Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayyy çok üzücü onun adına çok üzüldüm. Kiloyla laf sokanlar buluyor cezasını. Yaşlar emekler yaşanilanlar bir değil hadsizlik yapmiş. Herşeyi bilebilir once haddini bilmeli insan

Hadi hırs yap sen daha iyi olur burdayız gondeririz kiloları

Seninle aşık atıcak durumda deilmişki bizim yaşlarda kilo vermek daha zor ....para kazanmayınca kıymetini bilmez böyleleri tabi getirsin koca aman cahilmiş boş ver o senin kulvarında olamaz
anam kız sorma ben bi başlasam eltimi anlatmaya kaçarsınız hepiniz
biz kendimizi bzmayalım dimi.değmez

Canım takma boş ver bebeği canım istediğinde yaparım sen şaapma de mi da derse :)

ay çok sabırlısın valla banum.kış kıyamet nedir bu.
hallolsa bir an önce

Hee ooh biri hariç konuşmuyorum koca tarafıyla kafam rahat
yalancı sahtekar iki yüzlü insanlarla bi duvar örerim arama.
yardıma ihtiyaçları varsa giderim hastalık v.s
tek başıma gitmem kocamla gider ziyaret eder dönrim evime.
oh kafam rahat.
25 sene sonra eltimde bu guruba dahil oldu.
maalesef

Okuya okuya geldim kızlar

Kızımı uyuttum hastane dönüşü görumceye ugradik kendileri kahvaltiyi öğlen yapar akşam yazarım yediklerimi

Dr muayene etti kızımı boğaz enfeksiyonu dedi tahlil yapmadı yanlış sonuç çıkar dedi antibiyotik fln verdi

Haftaya tekrar gideceğiz

YENA abla geçmiş olsun benim de kol altında büyük bir et beni vardı genel cerrahi Dr lokal anestezi ile aldı dikiş attılar patoloji gitti alınan parça çok şükür temiz çıkmıştı

İki sene önceydi

Sağolasın canım. . Siz de bir an önce iyileşir inş.

Esiminde öyle bayagi büyüktü .
Büyüdükçe şekli semalide değişti :)
Zar zor ikna ettim.. gerek yok ben mutluyum et benimle deyip sinir ediyordu beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…