Şifa olsun canim...iyi yemişin bugün...güzel bir menü olmuş...Kızlar iyi akşamlar,
Bugünkü menümü söyleyim hemen,
Sabah: bir muz ve kahve
Öğlen: yemekhanede ezogelin çorba vardı iki kase içtim. içine ekmek doğradım birer dilim.
Akşam: yumuşacık bir köfte yaptım salça soslu falan annem önerdi. Onu da ezip yedim. Yanında ayran içince de iyice şişti karnım mutlu oldum kaç gündür mutsuz mutsuz yemek yiyordum.
Bugün bir de kaçamak olarak küçük kutu pudinglerden yedim çocukluğuma döndüm resmen
COk gecmiş olsun canım rabbim yardım etsinKızlar bu akşam canım hiç bir şey yazmak istemiyor babam hastalanmış eşim gitti iş çıkışı yanına
Parkinson hastasi 10yildir istemsiz titremeleri var
Yarın Dr goturcem
Kızlar iyi akşamlar,
Bugünkü menümü söyleyim hemen,
Sabah: bir muz ve kahve
Öğlen: yemekhanede ezogelin çorba vardı iki kase içtim. içine ekmek doğradım birer dilim.
Akşam: yumuşacık bir köfte yaptım salça soslu falan annem önerdi. Onu da ezip yedim. Yanında ayran içince de iyice şişti karnım mutlu oldum kaç gündür mutsuz mutsuz yemek yiyordum.
Bugün bir de kaçamak olarak küçük kutu pudinglerden yedim çocukluğuma döndüm resmen
Bir de spor salonuna gittim bugün iki gündür gitmiyordum topla pilates yaptırdı böyle bir bacak ağrısı yok pilates günlerine gitmemeye yemin ettim sayılır alışılacak gibi değil.
Kızlar tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için ilaç değişikliği yaptı Dr vücut ilaca alışana kadar titrelemeler hemen hafiflemez demişti
Yarın ne diyecek Dr bakalım
Banu abla ameliyat için Erken demişti vakıf grubadaki profesör doktoru
Kızlar bugün genel olarak iyiydi menüm spor yapamadım kızım gündüz uyumadi
Kızlar bu akşam canım hiç bir şey yazmak istemiyor babam hastalanmış eşim gitti iş çıkışı yanına
Parkinson hastasi 10yildir istemsiz titremeleri var
Yarın Dr goturcem
Günaydın
mutlu perşembeler
Günaydın kızlar hadi kaçamaksız bigün geçirelim inşallah
Kabağı çiğdenmi rendeliyosun kaptancımSanada Günaydın canım
Dediğin gibi bu gün çok güzel ve hafif geçirelim de yarın hepimiz çoook güzel rakamlar görelim
Hatta ben gitmeden şu yoğurtlu kabağımıda yapayım da geldiğimde hemen çok geçmeden yerim
Kabağı çiğdenmi rendeliyosun kaptancım
Tamam ben bunu denerim inşallah tadı bana uyarEvet canım çiğden rendeliyorum sonrada iyice elimle suyunu sıkıp sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorumsonrada biraz nane ekledim mi missssssssssss Hem diyetisyenimde yağ yakımına çok faydalı diye yazın neredeyse her gün vermişti cacık yazdığı haftalarda
Kesinlikle tavsiye ederim canım
Tamam ben bunu denerim inşallah tadı bana uyar
çok geçmiş olsun şuan oturduğun yerden diyet adına yapabilceiğin en güzel şey bol su ve yeşil çay, su en az 2.5 lt olsunGünaydın kızlar.
Birkaç gündür boyun ve bacak ağrısı vardı 2 gün rapor verdi dr. Bu iki gün kendime bakayım. Biraz artidayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?