Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tamam,dur sen o vitrini çek ben televiyon sehpasını heh tamam

ooh mis gibin oldu valla
Ohhhhh ellerine sağlık koltuk altlarını da sildik süpürdük demi ohhh

Mis gibi donestos koktu

oynakbasi34 kaptanım olmuş mu temizlik olmadıysa geen gelip yaparız

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler tekrar

Gece çok geç yatınca sabahta karga kahvaltısını etmeden uyanınca sersem gibiydim bugün hatta bir ara öğlen dayanamadım sızmışım
Kuzunun yüzmesinden sonra büyük kızında eksiklerini aldık hatta bir ara bunlar kesin dışarda açıktık yemek yiyelim diye tuttururlar bende o arada listeme uygun çorbamı içerim diye düşündüm ama eşim baktım eve giderken birşeyler alırız diye kandırdı sıpaları
Gerçi benim işime geldi çünkü evde en azından çorbanın nasıl yapıldığını biliyorum

Tabi koşturmacada benim ara öğün arada kaynayacakti hatta baya bir acıktım anam kan şekerim düşüyor galiba dedim bir tuhaf olunca ( gerçi uykusuzluktan da olabilir ) hemen eşim sağ olsun ayran takviyesi yaptı da kendime geldim

Eve gelir gelmezde öğlen yemeğimi yedim
Bir ara işte sızmışım kalkıncada hemen Türk kahvesiyle enerji depoladım

günaydın kızlar iyi haftasonları hepinize kacamak yapmayız insallah :)

Kesinlikle kaçamaksız devam Cumaya çok var diye rahat davranmıyoruz sonuçta her başarılı gün bizlere bol eksi olarak dönecek

İnşallah gönlüne göre olur ve kuaförde güzelce saçını kestirip biraz daha enerji depolarsın nedense kuaföre gidince ben öyle oluyorum kaşımı bile aldırsam sanki kendim için çok özel bir şey yapmış gibi enerji doluyorum

Selam kızlar nasıl gidiyor. Pek zaman ayiramiyorum size. Umarım herşey yolundadır. Pazartesi normale dönmeyi umuyorum

Canım gelemesende elinden geldiğince kaçamaksız atlatmaya bak haftasonunu

Süpersin canım ilk günden hemen eksiler devam ediyor
Kvye gidince de yemeklerde salata ve yoğurtla kendini tıkamaya çalış en azından diğer şeyleri daha az tüketecek yer kalsın Tatlı faslı olursada hemen uzaklaş baktın dayanamayacaksın

İadei ziyaret @oynakbasi34 kaptanıma
Bir de naif @YENA ya
Bir de yena diyince aklımda bitiveren @Bonus kafalıma

Selammmm edelimmm

Nasılsınız kızlaaaar

Ayyyy ne sevindim seni burada görünce
Hoş geldin canım iyi etmişsin
İyiyiz şükür seni sormalı

malipina gel azcık temizlik buraya da koşşş

Bugün kk nın temizliği bizde

Sizin şu titiz hallerinize bayılıyorum

tamam,dur sen o vitrini çek ben televiyon sehpasını heh tamam

ooh mis gibin oldu valla

Ellerine sağlık canım miss gibi domestos koktu en sevdiğim
Ben gezentilikten bir toz alamaz oldum bu ara

Ohhhhh ellerine sağlık koltuk altlarını da sildik süpürdük demi ohhh

Mis gibi donestos koktu

oynakbasi34 kaptanım olmuş mu temizlik olmadıysa geen gelip yaparız

Siz el atarsınızda olmazmı

Yahu sizin şu hallerinize bayılıyorum
Böyle enerji olunca tabi birincilikler kaçınılmaz Yerim ben sizi yaaa

Biz hangi takımla kardeşiz?

Beşinci takımdı galiba canim

Evet kızlar kardeş takım 5.takım ama tabiki diğer bütün takımlara da istediğiniz zaman gidip hoş sohbet edebilirsiniz Kardeş takım olayı da işte bir sıkıntı olduğunda listelerle alakalı hemen devreye girecek kaptan olması açısından

Akşama misafirim var gece girerim artık

Sana kolay gelsin canım aman bol bol hizmet et ki kaçamak fırsatı doğmasın sana

Gün menüsü yemeyeyim diye doğum gününe gitmiyorum aradım hediyemi gonderdim ısrarla yedirecekler gelmem bu oyunlara

Bence gittiğin yere yemeğini ye de git ve hiç bir zaman için diyetteyim deme
Nedense bizim milletimiz diyetteyim diyince ayyyy bugün diyet olmaz ölümü gör ye moduna geçiyorlar
Ben eskiden ne zaman diyetteyim desem aaaa 15 de bir günümüz var akşam yemezsin olur biter diyorlardı ama en son ben sırf bu yüzden hep rahatsız olduğumu eşimin halalarına söyleyince onlarda sağ olsun kız diyetteyim deme gerisi bizde demişlerdi sonuçta okadar diyetisyene gidiyorum parama yazık
O günden sonra sadece ben evde yemeğimi yiyip gidiyorum ve gittiğim yerde de ay ben çok acıktım valla yedim de geldim benim düzenimi bozmayın diyorum eşimin halalarıda çok ısrar eden olursa hemen devreye girip rahat bırakın kızı ne güzel kilo verdi fıstık gibi zaten kalan kilolarıda verecek diyorlar

İnan Anneme bile giderken ya yanımda götürüyorum yiyeceğimi yada soruyorum bana uygun ne var diye gerçi oda sağ olsun daha sabahtan sorar bugün ne var menünde ona göre yapayım diye

Ay bu adam beni deli edecek bu saat olmuş lahana sarması yapacaktın hani demezmi
Akşam halasına çaya gideceğiz tabi yemek faslından sonra gidileceği için daha var nasılsa yaparsın sen diye verdi çoşkuyu gitti koltuğa uzandı

Neyse laf ağızdan bir kere çıkar bari hemen su kaynatıp yaprakları bir başlıyayımda o arada iç harcını da yaparım büyük kızla iki dakikada sarar ateşe koyarız
Valla erkek olarak doğmak varmış yapsana etsene ömürleri boyunca tek sıkıntıları sünnet oda 1 kere oldu da bitti maşallah birde düzenli işe gitmek ki onu kadınlar yaptıkları halde yine ev işleride yemekde onlara kalıyor

Valla çalışan kadınlara cidden hayranım ben evde olduğum halde bazen yetişemiyorum

Biz temizledik sen otur kahveni iç kuzum

Biz temizledik sen otur kahveni iç kuzum

Ne oturması kuzum şimdi bende sizlere kıyamlı bir lahana sarması yapayım
Ben sadece bir tane tadına bakarım sanırım gerçi ben çok çok az bulgur ekliyorum iç harcına hatta Annem hep der seninki sarma gibi değil daha çok lahanaya sarılmış köfte sayılır diye heee babam dahil herkes bayılır tabi Anamın yaptığında içindeki kıymalar sayılır ama yemin etse başı ağrımaz kıymalı sarma

Biz de seni çok seviyozzz

Temizliği de beğendin daha ne isteriz
Geliriz biz ara ara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…