- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Banu abla ne çayı ben kaçırdım galibaBen Sibelin bu hafta önerdiği çayı yaptım oda baya bağırsakları çalıştırıyor inşallah cumaya bende bomba gibi bir bildirim yaparım
Hatta bitmek üzere yatmadan tekrar yapacağım ki sabaha hazır olsun
Teşekkürler deneyeceğimKız nesi sağlıksız hee az dersen evet az ama sağlıksız bir şey göremiyorum benhiç moral bozma madem için rahat değil yarın daha iyi beslenirsin
Menün gayet güzel canıminşallah bir daha dişinle ilgili de pek sıkıntı yaşamazsın
Süpersin canımBol bol eksiler bizi bekliyor cumaya
Canım kesinlikle ödemdir o sende benim tariften yap benceçok iyi gelir cuma ya eksi bile görürsün
Yok ben yaptım geçen hafta ama cuma Sibele danıştım hıç bir sakıncası yok dilediğin kadar içebilirsin dedi
Benim yaptığım limonlu olan Ödem çayı ( kış çayı )
1.5 litre suya
1 yeşil elma
2 limon ( 4e böl ve kabuğuyla at içine / ben biraz da suyunu sıktım bölmeden )
1 adet çubuk tarçın
3 - 4 tane kara biber ( tane yoksa çay kaşığının ucuyla toz da olur )
2 adet karanfil ( ben tadını pek yoğun sevmiyorum diye az attım 3 - 4 tane atılabilir )
1 parça zencefil ( bende yoktu eklemedim ama varsa toz da olur)
Hepsini ateşe koyup elmalar yumuşayana kadar kaynatıyorum sonrada süsüp şişeleyip gelip geçip içiyorum2 - 3 günde dolapta dursa bir şey olmaz ben hatta 2.5 litreden yapmıştım geçen sefer
Benimki Fakir şükür diyetisyenle çok fark yok genelde 700 gr la 1 kg arasında fark oluyor gerçi kahvaltı yapıp gidiyorum diyetisyene o yüzden normaldir
Yeşil elma granny olmak zorunda degil mi?Kız nesi sağlıksız hee az dersen evet az ama sağlıksız bir şey göremiyorum benhiç moral bozma madem için rahat değil yarın daha iyi beslenirsin
Menün gayet güzel canıminşallah bir daha dişinle ilgili de pek sıkıntı yaşamazsın
Süpersin canımBol bol eksiler bizi bekliyor cumaya
Canım kesinlikle ödemdir o sende benim tariften yap benceçok iyi gelir cuma ya eksi bile görürsün
Yok ben yaptım geçen hafta ama cuma Sibele danıştım hıç bir sakıncası yok dilediğin kadar içebilirsin dedi
Benim yaptığım limonlu olan Ödem çayı ( kış çayı )
1.5 litre suya
1 yeşil elma
2 limon ( 4e böl ve kabuğuyla at içine / ben biraz da suyunu sıktım bölmeden )
1 adet çubuk tarçın
3 - 4 tane kara biber ( tane yoksa çay kaşığının ucuyla toz da olur )
2 adet karanfil ( ben tadını pek yoğun sevmiyorum diye az attım 3 - 4 tane atılabilir )
1 parça zencefil ( bende yoktu eklemedim ama varsa toz da olur)
Hepsini ateşe koyup elmalar yumuşayana kadar kaynatıyorum sonrada süsüp şişeleyip gelip geçip içiyorum2 - 3 günde dolapta dursa bir şey olmaz ben hatta 2.5 litreden yapmıştım geçen sefer
Benimki Fakir şükür diyetisyenle çok fark yok genelde 700 gr la 1 kg arasında fark oluyor gerçi kahvaltı yapıp gidiyorum diyetisyene o yüzden normaldir
Banu abla ne çayı ben kaçırdım galiba
Bende bugün az yediğim halde acikmadim son olarak Bir büyük portakal yedim
Hep böyle olsa keşke
Menüm
Sabah: kıymalı yumurta 1 tbe zeytin şkrsz çay
Ara: portakal
Öğle: 3 kaşık yulaf+ yoğurt
Ara: balkabağı haşlama (tatlı değil sade)
Akşam: 1 kase sütlü çorba, 4 yk patlican, 1yk yogurt
Ara: sade turk kahve sade soda
Spor: leslie 3 mil
Su: 2.5 lt
Yeşil elma granny olmak zorunda degil mi?
Amin hayirlisiyla yapilir insallah kombi sende rahata erersin artik kaptancimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün de erkenden uyandım
Keyif kahvemide yapıp direk kendimi buraya attım
Bugün hesapta kombiciler gelecekti ya dün gece telefon açtılar eşime ulaşamadıkları için başka bir yere gitmişlerdi ya orası bitmemiş abi uygunsa çarşamba gelelim demişler hani orası da yarım kalmasın üstelik sizinkide yarım gün gelirsek yarım kalır hesabıbizimkide tabiki hemen kabul etti
Artık cidden kombi yapılacak demiyeceğimne zaman nasipse o zaman gelsinler ne diyeyim ben yapılsın diye yırtındıkça aksilik oluyor nasılsa
Canım geçen hafta yaptığımız limonlu çaydan sonra cuma günü Sibel ayrı bir tarif verdi şöyle ki ;
1.5 litre kaynayan suya;
1 tutam mate yaprağı
1 tuam mısır püskülü
10 kiraz sapı
3 - 4 acı cehre
2 ufak parça zencefil ( tırnak ucu kadar )
2 ufak parça ananasın içinden çıkan o sert yuvarlak kısımdan
Hepsini 15 dakika kaynatmaya devam ettikten sonra altını kapatıp 10 dakika kadar demlendirip süzüyoruzgün içinde hepsini içiyoruz ve 1.5 litre de suyla takviye yapıyoruz
İnanılmaz güzel ödem attırıyormuş üstelik yağ yakımına da katkı sağlıyormuş
Canım harika bir menüsporunu da yapmışsın daha ne olsun
Cumaya süper bir giriş yapacaksın bence listeye
YOk canım sarı olanlardan da olurhatta bir arkadaşım kırmızı elmayla bile yapmış maksat aroma versin
Günaydın canımGünaydın kızlar kızımı kontrol getirdik yolda taksiye kustu
33tl tuttu eşim 50verdi taksici sadaka verir gibi veriyorsun diye diklendimi sesleri yükseldi tartıştılar kızım korktu
Günümüz hiç iyi baslamadi
Amin hayirlisiyla yapilir insallah kombi sende rahata erersin artik kaptancim
Guzel bi tarifmis ama ben mateyi ilk defa duydum
Aci cehreyi gecen sene bos tuketmeyi denedim
Tadi igrenc midemi bulandirdi yapamamistim zaten cokta saglikli degildir o sekilde zayiflamak heralde
Günaydın kızlar kızımı kontrol getirdik yolda taksiye kustu
33tl tuttu eşim 50verdi taksici sadaka verir gibi veriyorsun diye diklendimi sesleri yükseldi tartıştılar kızım korktu
Günümüz hiç iyi baslamadi
Bu arada dunku menum soyle kahvalti yapmadim gec kalktim
Oglen 2yumurtali omlet
. 2dilim kepek
Surmelik peynir domates cay
Ara 1kan prtakali
Ara 1turk kahvesi (az şekerli )
Akşam 1kase hanımağa corbası
Bol salata yoğurt
Ara yarım greyfurt
Senin adina sevindom canim..artik kendimizi toparlamaliyiz.doğum günleri 2 hafta okul tatili stress hastalik vs..derken iyice dengem bozuldu...2 dogum günü kutladik..gerçi 3 doğum günüydü aslinda biri benimdi ama ben kendi d.günümü kutlamiyorum..bende cumadan buyana 200 gr.eksideyim...kaç haftadir bi ileri bi geri gina geldi..Günaydın kızlar
Bugün tartılıp duruma baktım hafta sonu aldığım yarım kilo gitmiş neyseki çok şükür. Bu cuma ucundan da olsa 78i bir görsemacayip motive olurum
Günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
oynakbasi34 kaptanım ve takıma ziyaret
vee hatırlatma
cumaya ne kaldı şurada
sıkı tutuyorsunuz değil mi cıs cos yemeden cuma mutlu olmak için tartıda
hadi bakalım
Günaydın kızlar
Bugün tartılıp duruma baktım hafta sonu aldığım yarım kilo gitmiş neyseki çok şükür. Bu cuma ucundan da olsa 78i bir görsemacayip motive olurum
Senin adina sevindom canim..artik kendimizi toparlamaliyiz.doğum günleri 2 hafta okul tatili stress hastalik vs..derken iyice dengem bozuldu...2 dogum günü kutladik..gerçi 3 doğum günüydü aslinda biri benimdi ama ben kendi d.günümü kutlamiyorum..bende cumadan buyana 200 gr.eksideyim...kaç haftadir bi ileri bi geri gina geldi..artik bende 59 kg yu görmek istiyorum
o hiç belli olmaz kaptanım maşallah bu hafta iyi yüzde gelecek gibiKızlarda bende çok şükür kaçamaksız devam ediyoruz
Heee size biraz zor yetişiriz ama olsun fıstık gibi hatunlar olmak için elimizden geleni yapacağız
o hiç belli olmaz kaptanım maşallah bu hafta iyi yüzde gelecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?