Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

o zaman bugün ben de yapabilirim bunu hem püre kıvamında sayılır hem de yağ yakıcı dedin gözlerim fal taşı gibi açıldı annem biraz kavuruyordu sanki bunu ya da havuçtu o tam hatırlamıyorum.

Kızlar sabah cok tahıllı ekmek kalmamıs ben de 1 tane yedigim yumurtayı 2 ye cıkardım yanında 50gr kadar peynir roka ve 5 tane zeytin yedim.
Ara yapacagım hicbirşey kalmamıs evde ne muz var ne büskivi ne baska bisey bir müslim var onu yogurtla mı karıstırsam diyorum :/
Ogle ve aksam yemeginde de kararsızım dün den klan fasulye var ya da salata yapıcam bugün ne yerim bilmiyorum yarında tartılıcam kac gündür tartılmıyorum en son 72 cıkmıstım cok merak ediyorum

Merhabalar
Mutfaktan çıkamadım yaa öğlene kıza patates kızartma yapım diye küçük tavaya yağ koydum gören istedi tava ufak olunca sürdü baya akşamın yemeğimi yaptım bir yandan spor a gidicem geç geliyorum hazır olsun dedim

Merhaba kızlar sabah gittik geldik babam yanımda annem çalışıyor

Dr ilaç dozunu yükseltti birini biraktirdi stres heyecan yaptığında da titremeleri oluyor çok şükür yine de

Bende severim evdekilere yedirdim hiç anlamadılar :)
Günaydın kızlar.
Birkaç gündür boyun ve bacak ağrısı vardı 2 gün rapor verdi dr. Bu iki gün kendime bakayım. Biraz artidayim
Geçmiş olsun canım buralarda olursan destek olabilirizaynı yolun yolcusuyuz
Merhaba kızlar sabah gittik geldik babam yanımda annem çalışıyor

Dr ilaç dozunu yükseltti birini biraktirdi stres heyecan yaptığında da titremeleri oluyor çok şükür yine de
Çok şükür başınızdan eksik etmesin babacığını
Kızlar bu akşam bende sadece kabaktan cacık yapicam başka ne yiyebilirim yanında acaba
Yumurta haşlıycam ben 1-2 tane yiyebilirsin sende

Öğlen yemegim bu şekildeydi kızlar
3yumurta haşladım 2sinin sarısını koymadım
Koşudan gelince baya acıkmıştım çok olmuşsa söyleyin olurmu

Kızlar oglen kalan fasulyeyi yedim aksam 17:00 gibi son ögünümü yicem sizce sadece cacık yesem cok mu acıkırım yoksa ton balıklı salata mı yesem?
Sade cacık az olabilir canım azcık salatada ye istersen gerci arkadaşlar daha iyi bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…