Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu gece baya sakin buralar
Neyse bana şimdilik bana müsaade erkenden yine güne başlayacağım inşallah kuzum inatla beni bekliyor

Yarın sabah erkenden gitmeden damlarım nasılsa yine buraya

Herkese hayırlı geceler

İyi akşamlar kızlar şu an yoldayım dönüşü biraz mecburiyetten otobüsle yapıyorum yolum uzun. Kaptanım sanırım yarın ölçü alın demişsiniz cepten okuduğum son mesajlara göre ben yarın değil de pazar veya pazartesi alsam çünkü sabah ancak evde olacağım ve yolda şişiyorum ayaklar bacaklar ve karın her yerm şişiyor uzun otobüs yolculuklarında.
Şubat hedefim 65 ti 66.5ta kaldım. Mart hedefim 63 olsun. Bu kiloda tıkanıp kaldım ama bu ay sporu artıracağım.

Bu arada bugünkü menüm,
Öğlen bir ayran ve yarım patatesli gözleme.
Akşam: iki tabak ekşili köfte
Yolculuk sırasında da mide bulantımı bastırsın diye şimdilik iki adet mısır- pirinç patlağı yedim pakette beş tane var sanırım sabaha kadar birer birer yerim. Yolculukta uyuyamıyorum asla.
Size iyi geceler buralarda nöbet tutarım ben

Canım benim çok güzel gidiyosun kullandığın bi program varmı

Herkese iyi geceler ben gündüzleri giremiyorum çalışıyorum bazen bu saate kalabiliyorum iş güç bu saatte de kimse olmuyo sanırım olsun ben şimdi yazayımm sabah okursunuz inşaAllah
Ben kilomu yazmıstımm sabah 101.7

mart hedefim de 98.00

inşaAllah tuttururum ayda 4 kilo çok az ilk başlangıç ve benim kilomdaki birine göre ama.. hedefi yüksek tutup tutturamazsam üzülürüm o yüzden öle yazdım dr lar da bu sekilde öneriyo tabi ama gönül neler neler istiyo ki :) hemen olsun hepsi olsun di mi ama :)

Canım benim çok güzel gidiyosun kullandığın bi program varmı
Sagol canim...kalori sayar programini kullaniyorum...cep telden indirdim..programin adi YAZIO....Fatsecretde iyi..ikisinede bi bak derim..ben yazioyu daha cok beyendim..bikac arkadaşta fatsecret kullaniyo.... bazen kullandigim programda istedigimi bulamadigimda googleden diyetkolik kalorisayara bakiyorum oda cok iyi....sonra ordaki kalori hesabiyle kendi programimda yedigim besine benzer eş deyer olarak kalori hesabi yapiyorum...

Ayda 4 kilo bence cok güzel ..hatta 3 kiloda iyi ..yeterki saglikli ve kalici birsekilde kilo verelim

Kızlar kusura bakmayın sadece arada okuyup cikiyorum

Bir haftadan fazladır amcam hastanede bı kaza sonucu yuruyemiyor ben taa doğmadan önce olmus genc yasta ömrü hastanelerde geçti

Simdi isebir hastalıktan şüphe ediyor Dr ilaçlı emari cekildi sonuç Çarşamba çıkacak ins ameliyat için fln gec kalinmamistir uzun zamandır şikayetleri varmış

gelinimiz hamileydi buraya yazdimmi bilmiyorum
Kalp atışı için Dr gittiler kalp atışı çok zayifmis perşembe günü son kez kontrole çağırmış hiç olumlu bir şey konuşmamış dayanamayıp yarın bı daha gidiyorlar baska dr rabbim inşallah bu sefer gümbür gümbür Atar kalbi

Kızlar bu ara hiç keyfim yok aranıza 72.7 kiloyla dönerim ins leslie basladim

Çok yararlı oldu çok teşekkür ederim cnmmm bnmm Allah razı olsunnnn
Ayda 4 kilo bence cok güzel ..hatta 3 kiloda iyi ..yeterki saglikli ve kalici birsekilde kilo verelim
Evet öle cnm bnmmm el ele sağlıklı kilomuza kavusalım inşaAllahhhh
çok ama çok geçmiş olsun cnm bnnnm inşaAllah amcan ve gelininizin bebeği saplığına kavusur cnmm bnmmmmm

Ayyy nasıl sevindim bana uğurlu gelecek eminim

Amin canım Sağol

Bu hafta 6.olmuşuz...bunada sükür...
Bu arada yeşil çayimi yudumluyorum ...
olsun kuzum harikasın yine
ay acaip motive etti beni bu hedef listesiyarın yazıcam bende.
fatsecret kullanıyorum bende.acaip memnunum.
hiç sıkılmadan ölçülü olarak istediğini yiyerek kilo verebilirsin
a bu arada bi hassas tartı bulundur evde.

gülşahcım çok geçmiş olsun bitanem.
aman yaptır kontrollerini ihmal etme
güneşcim bebişede çok geçmiş olsun.
biz dayanamıyoruz hastalığada minik yavru nasıl dayansın,
acil şifalar diliyorum.

Kaptanım geçen ayda vardım oynakbasi34 oyuzden ben niye yokum diye bozuldum hatta hedefime ulaştım. Neyse yeni hedef belirleyeyim

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugün erkenden uyanabildim hatta Türk kahvemi bile yarıladım
Sağ olsun dün gece minik cadı ( gerçi 7 yaşında ama evin ufağı olunca hep minik kalacak gözümüzde ) uyuyamıyorum diye diye yarımı yaptı En sonunda uyuyamıyorum diyince gözlerini kapatırsan uyursun dedim ve ben direk gidip yattım aslında o an farkındaydım yüz versem Babasıyla aramıza yatmaktı niyeti

Yine yoğun bir gün beni bekliyor ama kesinlikle kararlıyım bu haftayı kaçamaksız ve bol suyla tamamlayıp güzel eksiler göreceğim Allahın izniyle
Eşimin halasında bugün öğlende kuran var eee sabahtan malum cimcimenin yüzmesi var Büyük ihtimalle kuran bittikten sonra eşimde halasına damlar en azından 1 saatliğine de olsa ( akşam yemeğine kalmayı düşünmüyorum açıkçası hem kadına iş hemde ben evimde birazda keyif yapmak istiyorum )
Büyük kızım normalde hiç gelmez günlerimize ama eşimin halalarını çok seviyor o yüzden oda gelirim diyordu

Artık yarından itibaren beni çok daha sık göreceksiniz burada malum Pazartesi okullar açılıyor
Geçenlerde bir ara kızlar kapışınca şakasına keşke yatılı eğitim zorunlu olsa diyordum hatta okadar daralttı bu tatil beni
Resmen o gün yine bayram ilan ederim

Neyse şu haftasonunu inşallah hepimiz kaçamaksız ve bol sıvı ile atlatırız da güzel güzel sonuçlarımız olur Pazartesi tartısında

Sıkıntı yok canım ölçüleri en geç Pazartesi diyelim o zaman Hem herkes ancak ayarlar kendini
Mart için hedefini de not ettim ben
İnşallah bu sefer hepimiz hedeflerimize ulaşmış oluruz

Senide not ettim canım aslında ayda 4 kilo gayet güzel bir hedef hep diyorum gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerimiz ulaşılabilir gerçekçi rakamlar olacak ki motivasyonumuzu yükseltsin yoksa gönül ayda 10 kg da vermek ister
Önemli olan yavaşda olsa sağlıkla olsun ki bence 4 kg ne çok yavaş ne çok hızlı olmuş olur

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim Amcanıza da Gelininize de şifalar versin ve inşallah hayırlısıyla iyi haberlerini de alırız
Bütün dualarımız sizlerle canım
Seninde yoğunluğun biraz azalırda tekrar seni daha sık görürüz inşallah buralarda

Ateşim 39 a kadar çıktı diyet mahvoldu gitti

Çok çok geçmiş olsun canım RAbbim acil şifalar versin .....Aminnnnnnnnn
İnşallah şu anda daha iyisindir

Kaptanım geçen ayda vardım oynakbasi34 oyuzden ben niye yokum diye bozuldum hatta hedefime ulaştım. Neyse yeni hedef belirleyeyim

Doğrudur canım ben geçen ay nasılsa not ediliyor diye etmemiştim açıkçası ama merak etme bu sefer bende not ediyorum ki aksilik olmasın
Bu arada yürekten tebrik ediyorum seni canım
Maşallah ne güzel hedefini tutturdun
Ben anasını satam değil yaklaşmak uzaklaştım hedefimden iki haftadır artı görmekten kendi kendimi dövesim var hee tek tesellim Sibelin ( diyetisyenim ) ödem var abla demesi yoksa çoktan pes etmiştim herhalde

Neyse artık bu önümüzdeki ayın hedefine odaklanalım eminim onuda tutturursun sen

Bu arada kızlar dün 8 500 adım attım yani bir 45 dakikacık da olsa yürümüşüm doga3
Doğacığım sen bu hafta biraz rahatlamışsındır artık bizim spor dakikaları yine elinden öper he yapamam dersen başka bir gönüllü arkadaşımız not tutsun o spor dakikalarıda baya bir motive ediyor

Kahvaltımı da ettim birazdan ufak ufak hazırlanıp Havuz için yollara dökülürüz

Bu arada kızlar Doğadan yeni bir Yeşil çay çıkarmış Zencefili Limonlu Her defasında zencefilli çay kaynatamam diyenlere yada en azından her an yanında bulundurmak isteyenlere süper bir seçim bence
İçimi de gayet güzel tavsiye ederim

Hadi şimdilik kaçtım ben
Akşam üzere görüşürüz
Allaha emanet olun veeeeeeee kesinlikle kaçamaksız devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…