Bir dilim tam buğday ekmeği biraz peynir yedim
Yarın dışarı ciktigimda beyaz leblebi alacağım cig findik fln bitmiş evde
Selam kizlar herkese iyi haftalar diliyorum benim mart hedefim 67.8 diyorum simdi 69.7 ciktim ne olur ne olmaz :) asagisi olursa super olur ne olur olmaz hedefi cok abartmayayim uzulurum sonra
Bugun bir aksilik olmazsa jillian la sporumu yapicam ... sabah maydanozlu limonlu suyumu ictim sonra da 200ml yarim yagli sutle muz ve 3yk musli karistirip ictim.arada meyve yemeyi planliyorum yesil cay icicem aksam ne yicegimi bilmiyorum bakalim bu hafta cuma yine 69 larda mi olucam bakalim yoksa 68 i gorcekmiyim???68 hamile kalmadan onceki kilomdu boy 175 doguma 90kg ile girmistim 6 ayda bu kadar oldu :)
Bu gün sabit çıktım ben hedef ye 88 di benim tutturamadım yeni hedefim 86 diyorum 3 kilo verebilirim bir ayda inşallah
Size foto gösterimmi he
Artık daha dikkatli olmalııım yaz geliyor :/
Tsk ederimYENA tşk ederim
Çarşamba sonuc cikacak
Gelinimizde perşembe dr gidecek cumartesi gittiği dr olumsuz bir şey dememiş küçük bi hafta daha bekleyelim kalp atışı duymak için demiş
Benim Şubat ayı hedefim Mart ayı hedefim olsun
İnş bu sefer tutturum
Lesli başladım
arkadaşlar merhaba
benim bu günki kilom 72,20 cuma 72,10 idim 100 gr aldım
s.a kızlaaaar
çocuklar evde istekleri bitmiyo hiç.
spor asla zaman kalmıyo şimdilik.
sabah tartıldım bende.
78.2 ydm
77.8 m
süper bayıldım.
bakalım cumaya sürpriz sonuç bekliyorum inşallah
kızlar bu arada iki gündür zeytin incir kürü yapıyorum.
incelemek istersniz youtube incir zeytin mucizesi yazın.
esat başaran hocanın videosu var.
benim için gayet iyi gidiyo şu an
iyi akşamlar kızlar,
hala iş yerindeyim mola verebildim sonunda bugün tatilden sonraki ilk gün olunca uyanamadım. geç kalınca valla evden nasıl çıktığımı bilemedim dolayısıyla tartılamadım. akşama kadar tek lokma koyamadım ağzıma sadece iki üç kahve ve bir buçuk litre kadar su içebildim. akşamdan hazırladığım yemeği dolapta unuttum gün boyu da laboratuvardan çıkamadım yemek yiyebilmek için daha yeni odama geçtim belim kopuyor resmen
Kızlar ben geldim iyiyim şükürcanım çok teşekkür ederim merak etmişsin iyiyim şimdi tatlım @Eddoras
Diyet yalan oldu tabi diyetisyenim çok kızdıyarın bomba gibi başlıyorum bir dahaki Pazartesi’ye hedefimiz 2.3 kilo dedi
Bu arada bende hedef belirleyip ölçülerimi alıyım kimi etiketleyeceğim onun için kızlar kim kaydediyor
Bugün yediklerim
Sabah sahanda yumurta iki dilim tb ekmeği peynir
Ara bir portakal
Öğlen
Bir tabak salata yarim bardak ayran
Ara limonlu naneli yeşil çay
Bir saat sonra bir dilim ekmek birparca peynir
Akşam
Bir kâse nohut yemeği bir bardak chiali ayran
Son olarak yeşil çay olur belki
30dk leslie
Bugünkü yediklerim...
Kahvaltim...
1 tabak yumurtali menemen....
Öylen...
1 tabak karnabahar yemeği
2 kepce şehriyeli tavuk çorbasi
Ara....1 fincan Türk kahvesi
Akşam....
2 kepce şehriyeli tavuk çorbasi
1 kaze karişik salata...
1 kücük kaze yogurt
Ara...1 kiwi
Toplam kalori...1007
Bugün yediklerim. ..
Sabah,
1 yumurta
Çeyrek gevrek
Peynir
Zeytin
Maydanoz
Ara,
Filtre kahve
1 hurma
Öğle,
2 yaprak marulla durum yapilmis
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 ceviz :)
Ara,
Çiğ badem
Kuru üzüm
Aksam,
Sucuklu Kurufasulye
2 kaşık yoğurt
2 kornison
60 dk yürüyüş
Aylık hedefinizi listeye ekleyebilirsiniz arkadaşlar.. ben hatıırlayamadım...
oynakbasi34 sen not almıştın sanırım...
Böyle gözümüzün önün de olursa daha ikna edici olur :)
Bugün ki kurufasulye baya fazla olmuş...
Yarın için tavuk hazırladım geldiğim de ızgara yapıcam...
Kurufasulyeyıde kavanozladım umarım tadı bozulmaz..
Başka bir gün yemeksiz kaldığım da açar yeriz ...
İstersen kurufasülyeyi direk buzluğa atAnnem valla bir babamı atmıyor buzluyor
Bir keresinde pişmiş bamyayı buzluğa attı 1 hafta sonra ne pişireceğim derdi olunca çıkardi ve gram kokuda yoktu ( hatun üstelik küçük çelik tencereyle atmış o an buzluk poşeti yokdu evde diye)
Şubat/Mart hedef listemiz
1-@oynakbasi34 (83)
2-@YENA (64)
3- perihan00 ( 56 )
4-MRTMUHASEBE ( 70 )
5-helopini ( 63 )
6-estamel003 ( 98 )
7-Eddoras ( 75 )
8-Yst38 ( 74.2 )
9-catterflym ( 67.8 )
10-doga3 ( 86 )
Aynen bendekileri de gireyim eksik olanı kızlar geldikçe yazarlaren son favorilere kayıt ederiz ki garanti olsun gerçi bende de duracak yine ama ne olur ne olmaz
Şimdilik bana müsaade
Herkese hayırlı geceler
Laptobu artık seremoni eşliğinde eşime devredeyim de oda az oyun oynasın
Bir saat sonra yatarım tabi mümkün olursadur şunuda yapayım bunuda yapayım derken genelde 12yi buluyorum
Allaha emanet olun
Mart ayi hedefim 72.7 olsun Banu abla cumaya kadar herkes bildirsin 9martta hedefler tutmuş olur inşBu arada kızlar ben niye listede yokum demeyin ( demekki bildirmemişsiniz)
Kim ne zaman bildirdiyse ona göre sirayla yazdım bendehani belli bir taktik yada düşünceyle yapmadım sıralamayı
Eksik olanlar yada yeni gelen arkadaşlarımız da hedef belirtebilirister kendi ekler isterse hiç uğraşmaz normal mesaj olarak burada paylaşır ben eklerim nasıl isterseni
Ben bildirmiştim muhtemelen ilk bildirenlerdenimBu arada kızlar ben niye listede yokum demeyin ( demekki bildirmemişsiniz)
Kim ne zaman bildirdiyse ona göre sirayla yazdım bendehani belli bir taktik yada düşünceyle yapmadım sıralamayı
Eksik olanlar yada yeni gelen arkadaşlarımız da hedef belirtebilirister kendi ekler isterse hiç uğraşmaz normal mesaj olarak burada paylaşır ben eklerim nasıl isterseni
Kızlar gecenin dördü ben ayaktayımBugün paso dosya temizliği yaptım çok yoruldum. Sabah tartılmayı unuttum.
Menümü yazayım.
Kahvaltı yağda üç yumurta, bir kaşık petek balı
Geç öğlen yemeği ton balıklı küçük salata
Akşam acıktım iş yapmaktan salata ve 5 yk makarna, bir mandalina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?