Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm tekrar kızlarrrrrrrr

Kuzunun yüzme dersi bitti eve geldik hemen ara öğünümü yaptım gerçi ordaki bayanlarla sohbet ederken bir sade kahve içmiştim Allahtan yoksa çok acıkırdım
Bİraz daha evde olacağım sonra hazırlanıp eşimin halasına geçeriz hem yardım ederim biraz hemde öncesinde iki sohbet ederiz

Yanımda çorbamı götürür sadece salatadan yerim diyordum ama birazdan kendime çorba yapayımda gitmeden çorbamı içerim hem ikram saatine kadar tutar hemde ondan sonra sadece 3 - 4 kaşık kadar salata yerim ki listemin dışına çıkmamış olayım

Şu ana kadar ancak 500 ml kadar su içtim ama gidene kadar 1 litre olur sonrada koca şişemide yanıma alırım ki akşama kadar suyumu yeterli olarak içebileyim

banum kilom 78
ölçülerim
bel-89
kalça-111 oynakbasi34

Canım göğüs ölçüsü nerde
Bende tırım tırım mezuremi aradım ama arayanınca bulunmaz Neyse olmadı eşimin halasından dönerken alırım tuhafiyeden bir mezüre 2 liralık şeyi arayamam şimdi evin içinde

ay hedef yazmamışım
hedef kilom 75 oynakbasi34

Kız hedef yazdığını görmeden bende kafama göre sana 75 yazmıştım sonra bir baktım gönüller birmiş Eeee Şubatta kısa sonuçta Kesinlikle eminim ulaşacaksın hedefine

Günaydın kızlar

Sanada hayırlı günler Canım

Aaa bende hedef yapayım sanki öncekileri cço tutturdum. Neyse 8 Nisan benim doğum günüm. O zanmaz kadar 70 olsam kafi. Şubat sonuna kadar ki hedef mi. 74.2 olsun hadi.

Kahvaltı yaptım ve lesli 1mile yaptim. 15 dk için iyi terletiyor. 15 dk ayırıp yapın 1 kez. Buda benim ricam olsun. AksaA sonuclson topluycam

Tamamdır bende biraz yürümeye çalışırım dün özellikle sordum sibele Leslie yada Jullian mıydı neydi onu ama kesinlikle yapma onu boynuna da zarar üstelik kas yaparsın şu an yürüyüş yapabilirsen yeterli dedi ki onuda yapamıyorum ama yinede birşeyler yapacağım söz

Aaa bende hedef yapayım sanki öncekileri cço tutturdum. Neyse 8 Nisan benim doğum günüm. O zanmaz kadar 70 olsam kafi. Şubat sonuna kadar ki hedef mi. 74.2 olsun hadi.

Hemen senide not ettim canım inşallah Nisana kadar ( ki benim o zaman Diyetisyene başlayalı 1 yıl olacak ) çok daha güzel rakamlar göreceğiz

Bu arada sağ olsun Seabaharcığımız analiz raporlarını düzenlemiş ve Takımımız başarılı olarak görünüyor

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-42#post-54620216

Bu arada ben niye yokum bu listede diyen arkadaşlara minik bir duyuru
Bu Rapor 537.ci ile 539uncu etaplar arasını kapsıyor ve izinli olanlarda burada görünmez o sürede Yeni listeye dahil olan arkadaşlarda sonraki etaplarda görünür malum okadar takımla uğraşınca Raporlar çok geriden geliyor

Mutlu haftasonları...

Yoğun sıkıcı bir hafta idi... Bugün de başım ağrıyor fena. Akşam çaya misafirim var 3 aile..
Birşeyler hazırlamalıyım ama hiç enerjim yok.. Hap içtim kendime gelsem çok iyi olur...

Selam kızlar iyi hafta sonları.
Bugün eşimle dışardayız. Akşam da misafir var. Yemek olayı kopuk gene Mart hedefim 78 olsun nitekim sabah 79,8 tartıldım bu taşınma olayı yüzünden fazla veremeyeceğim dürüst olmak lazım 2 kilo versem iyi olur.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana
Yine ayağı yanmış kedi modundaydım ama kendimle gurur duyuyorum çünkü Akraba gününde okadar çıslara rağmen ben kaçamaksız geri dönebildim

Hatta hemen aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca 06:30 gibi
Şekersiz Duble Türk kahvesi

Kahvaltı; 07:15de
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
4 - 5 dal kadar Maydanoz
1 dilim yarım yağlı Beyaz Peynir
1 Fincan Zencefilli Limonlu Yeşil çay

ara; 11:00de
1 fincan Yeşil çay
2 adet hurma

Öğlen; 12:45dde
2 kepçe Tarhana Çorba ( güne aç gitmemek adına yedim hem listemde öğlenlik yazıyor diye )

Akraba gününde 15:00 gibi
3 Yk kadar yoğurtlu kırmızı lahana salatası
3 Yk kadar Yeşil mercimek Salatası ( listemde öğlenlik sebze yemeği vardı onun yerine salatalardan yedim )
2 bardak şekersiz Çay

Ara 16:00da
1 fincan duble şekersiz Türk kahvesi

Akşam; 19:45de
2 Kepçe Tarhana Çorbası
1 büyük kase Marul salatası ( bol limonlu çok çok az hakiki zeytinyağ ekledim her zamanki gibi )

son ara; 20:45de
1 adet greyfurt
1 adet kivi
1 fincan zencefilli limonlu yeşil çay

Gün içinde 1.5 litre ancak su içtim koşturmacadan ( malum gündekiler benden yaşça büyük olunca yine her zamanki gibi mutfaktan çıkamadım en son ev sahibine mutfağı bir nevi sıfır olarak teslim ettim çıkmadan )
Yatana kadar 1.5 litre daha rahat içerim hatta şişelerimi de gözümün önüne aldım ki unutmayayım

Bu arada eve dönerken de eşim belli bir noktadan seni alayım diye telefon açınca yok biz kuzuyla yürürüz dedim ve 20 dakikacık da olsa yürüdüm Mthn83

Çok çok geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi

@MiuLego kalp kalp... uğramışsın canım ben yokken..
Geçen hafta işlerden dolayı psiklojik savaş verdim bakalım bu hafta nasıl olacak...
Bir nevi mobbing uygulanıyor Allah dayanma gücü versin...

Allah yardımcın olsun canım gerçekten çalışmak çok zor
Bazen Bayanlar bile birbirlerini iş yerinde çekemedikleri için insana hayatı zorlaştırıyorlar İnşallah durumlar düzelir de sende daha huzurlu bir ortamda çalışırsın

Yarın sabah itibaren çok daha dikkatli devam edersin canım olan olmuş sonuçta üzülüp motivasyonunu düşürme
Senin hedefini de yazıyorum hemen aklımdayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…