Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neyse kızlar geç oldu bana müsaade

Sabah yine erkenden uyanacağım inşallah
Hatta ailecek erkenden kalkıp kahvaltı edeceğiz sonrada kuzuyu yine havuza götürüyoruz Hoca tembihledi malum cumartesi getir Akademi için diye gerçi bilmiyorum direk mi kabul edilecek yoksa eleme mi yapılacak

Gitmeden yine yazmaya çalışırım olmadı artık gelince

Herkese hayırlı geceler

Ne bilim canım ya geçen haftada bir ara sen yoktun bu ara otel arayışına girdim büyük kız çok istiyor illa tatile gidelim diye ona bakıyordum fırsat olmadı buraya küçük de vermiyor teli öyle işte

Ne bilim canım ya geçen haftada bir ara sen yoktun bu ara otel arayışına girdim büyük kız çok istiyor illa tatile gidelim diye ona bakıyordum fırsat olmadı buraya küçük de vermiyor teli öyle işte

Ne iyi olur.. Sen ve kızlarmı gideceksiniz eşinde gelecekmi.?
Nereyi düşünüyorsunuz.?

Geldim geldim :) gezdik valla. Kruezberg falan gelişmiş. Banliyöde kaldık evler ağaçların içinde, kocaman bahçeler, çok gidesim yerleşesim var Berline.

Çok özendim bak anlatınca..

İş güç var burda nasıl yerleşeceksiniz oraya..
Olursa tabii şahane olur..

Nereyi düşünüyorsunuz.?

Kambersiz düğün olurmu kız tabi esimde gelicek :)) kaplıca düşündüm aslında ben kızlar giremez diye vazgeçtim su 34 derceymis sonra Uludağ düşündüm eşim dedi karda tipide uğraşamam büyük kız dedi normal sıcak havuz beş yıldızlı otelolsun kışın birçok otelkapali bakmaktan aramaktan bir hal oldum beynim yandi

Nereyi düşünüyorsunuz.?

Benim eşim işi bırakacak yakında. Ona zaten ordan teklif geldi o yüzden düşünüyoruz. Ben de primleri ödeyerek emekli olurum artık olursa. Kısmet bakalım. Bebekler için özellikle güzel fırsat.

pamukkale düşünürmüsünüz. :)
Biz 25 ocakta evlendik Kara kışta :) balayına pamukkaleye gitmiştik.. Öyle birden orayı ıstedik ve çok iyi geçmişti...

Kuşadası da olur neden olmasın hem yakın eşin dediği gibi.

Canim eyer eşyalarin iyiyse getirebilirsin...ordan buraya mobilya getirmenin maliyetini bilmiyorum ama...
Hem uyarmi uymazmi..taşimadan önce ölcüp bakarsiniz...sifirdan ev dizmekte çok pahaliya patlar burda oda var...en az 10-15 bin euroyu gözden çikarmaniz lazim...birde Berlinde hayat bizim buralardan daha pahali..büyük şehir olduğu için

Son düzenleme:

Aaa unuttum ben
Zaten diyeti de devam ettiremedim
Kaldım böyle
Hazır listeye girmemişken daha cıkim en iyisi
Size boooll iradeler bollll eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…