Günaydın kızlar
Aaa bende hedef yapayım sanki öncekileri cço tutturdum. Neyse 8 Nisan benim doğum günüm. O zanmaz kadar 70 olsam kafi. Şubat sonuna kadar ki hedef mi. 74.2 olsun hadi.Selamın Aleyküm tekrar kızlarrrrrrrr
Kuzunun yüzme dersi bitti eve geldik hemen ara öğünümü yaptımgerçi ordaki bayanlarla sohbet ederken bir sade kahve içmiştim Allahtan yoksa çok acıkırdım
Bİraz daha evde olacağım sonra hazırlanıp eşimin halasına geçeriz hem yardım ederim biraz hemde öncesinde iki sohbet ederiz
Yanımda çorbamı götürür sadece salatadan yerim diyordum ama birazdan kendime çorba yapayımda gitmeden çorbamı içerim hem ikram saatine kadar tutar hemde ondan sonra sadece 3 - 4 kaşık kadar salata yerim ki listemin dışına çıkmamış olayım
Şu ana kadar ancak 500 ml kadar su içtim ama gidene kadar 1 litre olur sonrada koca şişemide yanıma alırım ki akşama kadar suyumu yeterli olarak içebileyim
Canım göğüs ölçüsü nerde
Bende tırım tırım mezuremi aradım ama arayanınca bulunmazNeyse olmadı eşimin halasından dönerken alırım tuhafiyeden bir mezüre 2 liralık şeyi arayamam şimdi evin içinde
Kız hedef yazdığını görmeden bende kafama göre sana 75 yazmıştım sonra bir baktım gönüller birmişEeee Şubatta kısa sonuçta Kesinlikle eminim ulaşacaksın hedefine
Sanada hayırlı günler Canım
günaydın canımmGünaydın kızlar
ay süpersin canım.Kahvaltı yaptım ve lesli 1mile yaptim. 15 dk için iyi terletiyor. 15 dk ayırıp yapın 1 kez. Buda benim ricam olsun. AksaA sonuclson topluycam
Kahvaltı yaptım ve lesli 1mile yaptim. 15 dk için iyi terletiyor. 15 dk ayırıp yapın 1 kez. Buda benim ricam olsun. AksaA sonuclson topluycam
Aaa bende hedef yapayım sanki öncekileri cço tutturdum. Neyse 8 Nisan benim doğum günüm. O zanmaz kadar 70 olsam kafi. Şubat sonuna kadar ki hedef mi. 74.2 olsun hadi.
Selamın Aleyküm tekrar kızlarrrrrrrr
Kuzunun yüzme dersi bitti eve geldik hemen ara öğünümü yaptımgerçi ordaki bayanlarla sohbet ederken bir sade kahve içmiştim Allahtan yoksa çok acıkırdım
Bİraz daha evde olacağım sonra hazırlanıp eşimin halasına geçeriz hem yardım ederim biraz hemde öncesinde iki sohbet ederiz
Yanımda çorbamı götürür sadece salatadan yerim diyordum ama birazdan kendime çorba yapayımda gitmeden çorbamı içerim hem ikram saatine kadar tutar hemde ondan sonra sadece 3 - 4 kaşık kadar salata yerim ki listemin dışına çıkmamış olayım
Şu ana kadar ancak 500 ml kadar su içtim ama gidene kadar 1 litre olur sonrada koca şişemide yanıma alırım ki akşama kadar suyumu yeterli olarak içebileyim
Canım göğüs ölçüsü nerde
Bende tırım tırım mezuremi aradım ama arayanınca bulunmazNeyse olmadı eşimin halasından dönerken alırım tuhafiyeden bir mezüre 2 liralık şeyi arayamam şimdi evin içinde
anam kız göğüs ölçüsü gerekmez diye düşündüm ya
kalbimiz bir tabi banuşum
göğüs ölçüm-103@oynakbasi34
Kız hedef yazdığını görmeden bende kafama göre sana 75 yazmıştım sonra bir baktım gönüller birmişEeee Şubatta kısa sonuçta Kesinlikle eminim ulaşacaksın hedefine
Sanada hayırlı günler Canım
Şu için şişe şişehaticem hayırdır
Çok gecmge olsun daha iyisin insallinMutlu haftasonları...
Yoğun sıkıcı bir hafta idi... Bugün de başım ağrıyor fena. Akşam çaya misafirim var 3 aile..
Birşeyler hazırlamalıyım ama hiç enerjim yok.. Hap içtim kendime gelsem çok iyi olur...
Mutlu haftasonları...
Yoğun sıkıcı bir hafta idi... Bugün de başım ağrıyor fena. Akşam çaya misafirim var 3 aile..
Birşeyler hazırlamalıyım ama hiç enerjim yok.. Hap içtim kendime gelsem çok iyi olur...
@MiuLego kalp kalp... uğramışsın canım ben yokken..
Geçen hafta işlerden dolayı psiklojik savaş verdim bakalım bu hafta nasıl olacak...
Bir nevi mobbing uygulanıyor Allah dayanma gücü versin...
Selam kızlar iyi hafta sonları.
Bugün eşimle dışardayız. Akşam da misafir var. Yemek olayı kopuk geneMart hedefim 78 olsun nitekim sabah 79,8 tartıldım bu taşınma olayı yüzünden fazla veremeyeceğim dürüst olmak lazım 2 kilo versem iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?