çok geçmiş olsun bol bol dinlenGünaydın kızlar.
Birkaç gündür boyun ve bacak ağrısı vardı 2 gün rapor verdi dr. Bu iki gün kendime bakayım. Biraz artidayim
o zaman bugün ben de yapabilirim bunu hem püre kıvamında sayılır hem de yağ yakıcı dedin gözlerim fal taşı gibi açıldıİnan cacıktan pek bir farkı yok hatta ilk denememde evdekilere normal cacık diye kakaladımgerçi sonradan söyleyince büyük kız her yaptığım cacığa şüpheyle baktı inat etti yemedi ama ufaklık bayılıyor eşimde öyle haydari tadında diyor eşim
Bende severim evdekilere yedirdim hiç anlamadılar :)İnan cacıktan pek bir farkı yok hatta ilk denememde evdekilere normal cacık diye kakaladımgerçi sonradan söyleyince büyük kız her yaptığım cacığa şüpheyle baktı inat etti yemedi ama ufaklık bayılıyor eşimde öyle haydari tadında diyor eşim
Geçmiş olsun canım buralarda olursan destek olabilirizGünaydın kızlar.
Birkaç gündür boyun ve bacak ağrısı vardı 2 gün rapor verdi dr. Bu iki gün kendime bakayım. Biraz artidayim
Çok şükür başınızdan eksik etmesin babacığınıMerhaba kızlar sabah gittik geldik babam yanımda annem çalışıyor
Dr ilaç dozunu yükseltti birini biraktirdi stres heyecan yaptığında da titremeleri oluyor çok şükür yine de
Yumurta haşlıycam ben 1-2 tane yiyebilirsin sendeKızlar bu akşam bende sadece kabaktan cacık yapicam başka ne yiyebilirim yanında acaba
Kızlar bu akşam bende sadece kabaktan cacık yapicam başka ne yiyebilirim yanında acaba
Sade cacık az olabilir canım azcık salatada ye istersen gerci arkadaşlar daha iyi bilirlerKızlar oglen kalan fasulyeyi yedim aksam 17:00 gibi son ögünümü yicem sizce sadece cacık yesem cok mu acıkırım yoksa ton balıklı salata mı yesem?
Yaklasık 250cal bir tabak olmuş bence gayet iyiÖğlen yemegim bu şekildeydi kızlar
3yumurta haşladım 2sinin sarısını koymadım
Koşudan gelince baya acıkmıştım çok olmuşsa söyleyin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?