Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım arkadaşım benim; senin sahip olduğun alet aradığın aletten kat kat güzel ayrıca çok fonksiyonluda bence başka alete gerek yok.klava:Aletlerin içinde en pahalısı ooooo
Yedin valla oklavayı kusuruma bakma!(Bence sen tv.'yi odaya taşı en güzeli)

ahh huselcıĞımmm evde bır ıŞım varkı sormaa ama canım ıhÇ bıŞı ıstemıyorrr...ıŞten eve gıdıp ıftar yapıp hamlıyorummm...ya mısafır oluyor yada Çok yorgun oluyorummmmm.......

ayy bende gÜldÜm vallahııı....

ıÇım uyuyor bugÜnnn neyzdıĞımı nede okuduĞumu gÖrÜyorummm...hehehe

sen nasılsın canım ya bir hastalık çıkardın sonrası ne oldu gittinmi tekrar kontrole

kontrole 1 ay sonra gidicem şişkinliklerimin durumuna bakacaz...ama bacaklar davul resmen üst ince aşağı tosuncuk..tuz yok...protein yok...karbanhidrat ağırlıklı yiyorum....yakında patates yemekten patates olacam valla..........sositosositosositososito

her ikiside olabilir
ama iftardan sonra bi kas gevşetici iç
güldürdün beni:)
walla öyle ama
rabbimn verdiği her nimete şükürler olsun ama
neye tad tuz lezzet verdyse bi o kadarda kalori vermiş
atıyorum
patates haşlamamı:dilcikar:
patates kızartmamı cokacimcoook
tabii ki kı kızartma Çok üzgünüm çoook
kalori olarak hangisi az haşlama
tam tersi olsa yani haşlamada çok kızartmada az olsa:bbo:
emin ol hergün kızartmasını yerdim:çok üzgünüm:

off ya bu ay hiç iş bitmiyor...

her zmn diyorum hm çalışan hmde ev hanımı olan artı birde anne olan kadınların işleri çok zor
eğer eş de yardımcı olmuyorsa
way geldi hallerine

KIZARTMAMI BAK ıŞTE ONU CANIM ÇEKTııı...ÜSTÜNEDE YOĞURTLU SARIMSAKKKK....YANINDA KIRMIZI BıBER KIZARTMASIII BAŞKA NE ıSTERıMMMMMMMMMMMMM :bbo:

kaptanım ben hiç kızartma yemem biliyor musun hiç sevmem ağzıma sürmem..patates kızartmasını da belki yılda bikaç kere şu pizza menülerinin içinde falan yerim o kadar..yağda kızartılan şeyler bana çok ağır geliyor nedense yiyemiyorum..
bi de onları sevsem nolurdum bilemiyorum:roflol::roflol::roflol:

bende kızartmayı sevmem ama kardeşim biz doğuluyuz bizim yemekleri yedikten sonra keşke kızartma yeseydim diyor insan

evet ya dağçileği doğu yemekleri çok ağır oluyor..benim eşim de malatyalı da Allahtan doğu mutfağındna bir çiğ köfteyi seviyor onu da hazır alıp yiyor..ben hiç yyemiyorum onların yemeklerini içli köfte analı kızlı vs çok ağır geliyor bana..

keşke sadece çiğ köfte olsa kebap ve köfte çeşitlerini bilse...................

kızlar Norveçte bir fitness salonu reklam için çok enteresan bir yol bulmuş. otobüs durağına gidiyorsunuz otobüslerin yan taraflarında bilboard bölümü var ya oturulucak yere oturulmadan önce orda 0 kg yazıyor. Oturduğunda da senin kilon yan tarafta kocaman çıkıyor. Hemen altında da spor salonunun bilgileri..Nasıl fikir ama:))
Maili okurken çok güldüm ya..Fotosunu da koymuşlar..Düşünsennize dumuru:))

aaA ben doğu yemeklerinidenn

KETEYE BAYILIRIMMM...

GROLUK ıÇERıMM SEVERıMM.....

KADAYIF DOLMASINA HAYIR DEMEMMMMMMM.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…