off ya bu ay hiç iş bitmiyor...
fikirleriniz için çok tkler kızlar...
kızlar benim koşu bandım şu eski tiplerden ayağınla çeviriyorsun bir motoru yok ve çok yer kaplıyor 1998 de mi ne acayip paraya almıştı babam:)içinde küreği twissi koşu bandı titreşim aleti bisikleti hepsi var...oturma odama koyarsam kımıldayacak yer kalmayacak da küçük tv yi diğer odaya taşıma konusunu bi düşüncem bakalım..haftasonu bişiler yapayım olmuyor böyle sporsuz..ramazandan sonra yüzme havuzuna yazılcaktım haftaiçi iş çıkışlarında gideyyim diye onun da dönüşü geç olcak eve yakınlar pahalı eşim de gece vakti tek başına dönmen zor olur dedi..böyle işte..biraz daha araştırayım şu aleti ben..
sen nasılsın canım ya bir hastalık çıkardın sonrası ne oldu gittinmi tekrar kontrole
her ikiside olabilirÖnemlİ deĞİl elİmphacıĞımmm.......
Kaptanımmmm maalesef neden olduĞunu bİlmİyorum ama 2 İhtİmal var
1. GeÇenlede dÜŞmÜŞtÜm Üzerİne onun acısı Çıkıyor
2. Romatİzmaa
walla öyle amagüldürdün beni:)
off ya bu ay hiç iş bitmiyor...
her ikiside olabilir
ama iftardan sonra bi kas gevşetici iç
walla öyle ama
rabbimn verdiği her nimete şükürler olsun ama
neye tad tuz lezzet verdyse bi o kadarda kalori vermiş
atıyorum
patates haşlamamı:dilcikar:
patates kızartmamı cokacimcoook
tabii ki kı kızartma Çok üzgünüm çoook
kalori olarak hangisi az haşlama
tam tersi olsa yani haşlamada çok kızartmada az olsa:bbo:
emin ol hergün kızartmasını yerdim:çok üzgünüm:
her zmn diyorum hm çalışan hmde ev hanımı olan artı birde anne olan kadınların işleri çok zor
eğer eş de yardımcı olmuyorsa
way geldi hallerine
evet ya dağçileği doğu yemekleri çok ağır oluyor..benim eşim de malatyalı da Allahtan doğu mutfağındna bir çiğ köfteyi seviyor onu da hazır alıp yiyor..ben hiç yyemiyorum onların yemeklerini içli köfte analı kızlı vs çok ağır geliyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?