6 lara gelmişsin tebrikleer :)Gunaydin kizlar ozel sebeplerden birkac gun yazamadim kusura bakmayin yazcak gibi degildim simdi biraz daha iyiyim Allaha sukur
Gecen hafta 70.3
Bu hafta:69.7
Yuzde:%0.85
Hayirli cumalar aminSelam kızlar hayırlı cumalar olsun. Bol eksili bol sohbeti bir gün diliyorum
Evet sonunda 90la dogumdan cikmistim 6ay sonra tekrar 6 li rakamlari gormek harika sen de cok guzel kilo vermissin sanirim 1200kalori altina inebildin bu hafta nasil yptin takip edemedim bu aralar6 lara gelmişsin tebrikleer :)
Arada oluyor oyle azcik spor su takviyesiyle bol bol eksi gorursun insallahGünaydın kızlar bugün artı çıktım 66.5 dikkat etmiştim ama böyle oldu. Bugün eve döneceğim yarından itibaren normal diyetime döneceğim.
Harika tebrik ediyorum ben 6 lara sen de 5 lere inmissinGeçen hafta: 60.2
Bugün: 59.7
Fark: 500 gr
Yüzde : %0.83
çok güzelGeçen hafta: 60.2
ben 1200-1500 arası alıyorum arada çıktığım da oldu ama geçen haftadan farklı yaptığım iki şey vardıHayirli cumalar amin
Evet sonunda 90la dogumdan cikmistim 6ay sonra tekrar 6 li rakamlari gormek harika sen de cok guzel kilo vermissin sanirim 1200kalori altina inebildin bu hafta nasil yptin takip edemedim bu aralar
Arada oluyor oyle azcik spor su takviyesiyle bol bol eksi gorursun insallah
Harika tebrik ediyorum ben 6 lara sen de 5 lere inmissin
canım sen kaç kiloyla başlamıştım 5 lere inmişsin inşallah ben de inerim yakındaa :)Geçen hafta: 60.2
Anladim bende spor yapiyorum ama suyu xok icmiyorum maalesef bir de haftasonu hep kacamk yapiyorum demekki su icsem bide haftasonu kacamak yapmasam daha hizli olcakben 1200-1500 arası alıyorum arada çıktığım da oldu ama geçen haftadan farklı yaptığım iki şey vardı
1. 15 dk bile olsa spor yapmaya çalıştım spor yapamazsam müzik açıp dans ettim
1. suya çok daha dikkat ettim 1.5 lt nin altına düşürmedim
aynen bende mesela spor çok farkediyor spor yapabildiğim hafta eksi görüyorum her türlü yeme içme konusunda daha fazla kesemem çünkü o zaman da devam ettiremem çünküAnladim bende spor yapiyorum ama suyu xok icmiyorum maalesef bir de haftasonu hep kacamk yapiyorum demekki su icsem bide haftasonu kacamak yapmasam daha hizli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?