Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yemekler yapıldı.
kedilerin temizlik v.s halloldu.
yemek yendi.
şimdi bir kahve içesim var ama spor öncesinemi saklasamki.
yok ya içicem.şimdi karar verdim
kızlar patlican musakka yaptım ama fırında kızarttım az zeytinyağla.bol kıymalı yaptım harcınıda.
yanında süzme yoğrt az.
marul salatası 1 dilim ekmek yedim.
he birde çiğ kabak salatası yedim.
banum süper oldu salata.
tarif için teşekkürler

eve kabal girsin ben de denicem hemen onu :)

Geç geldim bugun takima ablam bebek bekliyordu kalbi durmuş onla ilgilendim aldırdık mecburi.

Sizde ne var yok okuyayim bi geçmişi
CANIM GEÇMİŞ OLSUN aLLAH ŞİFALAR VERSİN BENİMDE İLK BEBEĞİMİN 2,5 AYLIKKEN KALBİ DURMUŞTU.uNUTULMUYOR CANIM BUNLAR ABLANA DESTEK OLMAK LAZIM...

Seninle aşık atıcak durumda deilmişki bizim yaşlarda kilo vermek daha zor ....para kazanmayınca kıymetini bilmez böyleleri tabi getirsin koca aman cahilmiş boş ver o senin kulvarında olamaz
ÇOK CAHİL ARADA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUM aMA DUYMUYOR BİLE KENDİ HAVASINDAAA
Bi üye anladigim kadariyla sevdikleri uyelerden biri takim hakkinda asagilayici cumleler kurmuş gidip baska takima laf atismalari derken şikayetle banlanmislar
ENTİRİKA ,KISKANÇLIK,BU KK ÇOK HAREKETLİ...
Ya dışarda sıkıntı olmasını diye çok içemiyorum
BENDE SEN SÖYLEMESEN HAYATTA İÇMEZDİM SAĞOL
SORMA BENDE BU ARA BİR HIRS İNŞALLAH BÇYLE DEVAM EDER AMA DİYETİSYENE GİTMEK DAHA DA GAZ VERİYOR
anam kız sorma ben bi başlasam eltimi anlatmaya kaçarsınız hepiniz
biz kendimizi bzmayalım dimi.değmez
ONLAR BOZUYOR BİZİ ASLINDA BİZ KÖTÜ DÜŞÜNMÜYORUZ.
Hee ooh biri hariç konuşmuyorum koca tarafıyla kafam rahat
EN AZINDAN BENDE Bİ TANEE
Kızlar ben havuza gidiyorum telde internetim bitti dizi izledimde eve geldiğimde bakarım gerçi bir saat kalıp spora gidicem görüşürüz
MAŞALLAH ....
Ben de yürüyüş yapıcam bugün. .
Plates olmadığı günler yürüyüş yapıyorum
KIZLAR BENİ AZİMLENDİRİYORSUNUZ.Bu gidişle mum gibi eriyeceğim sayenizde ....

Geç geldim bugun takima ablam bebek bekliyordu kalbi durmuş onla ilgilendim aldırdık mecburi.

Sizde ne var yok okuyayim bi geçmişi
Canım gözden kacirmisim ne denilir ki Rabbim en yakın zamanda önce göbusunu sonra kucağını doldursun inş

Çok zor ablana destek ol yasamayan anlamaz ben böyle şeyler duyduğumda normal geliyordu

Taki 37haftalikken kızımin melek olup gitmesi beni benden aldı yıkıldım ölü gibiydim

Çok şükür geçti o günler ikinci kızımı gönderdi rabbim iki yaşına girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…