Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gerçi bu saatte çoğunuz uyuyorsunuzdur ama bana 24 saat yetmiyor diyip durduğum için erkenden kalktım yine
Bugün malum küçük kuzunun Yüzme kursu var yine ve bütün ev bir yarım saat sonra uyanacak ailecek kahvaltı edelim diye Saat en geç 09:00da havuzda hazır bulunması gerekiyor cimcimem

Dün gece uykucu ablasına bile tembihledi sende kalk bizimle gel nasıl yüzüyorum bir gör diye Oda normalde erken uyandırmaya kalkışsam heleki hafta sonu hemen homurdanır ne uyandırıyorsunuz beeee diye ama nasıl olduysa tamam beni de uyandırın gelip göreceğim dedi tabi bakalım biraz sonra uyandırmaya kalkışınca fikri değişmemiş olursa

Ben tabi güne şekersiz Duble Türk kahvemle başladım birazdan da herkesin kahvaltı tabağını hazırlıyayım Eskiden normal sofra kuruyordum kimin ne yediği başta ben olmak üzere belli değildi evdekileri de çaktırmadan sınırlıyayım o sayede dedim

Ne bilim canım ya geçen haftada bir ara sen yoktun bu ara otel arayışına girdim büyük kız çok istiyor illa tatile gidelim diye ona bakıyordum fırsat olmadı buraya küçük de vermiyor teli öyle işte

Ah o ufaklıklar yokmu
Benimkide eve gelir gelmez dersini yapar sonrada ohhh artık rahatım der ama 10 dakika sonra Anneciğim az cebini alabilirmiyim diye yapışır o az dediği süre de genelde şarj bitti diye ötene kadar sürer bazen hızını alamaz şarja takıp devam edebilirmiyim der Allahtan genelde Youtubedan İngilizce Türkçe videolar izler ( Öğretmeni tembihlemiş izleyin tekrar olur diye )
Aslında çok fazla telefonla oynasın istemiyorum ama çocuklar ne yapsın başka imkanları mı var ev içine tıkılıp kalıyorlar
Hep diyorum biz çok şanslıydık kış da olsa sokakta oynayabiliyorduk ve Annelerimiz çok rahattı çünkü bilirlerdi kapı önündeyiz ve birşeycik olmaz Şimdi anasını satam ekmek almaya gönderemiyoruz korkudan

Geldim geldim :) gezdik valla. Kruezberg falan gelişmiş. Banliyöde kaldık evler ağaçların içinde, kocaman bahçeler, çok gidesim yerleşesim var Berline.

Ohhhh misss ne güzel gelmiştir o sana enerjiyi depolayıp döndün artık önümüzdeki cuma harika bir bildirim bekliyorum senden

Bu kızlar valla şimdi çok fena Benimkilerde tatil lafı geçtiği an hemen sıralıyorlar ay bu sefer şöyle bir yer olsun böyle bir yer olsun diye bende hep diyorum len heveslenmeyin gideceğimiz yer belli yazın eşimin halasının yazlığı Beleş otel, şahane sohbet, bol yürüyüş hatta gece yürüyüşleri daha ne olsun
Sağ olsunlar her sene çağırıyorlar hatta son 2 senedir gitmiyoruz diye Enişte hep sitem ediyor kızım kocan gelmek istemiyorsa bırak onu al kızları gel diye
Yalan yok maalesef öyle 5 yıldızlı otelde kalma imkanı oluşmuyor ( gerçi yıl boyunca bizde ailecek kasmıyoruz paso geziyoruz az sıksam belki tatil parası birikir ama eşim hep der yarına çıkacağımızın garantisimi var Allah kerim yaza daha çok var diyip durur sonra Hala pansiyona da razı geliyor yeterki masraf çıkmasın fazla diye

Bakalım bu yaz için ufaklığı halası yanında götürecek bir 10 gün kalsın sonra gelip alırsınız o bahaneyle bir haftada siz kalın en azından diyip duruyorlar sağ olsunlar ayarlayabilirsem bizde o arada bir kaç gün de olsa karı koca Antalyaya kaçalım diyoruz arabayla ( bayılırız uzun yola karı koca ) dönüşüde kuzuyu almaya gider bir kaç günde orada kalırız dedik büyük zaten aman denizi sevmiyorum ben evde tek kalayım derdinde

Benim eşim işi bırakacak yakında. Ona zaten ordan teklif geldi o yüzden düşünüyoruz. Ben de primleri ödeyerek emekli olurum artık olursa. Kısmet bakalım. Bebekler için özellikle güzel fırsat.

Rabbim gönlünüze göre verir inşallah canım Aminnnnnnnnnnnn

Gültenin dediği gibi orada mobilyalar da çok çok ucuz değil tabi ama okadar eşyayı da oraya göndermek de masraf bilemedim şimdi
Olmadı önce bir nakliye şirketiyle görüşüp fiyat alın gerçi bazen Türkiyeye mal getirip boş dönen Tırlarda biraz daha uygun fiyata boş dönmemek için nakliye yapıyorlar diye biliyorum ama bulunabilirmi öyle bir şirket
Birde netten alman mobilya firmalarına girip fiyatlara bir bak heee çok iyisini değilde orta hallilerin fiyatlarını hesapla aşağı yukarı bir bilgin olsun karşılaştırıp deyermi deymezmi görürsün en azından

Kizlar Tütkiyede poco veya roller vardi sanirim..sizce nasil mobilyalari

Rolleri almanyadan biliyorum ve malları benim bildiğim İkeadan daha iyi kalitede fiyatları da uygun diye hatırlıyorum gerçi her yerde olduğu gibi belki ordada zam gelmiştir
Türkiyede hiç deng gelmedim ama vardır belki

Ellerine sağlık canım Uğraştırdık senide ama hepimize motivasyon oluyor böyle olunca

Kızlar telefondan bu kadar yapabildim kusura bakmayın

Üç haftamiz kaldı hedefe

İyi geceler herkese

Kusur ne demek canım ben olsam cepten okadarını bile yapamam

Ay tamda doğum günüm hedef tarih

EEeee o zaman ne duruyorsun sende bir hedef belirle senide listeye ben ekliyeyim Serenalar şimdi cepten uğraşmasın tekrar

Aaa unuttum ben
Zaten diyeti de devam ettiremedim
Kaldım böyle
Hazır listeye girmemişken daha cıkim en iyisi
Size boooll iradeler bollll eksiler

Kızzzzzz unuttum diye hemen kvırmak varmı
Hadi sende güzelce gerçekçi bir hedef belirle ( 1.5 kilo da olsa önemli değil sonuçta amaç biraz motive olmak )
Hem birlikte daha çok güzel kilolar vereceğiz nereye öyle hemen en ufak şeyde kaçıp gitmek yok
Şimdi gitmedi diye üzülür pes edersen bir kaç ay sonra da aynı noktada sadece mutsuz olursun ( kilo bakımından ) ama bizimle kalıp biraz çaba sarf edersen bir ay sonra geçmişe baktığında iyiki dersin

Bak biz diyetisyene gittiğimizde bazen sabitte çıktığımız oluyordu hatta artı bile gördüğümüz oluyordu Arkadaşım Ayşeyle ama hemen birbirimize moral veriyorduk işte ilk geldiğimiz halimizi düşün diye inan bir sonraki hafta bir bakıyorduk beklediğimizden fazlası gitmiş oluyordu çünkü önemli olan inanmak
Boşuna demiyorlar inanmak başarmanın yarısıdır diye sende inan ve sonrasında olacakları gör diyorum sana başkada bir şey demiyorum

Detoks suyumuda içiyorum sonra hemen kahvaltı hazırlamaya mutfağa dalıyorum bir yandan yumurtalarda haşlanıyor Bizimkileride uyandırayımda ancak kendilerine gelip kahvaltı edeler

Pamukkale düşünüp yer ayirttik su çok sıcak diye termalden vazgeçtim çocuk oyun odası ve çocuk havuzu da yokmuş ayrıca

Hayirli mutlu sabahlar arkadaşlar..güzel kacamaksiz bir haftasonu diliyorum hepimize....bugünden cumaya kadar menü listemi paylaşacagim sizlerlen ..böylelikle kacamak riski daha az oluyo...gelecek cumays güzel eksi görmek istiyorum..serenanin listesine göre 3 haftamiz kalmiş hedef kilomlarimiza..daha dikkatli olacagim o güne kadar.

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Herkese kaçamadı bir haftasonu olur inşallah

Gezenci kaptanın yollardan bildiriyor
Kuzuyu yüzmeye goturduk ailecek çok eğlendi ve artık Akademiye de alındığı için haftada 4 gün havuzdayiz
Neyse sıkıntı değil nasılda her türlü yetisirim sizlere zaten haftasonu erken gidiliyor ve siz kalkana kadar eve dönmüş olurum

Büyük kızın eksik olan kirtasiyelerinide alıp dönerim her yerde bulunmuyor mimari cizimler için o yüzden mecbur Eminönü yapıyoruz şu anda

herkese iyi haftasonları kızlaar .bugün saçımı kestirmeye gidicem uzun süreden sonra ne yapsam diye düşünüyorum uzun dediğim de yıllar yıllar var kuaföre kestirmeyeli ben hep kendim kesiyorum niyeyse hoşuma gidiyo saçla uğraşmak ama bu sefer kendi yapamıcağım bir model düşündüğümden gidicem :)

Umarim istediğin şekil de olur..
Ben ameliyattan 3 ay sonra falan kısacık kestirdim çok rahatti..
Halen çok kısa. .
Sanırım biraz uzatıcam artık. Küt model de yakışıyor yüz şeklime bundan sonra birazda öyle kullanmayı düşünüyorum

Hayırlı günler kızlar
Nasılsınız bakalım
Ben bugün tartıda düne göre 200gr daha eksik çıktım nasıl sevindiim
Eşime nerdeyse yalvardım yarım saat yürüyüşe gidelim diye çok yorgunum dedi gidemedik haftasonu olduğu için görümcemede diyemedim
Neyse pazartesiye kaldı
Birazdan kv delere gideceğiz
Yarın akşam döneceğiz
Orda yemek düzenim olmuyo pek
Ama yinede çok dikkat edeceğim
İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…