- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ooo maşallah kaptanın peşine takilin kizlar lesli sonuçlarını alayımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana
Yine ayağı yanmış kedi modundaydım ama kendimle gurur duyuyorum çünkü Akraba gününde okadar çıslara rağmen ben kaçamaksız geri dönebildim
Hatta hemen aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;
Uyanınca 06:30 gibi
Şekersiz Duble Türk kahvesi
Kahvaltı; 07:15de
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
4 - 5 dal kadar Maydanoz
1 dilim yarım yağlı Beyaz Peynir
1 Fincan Zencefilli Limonlu Yeşil çay
ara; 11:00de
1 fincan Yeşil çay
2 adet hurma
Öğlen; 12:45dde
2 kepçe Tarhana Çorba ( güne aç gitmemek adına yedim hem listemde öğlenlik yazıyor diye )
Akraba gününde 15:00 gibi
3 Yk kadar yoğurtlu kırmızı lahana salatası
3 Yk kadar Yeşil mercimek Salatası ( listemde öğlenlik sebze yemeği vardı onun yerine salatalardan yedim )
2 bardak şekersiz Çay
Ara 16:00da
1 fincan duble şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 19:45de
2 Kepçe Tarhana Çorbası
1 büyük kase Marul salatası ( bol limonlu çok çok az hakiki zeytinyağ ekledim her zamanki gibi )
son ara; 20:45de
1 adet greyfurt
1 adet kivi
1 fincan zencefilli limonlu yeşil çay
Gün içinde 1.5 litre ancak su içtim koşturmacadan ( malum gündekiler benden yaşça büyük olunca yine her zamanki gibi mutfaktan çıkamadımen son ev sahibine mutfağı bir nevi sıfır olarak teslim ettim çıkmadan )
Yatana kadar 1.5 litre daha rahat içerim hatta şişelerimi de gözümün önüne aldım ki unutmayayım
Bu arada eve dönerken de eşim belli bir noktadan seni alayım diye telefon açınca yok biz kuzuyla yürürüz dedim ve 20 dakikacık da olsa yürüdümMthn83
Çok çok geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çalışmak çok zor
Bazen Bayanlar bile birbirlerini iş yerinde çekemedikleri için insana hayatı zorlaştırıyorlarİnşallah durumlar düzelir de sende daha huzurlu bir ortamda çalışırsın
Yarın sabah itibaren çok daha dikkatli devam edersin canımolan olmuş sonuçta üzülüp motivasyonunu düşürme
Senin hedefini de yazıyorum hemen aklımdayken
Totoyu kasidin mi? Sonra yamuluyonBu arada güne katılan Eşimin küçük amca gelini beni görünce şok olduen son 3 ay evvel görmüştü sanırım ve Banuuuuu kızzzzzzzzz inanılmaz fark var dedi Ay nasıl hoşuma gitti anlatamam size ki daha verilecek en azından bir 15 kilo daha var hatta onada aynısını söyleyince kız 10 kg versen yeter dedi
Artık ondan daha zayıf olayım diye fesatlığından mı öyle dedi emin olamadım
Artık inşallah bu gazla çok daha güzel devam eder hep daha aşağısını görürüm rakam olarak
Maşallah banucum sana.Bu arada güne katılan Eşimin küçük amca gelini beni görünce şok olduen son 3 ay evvel görmüştü sanırım ve Banuuuuu kızzzzzzzzz inanılmaz fark var dedi Ay nasıl hoşuma gitti anlatamam size ki daha verilecek en azından bir 15 kilo daha var hatta onada aynısını söyleyince kız 10 kg versen yeter dedi
Artık ondan daha zayıf olayım diye fesatlığından mı öyle dedi emin olamadım
Artık inşallah bu gazla çok daha güzel devam eder hep daha aşağısını görürüm rakam olarak
Totoyu kasidin mi? Sonra yamuluyon
Maşallah banucum sana...eminim bundan sonra tam gaz ilerleyeceksin...bazen kücük yikilimlardan sonra büyük kazanclar elde ediyor insan....bende kac hafta takildim ayni kiloda bi ileri bi geri...ama busefer bende başaracsgima inaniyorum ..Bir sonraki hedef günümüzde tutturacağim hedef kilomu inşallah...
İyi akşamlar kızlar bugün yolun tüm yorgunluğuyla akşama kadar uyudum diyebilirim.
Akşam üstü bir gözleme ve ayran yiyebildim. Biraz önce de bir elma yedim çok uyumaktan başım ağrıyor ama yorgunluğu atamadım.
Kızlar iyi geceler
Menümü yazayım.
Kahvaltıda ıspanaklı yumurta yedim biraz örgü peynir ile.
Bugün dışarıda olduğumdan öğlen saç tava akşam da evde misafir olduğundan bir dilim kek yedim.
Eki Görüntüle 2105924
selamlar efendimmmmmmmm
kalbi güzeloynakbasi34 kaptanımın güzel takımı
haftaya derece geliyor muuuuuuuuuuuuuu
size çooooook yakışır beeeeeeeeeeee
hadi bi hunharca diyet yapıp yüzdenizi patlatın
Kıskandım sabah sabah beni kimse ziyearee gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?