Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Öncelikle geçmiş olsun kaptanım
Tarifler için teşekkürler kabak hosuma gitti salata niyetine bile yenilebilir çok sağol

Hahah yani kabak sana patlayacak en iyisi goş wc ye :)

Yetistim Allahtan Evdekiler nasıl gülüyor hallerine nedense birden bastırıyor sanırım havalar soguk ya ondandır; )

Eminecigim hoş geldin ♡♡♡♡
Senide burada gormek çok güzel Hadi yaza kadar inşallah çok güzel fark yaratiriz

İnşallah canım..hedef falan koydunuzmu ne yapacağız bir program var mı acaba ???

5 Şubat için aylık hedef koydu herkes; ) Sizlerde hedef koyun Fatoş ve Haticeyle @serenalar arkadaşım Liste yapıyor sizlerde ekler ilk fırsatta
Hem motivasyon oluyoruz o şekilde

Yatak odasıni aksama biraksaydiniz

Hadi haftalık hedef koyalım 100 Gr bile olsa olur. Ben bu hafta odem olduğunu düşünüyorum. 1 kg gider benden. Takıma gelmezsem bana kızın tamam mı?

Valla mutfağı temizleyecegim diye baya yoruldum baktım evdekiler yayılmış laf sokayim dedim çay kahvede istermisin dedim eşime adam bir kahveni içerim demezmi
Yaptım kahveleri bende oturdum Yatak odasını da yarin yaparım zaten ütüler var onları aradan cikartiram başka birşey kalmıyor birde nevresim degistirecegim

Tarifler için teşekkürler kabak hosuma gitti salata niyetine bile yenilebilir çok sağol

Kesinlikle en güzel salata bence hatta ben misafire bile meze niyetine yaparım ilk fırsatta haftaya belki eşimin kuzeni yemeğe gelebilir o zaman onuda ortaya çeşit yaparım hatta onlara süzme yoğurtla yaparım az daha koyu olsun diye

teşekkürler canım

hoşgeldin eminem
hep birlikte yeniden güzel bir başlangıç yapıcaz inşallah

Ne güzel çoğumuz aynı yaş aralığındayiz.
Artı meslektasmisiz
Hoşgeldin yeniden...

Kabak perşembe günlerin en iyi kurtarıcısı :)

3
Hoşgeldin beni unutmussun niyse
seni göremediğim içindir...unuturmuyum senş haticeciğim

hoşgeldin eminem
hep birlikte yeniden güzel bir başlangıç yapıcaz inşallah
inşallah canım evet yaoacağız bu sefer...

Ne güzel çoğumuz aynı yaş aralığındayiz.
Artı meslektasmisiz
Hoşgeldin yeniden...
)
muhasebecikerin kilo sorunu bitmez canım otur otur depoluyoruz yağları

Evet aylik hedef koyuyoruz...ilk şubatin cumasina kadar herkez hedefini koydu bende 2.9 kilo vercem o güne kadar inşallah yapabilirim
bende şubatın başına kadar 70 diyeyim ayın sonuna kadar 68 olsun bariiii değil mi

Hedef olarak 74 diyim hadi 4 kg 2 haftada mucize gibi
Annem tavuklu yapıyor kabağı bende ona bayılıyorum

Bu arada bende kaç gündür dolanıyorum hiç tanitmadim kendimi. İsmim Hatice buranın eski mezunuyum. Azıcık artiya çıkınca koşarak geliyorum imdat diye. 78.2 olmuşum. Boyum 172. Ebeyim. Evde sağlık hizmetleri mi duydunuz mu bilmiyorum ev ev geziyorum. Şimdilik bu kadar.

Bugün pazar aslında kaçamak yapmaya bayılırım bugün ama yarın tartışacağız korkusu sardı beni dermişim  yok valla öyle olmadı sabah kahvaltıda menemen, fıstık ezmesi ve petek balı yedim bir güzel avuç içi kadar pideyle. Az da beyaz peynir.
Öğlen iki parça pirzola ve yeşil salata.
Akşam büyük bir avuç çekirdek ve çok az kabuklu fıstık ve çay.
Sanırım sevgili kocamla geç saatlerde şömine karşısında bir kadeh de şarap içerim

Ha bu arada Perihan ve kaptanım Almanya taşınma işi ile ilgili tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sanırım büyük parça götürmeyeceğiz sadece bazı şeyleri kargoya veririz diye düşündük. Bakalım kısmet. Eşim yeni ev yeni düzen olsun istiyor. Halbuki sevdiğim güzel parça mobilyalarım var hepsi kalacak napalım. Zaten sadeleşmeye gitmeye çalışıyorum tam dibe vuracağım

Slm canım kilomuz ve boyumuz yakın. Ben 1.73 üm kilom 80. Seni yakın takipteyim o zaman gaz verelim birbirimize. hedefin kaç?

Rica ederim canim..Inşallah herşey gönlünüzce olur.....

Bundan sonra persembeleri bende yapayim cuma tartida eksiyle takima katki saglarim

3.cü cuma bildiriminde güzel bir yüzdeyle sende takım listesine gireceksin inşallah

Yarından itibaren menü ve spor paylaşımına başlıcam dikkat ediyorum ama tam bi menüm oluşmadı yarına artık heveslendim

Hadi haftasonu herkes koşturmacadan pek fırsat bulamıyor ama yarın itibaren herkes menülerinide düzenli olarak paylaşacak

Ohhh afiyet olsun canım kızzz şarabın kalorisi fazla neyse keyif yap olmadı artık çok daha dikkatli devam edersin

Kızzzzzz yeni eve yenide bebek olmasın sonra
Şaka bir yana ama herşey gönlünce olur inşallah ve çoook mutlu olursunuz oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…