok az erişteli yeşil mercimek yapıyorum ben bi kasede ondan yedim yatmadan cok acıkırsam yarım greyfurt yemeyi düşünüyorum
Birazdan da çay demleyeceğim şekersiz çay içecrğim
Normalde dün ve bügun görümcemle kosacaktık sabah ,
ama kızı hastalanmış okula gitmiyo yüzden gidemedik bi türlü yarın inşallah 1saat yürüycez kısmetse
catterflym Biraz acikiyorum ama dayanilmayacak kadar deyil...gecen cuma tartilma gününden sonra haftasonu dikkat edemedim tartida 1,3 kilo fazla ciktim pazartrsi günü...1,2 kiloyu telafi ettim şükür..bi 100 gram kaldi..inşallah cuma günü daha aşağisini görürüm..cuma günü 60,7 kiloydum..pazartesi tarti ama 62 gösterdi.. o yüzden cok dikkat etmeliyim yoksa bu cuma listeyemize zarar verecegim veya listeye pek yararim olmayacak...
Günaydın kızlar aranıza yeni katıldım
Normalde 64 kg civarlarındaydım dogum öncesi 68 e cıkmıstım, tatilde 1 haftada 4 kg almıstım
Hamile de kalınca tam 90kg oldum
Yani 22-23 kg aldım hamilelikte
En son pazartesi sabahı tartıldım 72 cıkmıstım
Ama haftasonu dünyaları yedim :)
Simdi sizinle birlikte basladım
Boyum 175
Hedefim 59
Baya seyma subası gibi olmak istiyorum hahaha hadi hayırlısı...
O pirinç yüzünden sporu artırdım zatenpilatese başladım bu gün bir saatte pirinç cezası olsun dedim
Bu gün gittim arkadaş yanlış söylemiş benim işyerinin sosyal tesisi burası aletlerle çalıştırdı hoca yarın pilates günüymüş yarında gidicem yani günü değiştirdim hocayı çok sevdim bu arada ilğili davrandı bir saatın yarısında benle ilgilendiBasladinmi platese. ?
Geçmiş olsun canımKızlar bu akşam canım hiç bir şey yazmak istemiyor babam hastalanmış eşim gitti iş çıkışı yanına
Parkinson hastasi 10yildir istemsiz titremeleri var
Yarın Dr goturcem
Bugün çok yorgunum ve pek tadım yok.
Sütü bekliyorum ılınsın yoğurt mayalayip erken uyumayı düşünüyorum ..
Yediklerimi paylaşayım. .
Sabah,
Tulum peynirli domatesli firinlanmis ekşi maya ekmek.
Zeytin
Öğlen,
Sabahın aynısı
Ara,
Çığ badem
Dut kurusu
Akşam,
Ispanak yemeği
2 kaşık yoğurt
60 dk. Plates
Bu gün gittim arkadaş yanlış söylemiş benim işyerinin sosyal tesisi burası aletlerle çalıştırdı hoca yarın pilates günüymüş yarında gidicem yani günü değiştirdim hocayı çok sevdim bu arada ilğili davrandı bir saatın yarısında benle ilgilendi
Uyuda bir güzel dinlenBugün çok yorgunum ve pek tadım yok.
Sütü bekliyorum ılınsın yoğurt mayalayip erken uyumayı düşünüyorum ..
Yediklerimi paylaşayım. .
Sabah,
Tulum peynirli domatesli firinlanmis ekşi maya ekmek.
Zeytin
Öğlen,
Sabahın aynısı
Ara,
Çığ badem
Dut kurusu
Akşam,
Ispanak yemeği
2 kaşık yoğurt
60 dk. Plates
Kızlar bu akşam canım hiç bir şey yazmak istemiyor babam hastalanmış eşim gitti iş çıkışı yanına
Parkinson hastasi 10yildir istemsiz titremeleri var
Yarın Dr goturcem
Demi ben elimden geleni yapayım inşallah karşılığını tartıda görürümYenacığım menün harika tabi sporundabol bol eksi olarak döner inşallah
Havalar da baya bir insanın psikolojisini etkiliyor birde çalışmak valla Allah yardımcın olsun
Beğenmene sevindim canımbol bol eksi olarak dönecek inşallah sana canım fark çok daha fazla görüncektir sporun sayesinde
Demi ben elimden geleni yapayım inşallah karşılığını tartıda görürüm
Kusura bakmayın yazamıyorum ders calısıyorum şu sınav gecseydi rahatlıcaktım
Menümü yazıp kaçıyorum
Bugun biraz fazla yedim şiştim kendimi pıçaklıcam şimdi
Neyseki daha listede yokum da takımı düşürmicem.
Kahvaltı
Kaşarlı omlet
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
Salatalık
Sekersiz çay
Ara
Yok(dersin basından kalkmadım)
Akşam
Izgara et
Karnabahar(üzerine yoğurt)
2 dilim ekmek
Ara
1 bisküvi(seker istiyor canım hala)
Kahve
Su: Hiç farkında değilim
Kesinlikle canımhemen görmesende tartıda görüntü olarak çok kısa zamanda görürsün sonrada patır patır gider kilolar Yeterki inan
Menün bence çok çok güzel yalnız akşamları ekmeği tamamen kesemiyorsan bile 1 dilime indir emin ol daha çok faydasını göreceksin yada ekmek yerine salata
Normalde ekmek hiç yemiyorum bile
Ama etin yanında canım cekti çok
bir de alısmısım az yemeye
Nasıl şişim anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?