Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sevindim canım. Daha iyi olurlar inş. .

Yarın kilo bildirmeyi unutma emi.

Ay demin arkadaş gösterdi. Seda Sayan arabaya binmeye çalışıyor yardımcısımı bilmiyorum artık poposundan destekle arabaya binmeye çalışıyor.
Elbisesi kısa galiba ay ne güldük. :)

Mutlu sabahlar kizlar....bugün kahvaltiya salep iceyim dedim ama tadi hic güzel deyildi...internetten sipariş vermiştim ....saf salep..sütlen kaynatinca puding gibi oldu 1 çay kaşiği oldugu halde .tatsiz pütür pütür birsey oldu.. yinede ictim israf etmek istemedim.ama bayaği tikadi..sanki sütlac yemiş gibi oldum...bikac sene önceki Türkiyeden aldigim salep güzeldi aktardan almiştim.....

Selam kizlar herkes bugunu az kalorili gecirmistir umarim benim icin yemek fasli bitti
Kahvalti:
Cecil peyniriyle 2 yumurtadan menemen
Iki dilim cok tahilli ekmek
Ogle:1 adet sogan dolmasi
Aksam:3 adet kadinbudu kofte
Yaninda haslanmis ispanak vardi ama icimden yemek gelmedi belki cok acikirsam bir catal yerim :)
Evet yarin tarti gunumuz!
bu hafta, degisik bir duzende, farkli seyler yedim.merak ediyorum kilomu..

Kızlarrr nasılsınız nasıl gidiyo perşembe
Menüüüüü
Sabah
1 dilim tahıllı ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Çok az bal
Ara
Süt arttırıcı
Öğle
Ispanaklı yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
Ayran
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Ara
1 armut
10 badem
1 bardak vanilyalı tarçınlı süt
Akşam
Ispanaklı yumurta
Lahana salatası
1 dilim tahıllı ekmek
Ayran
Su şimdilik 1,5 litre
Eşim gelince 8 buçuk gibi süt arttırıcı içip yanında kuru üzüm yicem ve yatana kadar 1 litre daha su içicem

Aslında maden suyu içmezdim ama bir kantine girdim su kalmamıştı mecburen onu içtim yoksa gözüm kolalara fantalara gidiyordu ama tuttum kendimi:)

İyi akşamlar kızlar,
Bugün de yoğun bir günü atlattım beslenme ve suya dikkat ettim.
Menüm:
Sabahları hiç bir şey yiyemiyorum artık kahvaltı akşama kaldı,
Öğlen bir kase pirinç çorbası yanında avuç içi kadar pide ekmek.
Akşam: bir tane haşlanmış patates, bir dilim süzme peynir, 10 kadar zeytin, domates salatalık, bir tatlı kaşığı incir reçeli ve bir dilim ekmek yanında üç bardak çay.

Bugünkü menüm...

Kahvalti.
1 saat önce ..7 zeytin 1 incir 1 hurma
1 kücük kaze zerdecalli yogurt...
1 fincan tarcinli saf salep

Öylen...
2 kepce şehriyeli yeşil mecimek çorbasi
4-5 kaşik kabak yemeği
5 tane kuruyemiş

Ara ögün.. 7 zeytin 1 incir 1 hurma

Akşam....
Havuclu yogurtlu kabak meze..

Toplam kalori...1001

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Çok şükür bugünü de hasarsız ve bol hareketli atlattım
Sabah ev işi, öğlen mevlüt, öğleden sonrada havuz derken akşam 18:00de eve girebildim ve hemen yemek faslına geçtim
Şimdi ancak bilgisayara el koyabildim

İnşallah sizlerinde günü kaçamaksız geçmiştir de yarın hepimiz bol eksiler görürüz

Ne güzel bir günaydın bu yaa

Artık damat sana öz hakiki sahlep bulur
Şaka bir yana ama tıkamasına sevindim Yarında inşallah çok güzel bir rakam göreceksin tartıda

Maşallah gayet güzel bir menü canım suyunuda yatana kadar bol bol iç ki sabah bayram edelim

Benim akşam yemegine daha vakit var..az önce ara ögünümü yaptim..zeytin incir hutma ile. Şu an burda saat 16.27..akşam yemegini saat 17-18 arasi yiyorum...

Harikasın canım Bende şükür çok çok geçe kalmadan yedim

Senin menü de gayet güzel canım Tebrik ederim evet suyu da zaten kendin demişsin az daha çoğaltmak lazım

Aslında maden suyu içmezdim ama bir kantine girdim su kalmamıştı mecburen onu içtim yoksa gözüm kolalara fantalara gidiyordu ama tuttum kendimi:)

Yine o zaman kötünün iyisi olmuş yok hani ben aklında bulunsun diye dedim

Seninde menün gayet güzel canım

Canım süper menü maşallah sana

Sagolun kizlar bugün menülerin hepsi güzel...yarini iplen cekiyorum..hedefime yaklaştikca dahada azimleniyorum

Bugün yediklerim..

Sabah,
Çeyrek dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
Maydanoz

Ara,
yeşil elma
Kahve

Ara,
1 avuçtan fazla karışık çiğ kuruyemiş

Akşam,
Çılbır
Maydanoz

60 dk. yürüyüş

Bol eksili listemiz olur inşallah
Kızlar kilo bildirimi yaparken toplam spor dakikalarınıda yazın spor durumumuza bakalımkızı gönderip az daha uyuyup geliyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnn

Bu sabah aslında 05.30da uyandım sonra az tekli koltuğumda uyuya kalmışım hatta rüya gördüm
Rüyamda ortaokuldan bir erkek sınıf arkadaşımla hesapta yolda deng geliyoruz ve birbirimize sıkı sıkı sarılıp bol sohbet ediyoruz eşimde hesapta o an eşimde yanımızda ve hiç bozulmuyor hatta arkadaşım bir ara sohbet esnasında ya neden kendinden yaşça büyük biriyle evlendin diyor ve eşim onada gülümsüyor sadece eşimle aramızda sadece 6 yaş olduğunu duyuncada aaa eşin daha yaşlı duruyor diyor ve yine bizimki sadece gülümsüyor uyanınca koptum resmen kendi kendime çünkü gerçek hayatta eşim ne kadar anlayışlı ve bana güvensede okadar samimiyete müsaade etmez hayatta heleki birde adama yaşlı diyecekler
Sabah sabah koptum resmen

Bu arada herkes inşallah tartıda çok güzel rakamlar görür ve daha bir motive şekilde devam ederiz

Bol eksili listemiz olur inşallah
Kızlar kilo bildirimi yaparken toplam spor dakikalarınıda yazın spor durumumuza bakalımkızı gönderip az daha uyuyup geliyorum

Te allam hala uyku diyor yahu. :))
Uyumaaaaa :))

Aleyküm selam canım.

Belli açıkta kalmışın :))
O kadar geniş erkek anca rüyada olur zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…