- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
İvitttOoo isilduru hanimlarda burdaymış.
Neden yoksun epeydir. ?
Geldim geldim :) gezdik valla. Kruezberg falan gelişmiş. Banliyöde kaldık evler ağaçların içinde, kocaman bahçeler, çok gidesim yerleşesim var Berline.
Ne bilim canım ya geçen haftada bir ara sen yoktun bu ara otel arayışına girdim büyük kız çok istiyor illa tatile gidelim diye ona bakıyordum fırsat olmadı buraya küçük de vermiyor teli öyle işte
Geldim geldim :) gezdik valla. Kruezberg falan gelişmiş. Banliyöde kaldık evler ağaçların içinde, kocaman bahçeler, çok gidesim yerleşesim var Berline.
Kambersiz düğün olurmu kız tabi esimde gelicek :)) kaplıca düşündüm aslında ben kızlar giremez diye vazgeçtim su 34 derceymis sonra Uludağ düşündüm eşim dedi karda tipide uğraşamam büyük kız dedi normal sıcak havuz beş yıldızlı otelolsun kışın birçok otelkapali bakmaktan aramaktan bir hal oldum beynim yandiNe iyi olur.. Sen ve kızlarmı gideceksiniz eşinde gelecekmi.?
Nereyi düşünüyorsunuz.?
Çok özendim bak anlatınca..
İş güç var burda nasıl yerleşeceksiniz oraya..
Olursa tabii şahane olur..
Benim eşim işi bırakacak yakında. Ona zaten ordan teklif geldi o yüzden düşünüyoruz. Ben de primleri ödeyerek emekli olurum artık olursa. Kısmet bakalım. Bebekler için özellikle güzel fırsat.Ne iyi olur.. Sen ve kızlarmı gideceksiniz eşinde gelecekmi.?
Nereyi düşünüyorsunuz.?
Çok özendim bak anlatınca..
İş güç var burda nasıl yerleşeceksiniz oraya..
Olursa tabii şahane olur..
pamukkale düşünürmüsünüz. :)Kambersiz düğün olurmu kız tabi esimde gelicek :)) kaplıca düşündüm aslında ben kızlar giremez diye vazgeçtim su 34 derceymis sonra Uludağ düşündüm eşim dedi karda tipide uğraşamam büyük kız dedi normal sıcak havuz beş yıldızlı otelolsun kışın birçok otelkapali bakmaktan aramaktan bir hal oldum beynim yandi
Aklımı niye çeliyorsun bakimmmOda güzel ama berliner de güzel..gerci apfelstrudel daha hafif..
Benim eşim işi bırakacak yakında. Ona zaten ordan teklif geldi o yüzden düşünüyoruz. Ben de primleri ödeyerek emekli olurum artık olursa. Kısmet bakalım. Bebekler için özellikle güzel fırsat.
Almanyaya ev eşyasını götürmek mi mantıklı yoksa ordan sil baştan mı ev yapmak? Benim ev eşyam iyidir söylemesi ayıp sonuçta yılların birikimi. Ne yapmamı önerirsiniz?Ben 42 yaşina yeni girdim ..Almanyada stuttgart ta yakin bir şehirde yaşiyorum
Canim eyer eşyalarin iyiyse getirebilirsin...ordan buraya mobilya getirmenin maliyetini bilmiyorum ama...Almanyaya ev eşyasını götürmek mi mantıklı yoksa ordan sil baştan mı ev yapmak? Benim ev eşyam iyidir söylemesi ayıp sonuçta yılların birikimi. Ne yapmamı önerirsiniz?oynakbasi34 kaptanım sen de söyle.
Ay tamda doğum günüm hedef tarihAYLIK HEDEF KİLO 03.02.2018
GÜNCEL. HEDEFE KALAN
oynakbasi34 85.9. ( 2.9. )
YENA 67.2. ( 1.2.)
doga3 89.7. (1.7. )
kittenlove 62.4. (2.4.)
Gulhan1 60.8. ( 2.8. )
mavimli 80.4. (2.9. )
H helopini 67.6. (2.6. )
Evelynn ???????????
catterflym 71.3. ( 2)
Diademe 73.8. ( 3)
Su perisi86 76.3. ( 3.6)
Umay1907 62. ( 2)
AYLIK HEDEF KİLO 03.02.2018
GÜNCEL. HEDEFE KALAN
oynakbasi34 85.9. ( 2.9. )
YENA 67.2. ( 1.2.)
doga3 89.7. (1.7. )
kittenlove 62.4. (2.4.)
Gulhan1 60.8. ( 2.8. )
mavimli 80.4. (2.9. )
H helopini 67.6. (2.6. )
Evelynn ???????????
catterflym 71.3. ( 2)
Diademe 73.8. ( 3)
Su perisi86 76.3. ( 3.6)
Umay1907 62. ( 2)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?