Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Peki bu saf proteinde tuz yasak oluyor mu

Hiç evde durdugunu görmedim ya geldiğimden beri

Günaydın kızlar aranıza yeni katıldım
Normalde 64 kg civarlarındaydım dogum öncesi 68 e cıkmıstım, tatilde 1 haftada 4 kg almıstım
Hamile de kalınca tam 90kg oldum
Yani 22-23 kg aldım hamilelikte
En son pazartesi sabahı tartıldım 72 cıkmıstım
Ama haftasonu dünyaları yedim :)
Simdi sizinle birlikte basladım
Boyum 175
Hedefim 59
Baya seyma subası gibi olmak istiyorum hahaha hadi hayırlısı...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Gezenti Kaptanınız geldiiiiiiiiiii
Ama minik bir çööö diyip tekrar kaçacak

Gittiğimiz akrabada herkes kahvaltısını ederken ben sadece şekersiz çayımı yudumlayıp sohbet ettim
Herkes helal olsun diyip durdu Eskiden ev sahibi benden çok daha zayıftı ( benim rekor kilom olan 124.5 kgdayken ) bugün bir baktım ben daha zayıfım Hatun valla helal sana ne güzel zayıfladın diyip durdu bayadır görmeyince anam o öyle diyince daha bir yememe isteği oluştu
Kahvaltıya eşim sürpriz yapıp geldi Şirket arabasını yakındaki tamirciye getirince orda olduğumuzu bildiği için oda geldi hatta zile bastığında megafondan Postaaaa diye seslenince anladım ve içimden bu benimkinin sesi dedim
Hepsi aaaa sen nerden çıktın diyince adamcağız yanıma oturunca o benim dizimin dibinden ayrılamaz dedim nasıl gülüyorlar

Eşimde kahvaltısını edip gittikten sonra onlar orta şekerli kahvelerini içerken bende şekersiz kahvemi daha bir zevkle içtim

Baktım kızın okul saatine daha bir yarım saat var boşuna okul önünde bekleyeceğime geldim eve Öğlenlik yemeğimi yedim birazdan tekrar çıkıp kuzuyu okuldan alacağım sonra büyük kızın okuluna uğrayıp imza vereceğim gitmedi iki gün benim bilgim dahilinde diye birde alışverişimi yapar hemen eve dönerim 1 saat içinde inşallah

Günaydın kızlar ugrayamadim. 2 gündür boyun bacak ağrısı yaşıyorum. Bugün iğne vurdurduum. Fizik tedavi muayene olayım bakalım kas ağrısı diyecek de rapor verse keşke ruhen ve bedenen yorgunum

Çok geçmiş olsun canım Maalesef senin işinde de bir 15 tatil durumu yok aslında ara da da olsa 2 - 3 gün izin verseler ya sonuçta okadar hasta insanı gördükçe insanda psikoloji diye bir şey kalmaz

Günaydın kızlar hayırlı günler

Günaydın kızlar ))

Sizlere Tünaydın kızlar
Kaçamaksız ve bol suyla bir gün olur hepimize inşallah

Peki bu saf proteinde tuz yasak oluyor mu

Benim bildiğim tuzu olabildiğince minimumda tutmak gerekir ki daha fazla fayda görülebilsin

Ay selam vermeden dalmışım ayı gibi
Günaydın hanımlar

Estafurullah canım ne demek hepimiz arada dalıyoruz direk sohbete
Sanada TÜnaydın

Hiç evde durdugunu görmedim ya geldiğimden beri

Boşuna demiyorum Gezenti Oynakbaşı Kaptanım diye
Eskiden fazla kilolardan tuvalete gitmek bile zor gelirdi şimdi kilolar gittikçe daha rahat atıyorum kendimi dışarı birde ufaklık 2 senedir okula başlayınca daha fazla yoğunluk oldu hanımın faaliyetleri de eklenince
Hep derim 24 saat bana yetmiyor diye ama güzel şeyler hem ne demişler nerede hareket orada bereket

Ben hiç kilo vermemişim gram oynama yok
Regl öncesine baglayıp avutuyorum kendimi
Her gun tartılma huyumu bi bırakamadım

Kesinlikle moralini bozmuyorsun bak benim paylaştığım tarifi bir dene yada diademin paylaştığını en azından bugün yarın biraz takviye gibi olur birde günlük suyunu biraz arttırmaya çalış çünkü regl öncesi vücut daha çok ödem tutmaya meyilli oluyor

Aramıza hoş geldin canım Valla helal olsun 90dan tekrar çok daha aşağıları görebilmişsin ve hedefin güzel eminim yaza kadar ulaşmış olursun
Benim az daha yolum uzun sana nazaran ama birlikte fazlasını bile başarabiliriz

Bu arada kendimi tanıtayım
Bendeniz Takımın gezenti Kaptanı Banu 37 yaşındayım ve biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim
Evhanımıyım ve istanbulda yaşıyorum maalesef benim rekorum 124.5 kg senelerce al verler yaşadım ve sonunda 9 ay evvel diyetisyene başladım 118 kilo ile ve şükür geçen hafta 87.4ü gördüm tartıda
Allahın izniyle benim hedefim ilk etapta 75 - 70 arası daha doğrusu diyetisyenim okadar yeterli olur sana diyor ama ben mümkünse biraz daha aşağısına kadar zorlamak istiyorum Gerçi eşim şu halime bile fındık kurdu diyor tabi devasa birşeyken ( boyda yok ama ) eskiye kıyasla kurt gibi görünyorum gözünde sanırım : D
Herşeyim çok bol geldiği içinde evin içinde adaşım Banu Alkan modunda tek omuz açıkta geziyorum öyle görünce adamın canına minnet iyisin iyisin diyip duruyor
Tabi sağlığım için fazlasını da vermem lazım

Kuralları kısaca özetliyeyim;

Her gün düzenli paylaşım bekliyoruz
Minimum 5 mesaj günlük
Menülerimizi paylaşıp birbirimizi uyarıyoruz bize göre yanlış bir şey varsa
Spor yapmak zorunlu değil ama yapanlar dakikasını yazıyor ve doga3 arkadaşımızı etiketliyor ki o takım içinde spor listesi tutuyor haftadan haftaya en fazla spor yapan arkadaşımızı belirlemek adına
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ( en geç öğlen 2ye kadar genelde yapılıyor )
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı yöneticiler koydukları için biz kaptanlar esnetemiyoruz )
Bir kaç gün gelememe durumunda önceden sırf merak etmeyelim diye haber verilmesini rica ediyoruz

Bu kadar
İnşallah sende daimi olursun da seninde hedefine ulaştığını burada görürüz

Ben bu hafta kilo bildirimi yapcakmıyım bugün katıldım ama dün kabul edilmisim

Tabiki cuma günü sende ilk kilo bildirimini yapacaksın

Bu arada kilo bildirimine örnek vereyim senin nezninde bütün yeni gelenler için

Mesela

Geçen hafta ; 87,4 kg
Bu hafta; 86,5 diyelim
Giden; 0,9 kg
Yüzdesi ; 1,03 %
( yüzde hesaplamaya gelirsek verdiğimiz kiloyu geçen haftanın kilosuyla bölüyoruz ve 100 ile çarpıyoruz virgülden sonraki iki rakama da yuvarlıyoruz )

Çok basit ama yapamadım diyene ben yardımcı olup yaparım sıkıntı yok

Hazır gelmişsin yorumsuz kalma :) menüm çok güzel bence bravo :) jiliana ben bi hafta dayanmıştım hiç bitiremedim onu :)

BEn sabah 1 büyük bardak portakal suyu, 2 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet yedim
Arada iki yulaflı büsküvi
Ogle; 1 yk tereyagla yaptıgım sucuklu beyaz fasulye yedim.6-7 yk kdar
Yanında da pancarlı yogurt
Aksam ne yesem bilmiyorum sanırım 1-2 dilim cok tahıllı ekmekle cok az peynir zeytin yerim.ya da tost ya da elmalı yulaf lapası.kalorisi 250yi geçmese iyi olur gibi.

Aramiza hoşgeldin catterflym ...menün genel olarak güzel ama meyve suyu yerine meyve yesen daha iyi olur posa vitamin ve daha az şekeriyle doğal haliyle..hem bağirsaklari calistirir ..onun dişinda menün güzel..bende bugün tarcinli yoğurtlu yulaf lapasi yedim..güzel oluyo..hem protein kaynaği yulaf ve yogurt

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese tekrar hayırlı günler

Dışarı işleri alışveriş dahil tamam
Eve gelir gelmez bir yorgunluk kahvesi içip mutfağa gireyim dedim ama o keyif kahvesi keyif kahvesi olmadı
Büyük kızım yaptı bana hesapta kahvemi ama anam bir yudum aldım bir tuhaf
Kendi kendime Allah Allah ağzımın tadı mı kaçtı diye düşünürken benim Büyük Cadı başladı gülmeye
Eşşek evlat kahveme en son tuz eklemiş
Dedim len onu damada ileride yapacaksın benle ne zorun

Neyseki hemen yeni bir kahve yaptı da ben keyfime kaldığım yerden devam ettim
Sonrada hemen kendimi mutfağa attım önce makinemi boşalttım bir yandan da ıspanağımı yıkadım
Akşamlık da evdekilere Nohut yapmak için Nohutlarımı haşlamıştım onlarıda hemen soğanladım ateşe koydum
Benim akşamlık Ispanağımıda ateşe koydum ve mutfak işlerim iyice bitince kendimi hemen buraya attım

Çok şükür bugünü de bu saatte kadar hasarsız geçirdim şimdi akşam yemeğine kadar ara ara suyumuda içerim ki eksik olmasın içeceğim su

Anammmmmmmm süper yaaaa görüntü
Ay geçen hafta her gün omlet yapıp yediğim halde birden yumurta çekti

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz hedeflerimize ulaştığımızı göreceğiz yeterki inan ve bir yerden başla inan ben değil bu kiloları 100 kg olduğumu bile hayal edemiyordum rekor kilolarımdayken ama azimli sıçan ( fare ) dağları delermiş
Hep derim bir kadın istedikten sonra elde edemeyeceği şey yok

Canım bence menün çok güzel ama akşam tost yerine şöyle güzel bir salata yap kendine ve yanına protein tarzı bir şey yapamazsan bile biraz sebze ye en kötü ihtimalle Öğlen Fasülye karbonhidrat olduğu için akşam yemezsen karbonhidrat yemezsen daha güzel verim alırsın

Arkadaşim bende bazen resim göndermek istiyorum..böyle resimler cok motive ediyo..ama yapamiyorum bit türlü sen nasil yaptin

Canım hani yazdığımız kutucuk var ya cevapla tuşunun yanında dosya yükle var oraya tıklayınca telefonundaki resimlerin kısmını işaretlediğinde resimler çıkıyor ( gerçi her telefonda biraz farklıdır ama benziyordur yinede )
Dilediğin resmi tıklayıp alt kısma ufak bir şerit çıktığında da küçük yada tam resime tıklıyorsun sonrada yazı kısmına resim çıkınca cevapla diyorsun

Eklentiler

• IMG_20180110_154038.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…