Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şifa olsun canim...iyi yemişin bugün...güzel bir menü olmuş...

Kızlar tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için ilaç değişikliği yaptı Dr vücut ilaca alışana kadar titrelemeler hemen hafiflemez demişti

Yarın ne diyecek Dr bakalım

Banu abla ameliyat için Erken demişti vakıf grubadaki profesör doktoru

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugünde erkenden uyanabildim şükür hatta her zamankinden daha erken
Eşimin bugün erken çıkması gerekiyormuş Patronuyla önemli bir işi var diye o yüzden adamcağız biraz önce çıktı küçük kuzuda o gider gitmez gözleri pörtletti onlada az öpüşüp koklaştık rahatladı şimdi TV açtı kendine gelmek için

Uyanır uyanmaz keyif kahvemi de içtim hatta şimi de detoks suyumu içip birazdan kuzuyla kahvaltımızı yaparız
Ablasını ikna edebilirsem ( tabi uyandırabilirsem ) kardeşini okula götürmesini isterim baktım olmuyor tabana kuvvet kendim götürürüm

Geçen gün Annemde kızkardeşimden bir iki mağazada indirim olduğunu duymuş bugün hazır arabada bendeyken hadi birlikte gidelim dedi yani anlayacağınız yine ayağı yanmış kedi modundayım bugün valla evde hiç bir şey yapmadan hiç bir yere gitmeden oturmak istiyorum bir günde olsa yaaaa

Öğleden sonra kuzuyu yine havuza götüreceğim tabi öncesinde birde eşimin ilaçları bitmek üzere diye sağlık ocağına da uğrayacağım Yani bugünde kara kayıp balık oluyorum ama cepten fırsat buldukça bakarım söz

Gerçi çıkana kadar yine buralardayım

Çok güzel bir menü canım Kaç günden sonra ilk kez karnın doymuş inşallah geçer bir an önce de rahatlarsın
Bugün de biraz idare edelim de yarın güzel sonuçlar görünce iyiki deriz nasılsa

Bir de spor salonuna gittim bugün iki gündür gitmiyordum topla pilates yaptırdı böyle bir bacak ağrısı yok pilates günlerine gitmemeye yemin ettim sayılır alışılacak gibi değil.

Bir kaç kere baya ağrı olur sonra nasılsa kaslar alışır diye düşünüyorum aslında bende platesi çok merak ediyorum hiç salonda yapmadım ama daha baya bir kilo vermem lazım ki son aşamada sıkılaşmak için devreye sokarım

Rabbim inşallah bu seferki ilaçla daha fazla rahatlatır babacığını
Ameliyat için erken dediğine göre evresi daha çok ilerlememiştir malum Ameliyat her zaman son çözüm doktorlara göre İnşallah ilaç güzel etki eder de belki gerek bile kalmaz
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah

Kızlar bugün genel olarak iyiydi menüm spor yapamadım kızım gündüz uyumadi

Allah yardımcın olsun canım zor birde kuzuyla olunca ama halledersin sen

Kızlar bu akşam canım hiç bir şey yazmak istemiyor babam hastalanmış eşim gitti iş çıkışı yanına

Parkinson hastasi 10yildir istemsiz titremeleri var
Yarın Dr goturcem

Çok geçmiş olsun canım.
Rabbim şifa versin tüm hastalara...

Günaydın kızlar hadi kaçamaksız bigün geçirelim inşallah

Sanada Günaydın canım
Dediğin gibi bu gün çok güzel ve hafif geçirelim de yarın hepimiz çoook güzel rakamlar görelim
Hatta ben gitmeden şu yoğurtlu kabağımıda yapayım da geldiğimde hemen çok geçmeden yerim

Kabağı çiğdenmi rendeliyosun kaptancım

Kabağı çiğdenmi rendeliyosun kaptancım

Evet canım çiğden rendeliyorum sonrada iyice elimle suyunu sıkıp sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum sonrada biraz nane ekledim mi missssssssssss Hem diyetisyenimde yağ yakımına çok faydalı diye yazın neredeyse her gün vermişti cacık yazdığı haftalarda

Kesinlikle tavsiye ederim canım

Tamam ben bunu denerim inşallah tadı bana uyar

Tamam ben bunu denerim inşallah tadı bana uyar

İnan cacıktan pek bir farkı yok hatta ilk denememde evdekilere normal cacık diye kakaladım gerçi sonradan söyleyince büyük kız her yaptığım cacığa şüpheyle baktı inat etti yemedi ama ufaklık bayılıyor eşimde öyle haydari tadında diyor eşim

herkese günaydııın yarından umutluyum o yüzden bugünü hafif geçirmeyi planlıyorum inşallah . bulgur gibi su tutan şeyleri yemicem bugün protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum sabah yumurtalı domatesli bir kahvaltı yapıcam ama akşama karar veremedim tabi daha

Günaydın kızlar,
bugün yine etek giydim gerçekten daha da zayıflamış hissediyorum :) annem şimdi de 65'e düşsen yeter diyor 10 gün sonra eve gideceğim beni daha da zayıflamış görsün istiyorum bu 10 günde 3 kilo verirsem ne muhteşem olur.
Pazartesi diğer dişi aldırcam bunun ağrsı sızısı geçti bugün tamamen. Bir hafta daha püre kıvamında yemek yiyeceğim tüm sindirim sistemim rahatladı gerçekten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…