Günaydın canım sanada
Kesinlikle o minik artıyı mı takacağızcumaya daha çok var ve fazlası gidecek
Sorma canım uyanmaya uyandım da kızdan fırsat bulamıyorum kiYahu yat zıbar diyesim geliyor ama bana yakışmaz
Deminden beri bık bık yedi beniadamıda işe göndermem lazım oda kalkmak bilmiyor sabah sabah beni çıldırmanın 45058372044. yolunu aynı anda deniyorlar
Neyse uymayacağım onlara
Bende aynı yaaa 9da uyanayım diyorum ama yok sanki biri aynı saatte kız kalk geç kaldın dermiş gibi birde yataktan fırlıyorum
Günaydın kızlar
Yoğun Bir haftasonu atlattım tekrar burdayım
Güzel geçti abla kızım çok mutluNasıl geçti canım
Yeniden hayırlı yaşları olsun inşallah
aynen öyle yenacım :)Karakteri kişiliği statü belirlemiyor maalesef..
O yüzden pek şaşırmadım meslektaşlarının tutumuna :)
Yazık, keşke önce egolarini torpuleyip komplekslerini bari evde bırakıp gelseler eğitim yuvasına...
Neyseeee.. Bunlar bizi daha bi güçlü kılıyor değilmi helopi :)
Günaydın kızlar
Yoğun Bir haftasonu atlattım tekrar burdayım
Kızlar regl oldum tartilsamda kesin artida olurum
Sen kaliteni bozma banucum bize yakışmaz :))
Bu arada kilonu hep 90 lı yazıyorsun kuzum.
Nasıl etkilenmişsek aşağısını beynimiz algılamiyor sanırım. Ben de öyleyim. Tartıma her çıktığım da 90 lar 100 ler görcem saniyorum. (Allah korusun)
günaydın kızlar sabah evden çıkmadan tartıldım ama şimdi vakit bulabildim yazmaya 66.5 aynı cumayla. bu hafta da dikkat etmeye devam edeceğim haftaya eve gidiyorum anne yemeklerine dur diyebilmem biraz imkansız o yüzden bu hafta giden gider haftaya mola olur gibi3 şubata ne kaldı şunun şurasında
aynen öyle yenacım :)
Sadece dilimi tutmayı daha da becerebilirsem çok daha fazla ders vermiş olurum onlara. Bir ara da İzmir'den gelen kız muamelesi yapıyorlardı hep beraber kadınlı erkekli şimdi ondan vazgeçtiler tutmadı o şimdi kadınlar kilomun derdindelerGüya bilim yuvasındayız dedikodu yuvası değilmiş gibi. Biz kadınlar birbirimize düşmanız nedense
Bu arada ustaları eşim aradı yarın sabah geleceklermiş
Dün eşimi aramışlar haber vermek için ama bizimkinin cebi çekmemiş sanırım ulaşamamışlar
Neyse bugün de rahatım o arada az çamaşır yıkayıp ütü yapayım da onlarda aradan çıksın
Bu arada kızlar performans listeside hazır ve takım olarak gayet güzel durumdayızbaşarılı olarak nazar boncuğumuzu da kaptık
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-24#post-54462253
Günaydın
Cuma: 61.0
Bugün: 60.7
Fark 300 gr
-1,5 görursem burda bayram ederimBenim de var çamaşır ütü. . Bugün çocuklarla uzun bir yürüyüş yapalım diye planladık oğlanı ikna etmek için sevdiği bir park var yürüyüş sonunda oraya gideriz sonra sana sıcak çikolata ikram edeceğim deyip ikna ettim :)
ablamla gidin ben kalicam diyor neden dediğini biliyorum bilgisayarda oyun oynayacak çünkü :)
Tebrikler hepimize daha başarılı haftalara inş
Ooo süper. .
Cumaya eksi birbuçuk gibi duruyor ..
-1,5 görursem burda bayram ederim
Evet bu cuma listeye giriyorumHep beraber ederiz canım. .
Bu cuma listeye giriyorsun dimi. ?
AYLIK HEDEF KİLO 03.02.2018
GÜNCEL. HEDEFE KALAN
oynakbasi34 85.9. ( 2.9. )
YENA 67 ( 1.)
@doga3 89.2 (1.2. )
@kittenlove 61,7. (1,7.)
@perihan00 61.3. ( 3,3. )
@mavimli 79.5. (2. )
H helopini 66,5. (1,5. )
@catterflym 70,7. ( 0,6)
@Diademe 73.8. ( 3)
Su perisi86 76.3. ( 3.6)
Umay1907 61. ( 1)
Su perisi86
@Diademe sizin güncel kilolarınız yok.. tartılınca eklersiniz güzeller...
62 başlangıç 48 hedefimYaşasın. .
Hedefin kaç.?
kızlar günaydın ....
benim hedef şubat sonu yetmiş...Cuma kilom 72,60 bu gün kilom 72,00
beni de ekleyinnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?