Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ohhh iyi yapmışsın canım tatilin tadını çıkarın çocuklarla
Valla dün baygın düşmüştüm malum Mantıları yapmam tam 4 saatimi aldı ama normaldir Annem bile diyor kızım minik minik yapmışsın bu sefer inanılmaz lezzetli olmuştu diye onlarada 2 tabak kadar haşlamadan yolladığım dilediği saatte haşlayıp yerler diye
Şükür gelenler fazlasıyla memnun kaldılar hatta tatlı tarifi isteyenler de oldu ama işin garibi erkekler istediler eşime yada sözlüme ver diye evde devamını da yaptıracaklar sanırım

Beslenme olarak hepsinden az az bende yedim ama bugün şükür çok daha dikkatli beslendim şimdi yatana kadar kalan 700 mllik bitkisel çayımı bitirmem lazım birde yarın için taze tekrar yapacağım ki sabah hazır olsun

Valla kombi içinde sağ olsun cuma akşamı geldi adam ve yenisi için hem fiyat aldık hemde uygun bir şey söyleyince anlaştık Allahın izniyle yarın gelip hemen başlayacaklar hatta adam akşama kadar bitiririm yenge dedi
Gerçi dün misafirlerin şansına hava gece çok soğuk değildi yada komşular üşüdüler bastılar gazı kendi evlerinde millet kombi bozuk sizin için yetiştirmeye çalıştık ama aksilik olmadı dediğimiz halde inanmadılar Bilecikli damat hatta diyor yahu yakmadan ısınan ev mi olurmuş biz çatır çatır yakıyoruz dünya doğalgaz geliyor diye

Bakalım yarın 10 gibi gelecekler sanırım ( çok erken gelmezler çünkü çok az da olsa kırma işi olacak bir iki yerde doğalgaz borusunu geçirecek kadar Adam eski boruların yerini fazla değiştirmeden halledecek fazla pislik çıkmaz dedi bir tek banyoda az bir şey olacak birde kızların odasından balkona
Akşam kullanırsınız dedi gerçi projeyi çizdirip onaylatmaları lazım ama sıkıntı yok tarih verip geliyorlar beni ararsınız ben gelip onlardan bir gün önce kapatırım hattı tekrar sonra nasılsa açıyorlar dedi Bütün kombiciler genelde öyle yapıyormuş ( ben biraz tedirgin olunca sıkıntı yok abla ceza da yazsalar 70 lira bir şey üşüdüğünüze deymez ceza yazarlarsa ben öderim dedi

Sağolun kizlar gecmiş olsun dilekleriniz icin...

Senin pek tadın yok modun düşük gibi..
Rabbim ferahlık versin yüreğine. .

Ohh eline sağlık canım.. ikram elbet çok önemli ama guleryuzde aşırı önemli zaten sen de epey mevcut :)
Tatlı olarak ne yapmıştın nasilda merak ediyorum :)

Kombi işiniz inş dedikleri gibi hemen hallolur canım ..

iki gündür uğrayamadım dün bugün sabah 7-akşam 8 dershanedeydim ay hatırlatıkca daha da yoruluyorum bu iki ay okul da çok yoğun

ben kalori olarak aşmadım ama akşam 9 a doğru anca yemek yiyebildim iki gündür gündüzleri çok iyiydi ama akşam çabuk olsun diye dün tost bugün makarna yedim . zaten iyice ödemle şiştim hissediyorum yarın artı da çıksa iki güne en kötü ödemi atmaya çalışcam zaten yedikleirmi de dikkat edince yağ yakarım .

menümü genel olarak yazıyım iki gün benzerdi zaten

kahvaltı 1. ve 2. gün : kepekli sandviç

öğlen 1. ve 2. : mercimek
tavuk sote
ayran

1.akşam : tost
2.akşam : makarna

öğlene doğru ara da yeşilçay içtim bir de

Canim aslin da fazla değil yediklerin.
Yanına salata yeşillik yoğurt eklersen daha iyi olur.
Bir de makarna ölçülü yenebilir yani o kadarda öcü değil :)

Hafta içi karbonhidrata dikkat edersin olur..

Kesinlikle bak hedeflerimize de az kalmış bari onları da tutturalım da en azından hak edelim o ödülleri
Benimki Allahtan 28 şubat o zamana kadar kesinlikle yok gerçi doğum günü kutlamıyorum ama 3 senedir sağ olsun arkadaşım beni o gün yemeğe çıkarır ve sonrasında minik tek kişilik pasta gelir kahvemizin yanına ve artık o an kaç kişiysek ( geçen sefer 4 kişiydik ) okadar insan sayısına bölüp paylaşıyoruz minicik bir pastayı maksat ağız tatlansın

Yarından itibaren çok daha dikkatli olursun canım Dersler konusunda da Rabbim zihin açıklığı versin ....Aminnn

Canim aslin da fazla değil yediklerin.
Yanına salata yeşillik yoğurt eklersen daha iyi olur.
Bir de makarna ölçülü yenebilir yani o kadarda öcü değil :)

Hafta içi karbonhidrata dikkat edersin olur..

Yarından itibaren çok daha dikkatli olursun canım Dersler konusunda da Rabbim zihin açıklığı versin ....Aminnn

çok sağolun haftaiçi dengelicem onlarıı

yüzüne de söyleselermiş ya birini mutlu etmiş olurlardı :)
sonradan öğrenince dedim ben de yüzüme de söyleyin hocam keyfim yerine gelsin her gün görüyorsunuz beni dedim şakayla karışık. Ay bugün dedikodu yapasım var sinir oldum onlara
İş yerinde aynı binada 4 kadınız ikisinin yaşı bizden baya büyük ve onlardan biriyle nerdeyse birbirimizi yolcaz o derece bana takmış durumda üstüm olduğu için de bir şey diyemiyorum. Neyse bunlar benim diyet yapmama baya bi takmış durumdalar ve aslında midem de dışardaki yemeklere karşı hassas olduğu için her yerden yemek de yiyemiyorum. Ben zayıflıyorum diye biraz kıskançlık da var bunun da farkındayım. Sürekli bi laf sokmalar falan var destek olacaklarına böyle davranmaları da ayrı sinir bozucu. Çünkü tüm öğle yemeklerine ya gitmiyorum ya da çorba içebileceğimiz bir yere gidelim diye söyleyince uyumsuz ben oluyorum.
Her neyse geçen haftaki asıl olayı anlatayım bu üçü çizme sipariş etmişler laf arasında duyunca keşke bana da haber verseydiniz ben de alırdım dedim. Çizmeler geldi bunların hiçbirine çizme olmadı bacaktan geçmedi. Çizmelerden birini ben aldım deneyim dedim ‘aynı numara ayaklarımız sana da olmaz” dediler. Yanımızda erkek arkadaşlar da var böyle beni yerme peşindeler. O gün bir de tayt giymiştim verin denicem dedim cuk oturdu çok da güzel oldu
Kötü bir insan değilim ama yaptıklarını düşününce o an çok zevk aldım daha da azimlendim. Bu sefer de eteklerimle güzel olur deyince bu ara sürekli etek elbise giymeme laf söylediler iyi ki sevgilim izin veriyormuş da bilmem ne!
O kadar sinirlendim ki bir şey diyememek çok zoruma gitti hani o koskoca hoca üniversitede daha açık görüşlü insanlar olması gerekirken benim eteğime takmış durumda.
Sonra tüm bu olayı düşündüm ve kıskanıyorlar seni daha da zayıfla diye kendime söz verdim. Bir ara okula çok paspal gidiyordum. Şimdi zayıfladıkça izmirdeyken giyindiğim gibi kazaklar etekler ve elbiseler giymeye makyaj yapmaya tekrar başladım. Üzgünüm ama malesef özgüvenim kilo vermeyle yerine geldi. Keşke kiloyla değil de başka şeylerle mutlu olsaydım ama şimdilik kilo vermek dışında pek başarım yok.
Onlara inat daha da zayıflayacağım boğa burcuyum çok inatçıyım sırf onlara nispet daha zayıflamak için inat ettim

Gece sessizliğinde ders çalışıyorum kaptanım oyuzden. Kütüphaneye kaydım tamamlaninca duzene giricek sabahları ama acıkmıyorum alıştım miktar azaltmaya

Günlük dedikodumu da yukarda yazdığıma göre hemen menümü de yazayım bugünü bitireyim.
Pazar günü olmasına rağmen erken kalktım o yüzden bugün üç öğün yemek yedim.
Sabah: bir bardak süt ve pankek üstüne bir çay kaşığı kadar reçel sürdüm.
Öğlen: ıspanak yemeği+ yoğurt
Akşam: ıspanak yemeği+ yoğurt ve iki dilim kepek ekmeği.
Yarın için yine patates haşladım öğle yemeğim hazır.
Bir saat kadar önce de bir tane seq quark yedim tatlı atıştırmalık niyetine.

Kesinlikle Rabbim öylelerini bildiği gibi yapsın
Dediğin gibi tamamen kıskançlıklarından yapıyorlardır sonuçta ikisi senden büyük ve gençliğini de kıskanıyor olabilir
BOl bol Nas ve Felak oku canım ve dediğin gibi insan kilo verdikçe özgüveni yüklesliyor kilolar gittikçe bende de durumlar aynı canım kilolar gittikçe tamamen Banu ALkan modunda parmak uçlarımda kırıtarak yürür oldum

Gece sessizliğinde ders çalışıyorum kaptanım oyuzden. Kütüphaneye kaydım tamamlaninca duzene giricek sabahları ama acıkmıyorum alıştım miktar azaltmaya

Rabbim zihin açıklığı versin canım ..... Aminnnnn
Sen düzene sok da günde bir iki mesaj olsa yeterli şimdilik en azından azmini görüyor herkes

Bu arada unutma önümüzdeki cuma listeye giriyorsun artık inşallah
Ona göre karbonhidrattan uzak dur canım

Canım çok güzel bir menü İNşalllah bol eksi olarak sana dönüşü olur

Günaydın
Hayırlı haftalar...

Uyanır uyanmaz tartildim odemli kıyafetii +200 gr.
Cumaya kadar o eksi gelecek no prablım :)

Karakteri kişiliği statü belirlemiyor maalesef..
O yüzden pek şaşırmadım meslektaşlarının tutumuna :)
Yazık, keşke önce egolarini torpuleyip komplekslerini bari evde bırakıp gelseler eğitim yuvasına...
Neyseeee.. Bunlar bizi daha bi güçlü kılıyor değilmi helopi :)

Saat 8.15 ve kaptanın Günaydın mesaji henüz yok. Şaşırdım ...

Gece 1 e kadar fringe izledim .. söyle 9 a kadar uyusam iyi olurdu ama nerde aynı saatte zınk diye uyanıyorum. ..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bugün hepimiz güzel pazartesi bildirimleri yaparız
Ben kendi adıma sabah erkenden tartıldım ve bu sabah 96,4 çıktım
Cumaya göre 500 gr fazla ama takılmıyorum çünkü cidden çok fazla şişliğim var eminim cumaya kadar fazlası gitmiş olacak

Keyif kahvemi içtim şimdide kahvaltımı yapacağım inşallah
Küçük cadıda tatilde olduğunun farkında değil herhalde sabahın 7sinde uyandı okul zamanı ben uyandırmasam uyuyor cadı
Bende hesapta geç kalkacaktım ama yine erkenden hortladım

Ustalar bakalım kaçta gelecekler gerçi 9dan itibaren hazır beklerim üzerime düzgün birşeyler giyeyim de

Günaydın
Hayırlı haftalar...

Uyanır uyanmaz tartildim odemli kıyafetii +200 gr.
Cumaya kadar o eksi gelecek no prablım :)

Günaydın canım sanada
Kesinlikle o minik artıyı mı takacağız cumaya daha çok var ve fazlası gidecek

Saat 8.15 ve kaptanın Günaydın mesaji henüz yok. Şaşırdım ...

Gece 1 e kadar fringe izledim .. söyle 9 a kadar uyusam iyi olurdu ama nerde aynı saatte zınk diye uyanıyorum. ..

Sorma canım uyanmaya uyandım da kızdan fırsat bulamıyorum ki Yahu yat zıbar diyesim geliyor ama bana yakışmaz
Deminden beri bık bık yedi beni adamıda işe göndermem lazım oda kalkmak bilmiyor sabah sabah beni çıldırmanın 45058372044. yolunu aynı anda deniyorlar

Neyse uymayacağım onlara

Bende aynı yaaa 9da uyanayım diyorum ama yok sanki biri aynı saatte kız kalk geç kaldın dermiş gibi birde yataktan fırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…