Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben tam anlamadım canım ama açar mısın

he şimdi anladım bunu başkası yazmış sen değil

töbe sanki kilo ile çocuk bir... zaten kilolu olmak kötü bişeymiş gibi biz senin bu halinle sevdik demek çok çirkin , olmak istediğimiz kilo için kilo veriyoruz biz kilolu olunca tüh kaka sevilmez olmuyoruz zaten töbe töbe

sporuyla yemeklerle çok güzel bir gün olmuş

merhaba kızlar dün yediklerimin kalorisi 1795 kalori.Fazla yiyaorum.Kendimi dizginlemem lazım.enfazla kaloriyi atıştormalıkta almışım.Neyse dikkat edeceğim artık.Aralarda çukulata kaçıyorum bazen onu ortadan kaldırmam lazım.

Bu arada bu gün diyetisyene gitiim 72,60 geldi kilom 2 hafta sonra tekrar görüşeceğiz.1,5 ayda 1,5 kilo vermişim Ama dikkat etmedim.Ekmeği ve şekeri kısmam kilo vermemi sağladı.
Diyetisyen sen dedi bşr sıksan 1 ayda 60 kiloya inersin dedi sen çabuk verirsin dedi sporu bırakmmaı söyledi.

KIZLA BEN ÇOK ZAYIFLAMAK İSTİYORUM.

hepimizi birbirimizin yalnışlarını söyleyelim.Özellikle menü paylaşımşarına dikkat edelim.Bildiğimiz şeyleri aktaralım birbirimize.
Diyet konuşması bu kadar.Şimdi gelelim biraz sohbete.

Ins sorunsuz atlatirsiniz bu sezonu canım. .
Sağlık olsun da kış ayları masraf ayı valla :)

kızlar benim bir eltim var.severim kendisini.ben 41 yaşındayım küçük hanım daha 26 yirmi altı yaşında.Anammmm ben biraz kilo verdim ya kafayı yiyor şimdi.Geçende kaynım benim yanımda azarladı otur otur şiştin diye...Aslında pek ev işi yapmasını sevmiyor daha doğrusu iş yapmayı sevmiyor vereceksin eline parayı gezecek...Ahhh bu devirde o nerede...Tabi bizim hatun evlenmeyi saraylarda yaşamak gibi algıladığı için damdan düşmüş gibi oldu...Neymiş efendim 3 senede bir eşya değişecek...neymiş efendim her yıl tatile gidilecek...parası nasıl olacak bunların...2000 tl maaşla mı...Tabi bunları düşünürken bizimki evde hareketsizlikten şişti.Ha birde köyde yaşıyor...ve öyle güzel bir yerdeki evleri şehre çok yakın yürüme mesafesi...Biz olsak bu fırsatı kaçırmayız doğru yürüyüş yaparız.Bahçede var mis gibi Dubleks ev.Sadece temizliği biraz zor... amaann sonuçta bizimde başımızda.

Tabiki kayınvalidem falan da var birlikte oturuyorlar.Galiba sıkıntı bastıkça yiyor.Bir de poğaça börek gelen giden derken alıyor kiloları.Benim kızdığım nokta benimle doğum yapmadan önce dalga geçiyordu kiloluyum diye amaaa şimdi hiç sesi çıkmıyor zayıflamısşın bile demiyor.

Neyse Allah Kimseyi başkasının kusuru ile sınamasın.

Bu konuda daha çoookkk konuşuruz.Öptüm Sizleri.Bu gün yediklerimi akşam yazarım.Kaloriyide...öptüm sizi bayyyy

Geç geldim bugun takima ablam bebek bekliyordu kalbi durmuş onla ilgilendim aldırdık mecburi.

Sizde ne var yok okuyayim bi geçmişi

Aeben i bir ara monti neymiş hele bakayım dediğimde bir iki konuştuk masum da 60-69 topigi süperdi o yollarda okurdum orayıda @darkolive diye biri vardı onu takip ederdim...bu arada hoş geldin:)
a evet süperdi o dönem.
darkolivede çok aktif bi arkadaştı.
baya yksek kilolar vermişti.
ve blogger olmuştu sonra.
hoşbulduk canım sende hoşgeldin

Tebrik ederim Banu abla eksi görmüşsün tartıda

7gruba gelince arada bakarım neler yapıyorlar diye maşallah çok güzel kilolar veriyorlar takdir ediyorum

Üzücü birşeyler yaşamışlar ceza almış çoğu

Benim kuzene gelince bilmiyorum neyin kafasını yaşıyor gına geldi ondan zaten ama bu sefer herşey çok farklı olacak inanıyorum

Seninle aşık atıcak durumda deilmişki bizim yaşlarda kilo vermek daha zor ....para kazanmayınca kıymetini bilmez böyleleri tabi getirsin koca aman cahilmiş boş ver o senin kulvarında olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…