Günaydın kızlar
Dun yazamadım amcamın cok Şükür ilaç tedavisi ile devam edecek emar sonucu iyi
Korktuğumuz başımıza gelmedi Bin sukur
Gelinimizde yarın gidecek dr inş kalp atışı duyarlar cok stresliler bu konuda haklı olarak
Bugunu güzel gecirmeye caliscam gecmis olsuna gidiyoruz teyze kızına uyardık diyetteyiz diye kardeşimle
Akşama yazarım anca çorbamı yapıyorum kızımda bende çıkmadan içeriz öyle gideriz
Aslında maden suyu içmezdim ama bir kantine girdim su kalmamıştı mecburen onu içtim yoksa gözüm kolalara fantalara gidiyordu ama tuttum kendimi:)Canım harika bir menü tebrikler
Eminim eksileri göreceksin
Bu arada hastalar ne alemde canım varmı hayır haber
Harikasın Nilüferciğimsporda var eminim çok güzel bir sonuç alacaksın sende
İyiki evde bir şey yokmuş ohhh canıma deysinben yiyemiyorsam kimse yemesin
Şaka bir yana ama cidden evde dayanamıyorsan bulundurmaŞu anda eşim dibimde fındık ve cevizleri götürüyor eskiden olsa kaseleri önüme alır tıka basa doyana kadar hatta cevizden dilim uyuşana kadar yerdim şimdi bir tane ayıklarken bile yemedim
Bu arada Menün harika olmuş canım tebrik ederimyalnız aklında bulunsun zayıflama sürecinde soda ve maden suyu vucudn yağ depolamasına ödem tutmasına sebep oluyormuş Banada Diyetisyenim söyledi hatta ben şok oldum o an nasıl olur bağırsakları biraz yumuşatsın diye içtim bu hafta diye ( o hafta yağdan kilo almış görünüyordum ) hatta şansa aynı şeyi benimle diyetisyene giden Moni de yapmış ve oda yağdan almıştı
İçindeki mineral ve tuz oranı bizlere bu süreçte zararmışkorumaya geçincede çok nadiren ancak yarım şişeye izin veriyormuş bak Cola Zeroya bile okadar kısıtlama getirmemişti dışarda yemek yerken çok sık olmamak kaydıyla nadiren içebilirsiniz demişti Zero için ama soda ve madensuyunu kesinlikle tüketmeyin demişti
Mutlu sabahlar kizlar....bugün kahvaltiya salep iceyim dedim ama tadi hic güzel deyildi...internetten sipariş vermiştim ....saf salep..sütlen kaynatinca puding gibi oldu 1 çay kaşiği oldugu halde .tatsiz pütür pütür birsey oldu.. yinede ictim israf etmek istemedim.ama bayaği tikadi..sanki sütlac yemiş gibi oldum...bikac sene önceki Türkiyeden aldigim salep güzeldi aktardan almiştim.....
Selam kizlar herkes bugunu az kalorili gecirmistir umarim benim icin yemek fasli bitti
Kahvalti:
Cecil peyniriyle 2 yumurtadan menemen
Iki dilim cok tahilli ekmek
Ogle:1 adet sogan dolmasi
Aksam:3 adet kadinbudu kofte
Yaninda haslanmis ispanak vardi ama icimden yemek gelmedi belki cok acikirsam bir catal yerim :)
Evet yarin tarti gunumuz!
bu hafta, degisik bir duzende, farkli seyler yedim.merak ediyorum kilomu..
Benim akşam yemegine daha vakit var..az önce ara ögünümü yaptim..zeytin incir hutma ile. Şu an burda saat 16.27..akşam yemegini saat 17-18 arasi yiyorum...
Kızlarrr nasılsınız nasıl gidiyo perşembe
Menüüüüü
Sabah
1 dilim tahıllı ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Çok az bal
Ara
Süt arttırıcı
Öğle
Ispanaklı yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
Ayran
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Ara
1 armut
10 badem
1 bardak vanilyalı tarçınlı süt
Akşam
Ispanaklı yumurta
Lahana salatası
1 dilim tahıllı ekmek
Ayran
Su şimdilik 1,5 litre
Eşim gelince 8 buçuk gibi süt arttırıcı içip yanında kuru üzüm yicem ve yatana kadar 1 litre daha su içicem
Aslında maden suyu içmezdim ama bir kantine girdim su kalmamıştı mecburen onu içtim yoksa gözüm kolalara fantalara gidiyordu ama tuttum kendimi:)
İyi akşamlar kızlar,
Bugün de yoğun bir günü atlattım beslenme ve suya dikkat ettim.
Menüm:
Sabahları hiç bir şey yiyemiyorum artık kahvaltı akşama kaldı,
Öğlen bir kase pirinç çorbası yanında avuç içi kadar pide ekmek.
Akşam: bir tane haşlanmış patates, bir dilim süzme peynir, 10 kadar zeytin, domates salatalık, bir tatlı kaşığı incir reçeli ve bir dilim ekmek yanında üç bardak çay.
Bugünkü menüm...
Kahvalti.
1 saat önce ..7 zeytin 1 incir 1 hurma
1 kücük kaze zerdecalli yogurt...
1 fincan tarcinli saf salep
Öylen...
2 kepce şehriyeli yeşil mecimek çorbasi
4-5 kaşik kabak yemeği
5 tane kuruyemiş
Ara ögün.. 7 zeytin 1 incir 1 hurma
Akşam....
Havuclu yogurtlu kabak meze..
Toplam kalori...1001
Canım süper menü maşallah sanaBugünkü menüm...
Kahvalti.
1 saat önce ..7 zeytin 1 incir 1 hurma
1 kücük kaze zerdecalli yogurt...
1 fincan tarcinli saf salep
Öylen...
2 kepce şehriyeli yeşil mecimek çorbasi
4-5 kaşik kabak yemeği
5 tane kuruyemiş
Ara ögün.. 7 zeytin 1 incir 1 hurma
Akşam....
Havuclu yogurtlu kabak meze..
Toplam kalori...1001
Bol eksili listemiz olur inşallah
Kızlar kilo bildirimi yaparken toplam spor dakikalarınıda yazın spor durumumuza bakalımkızı gönderip az daha uyuyup geliyorum
Selamın Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnn
Bu sabah aslında 05.30da uyandımsonra az tekli koltuğumda uyuya kalmışım hatta rüya gördüm
Rüyamda ortaokuldan bir erkek sınıf arkadaşımla hesapta yolda deng geliyoruz ve birbirimize sıkı sıkı sarılıp bol sohbet ediyoruzeşimde hesapta o an eşimde yanımızda ve hiç bozulmuyor hatta arkadaşım bir ara sohbet esnasında ya neden kendinden yaşça büyük biriyle evlendin diyor ve eşim onada gülümsüyor sadece eşimle aramızda sadece 6 yaş olduğunu duyuncada aaa eşin daha yaşlı duruyor diyor ve yine bizimki sadece gülümsüyor uyanınca koptum resmen kendi kendime çünkü gerçek hayatta eşim ne kadar anlayışlı ve bana güvensede okadar samimiyete müsaade etmez hayatta heleki birde adama yaşlı diyecekler
Sabah sabah koptum resmen
Bu arada herkes inşallah tartıda çok güzel rakamlar görür ve daha bir motive şekilde devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?