Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Inşallah canım. Gönlünüze göre sıkıntınızdan kurtulursunuz.
Allah kimseyi darda bırakmasın hayırlı kapı açsın. ..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Şu an filtre kahvemi yudumluyorum açık havada mis gibi bir hava var:) bugün yine meyveye doydum sabah bir ayva yedim tokluk hissinden ziyade mideme oturdu sanki:)
Bu akşam güzel bir çorba yapayım ekmek de almayacağım zaten artık eve.
Atıştırmalık niyetine de havuç getirdim yanıma. Çikolata canım çekiyor ama ağzıma sürmeyeceğim cumaya kadar.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Eve döndüm ama fena yoruldum
Bana çok güzel spor oldu 8 000 adım atmışım eve gelene kadar rahat 2 saat yürüdüm
En son bir ara Annem hadi eve dönmeden yemek ısmarlıyayım size dedi ( kadıncağız kötü oldu biraz sabah kahvaltısını az yaptığı için ) bende şimdi ekmek arası döner yada lahmacun falan yemektense hadi 1 tane simit alıp 3e bölelim dedim

Kızın okul çıkışına daha 1 saat var diye yemeği Annemlerde yedik kahvemizi de içtikten sonra gittim kuzuyu alıp hemen eve döndüm
Az dinlenip akşamlık eşime ve çocuk lara yemek yapacağım benim çorbam ve salatalık malzemem var nasılsa

Şansıma Pazarda pek fazla bir şey yoktu daha doğrusu uygun fiyatlı bir şey bulamadım
Kızlara sadece iç çamaşırı, küçük kuzuya bir kilotlu çorap birde eşime 1 tane gömlek alıp döndüm
Anneme diyorum parasız çıksaydım kesin karşıma bir sürü şey çıkardı ama para harcama niyeti olunca hiç bir şey bulamıyor insan diye nasıl gülüyor boşver daha iyi harcama işte diye

Artık ancak yaza giderim o pazara kışın pek bir şey olmuyor pazarlarda

Kızlar günaydın herkesler nasıllar? Bugün dışarıda yemek olayı var. Arkadaşlar ben gidiyorum diye düzenlemiş. En hafif kazayla atlatmayı düşünüyorum

Şimdiden afiyet olsun canım Eminim en hafif şekilde atlatırsın sen o yemeği de

Hadi bakalım walk walk :)
Ins güzel ciciler bulursun.

Walk walk tamamda ciciler bulamadım adam parayı verirken içinden inşallah bir şey bulamaz diye mi geçirdi nedir

Günaydın kızlar. Bu hafta bir hasta sebebiyle kötü başladım. Şikayetçi oldum bakalım ne olacak.

Rabbim inşallah hayırlara çıkartır da senin canını sıkan kişi de gereken uyarıyı yada cezayı alır

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim inşallah şifa verir ve maddi acıdan bolluk bereket nasip eder sana ve tüm ihtiyacı olanlara ... Aminnnnnnnnn

Canım çok normal çünkü kuzunun haricinde sanki hiç bir işin yokmuş gibi gelir Tabiki Anne olarak evlatlarımızla dört dörtlük ilgilenmeye çalışacağız ama hiç bir zaman Kadın olduğumuzu da unutmamamız lazım Bazen kendimizi bazende eşimizi şımartacağız ki evladımızla ilgilenecek enerjiyi bulabilelim

Afiyet olsun canım bende şimdi yeşil çay içiyorum ama 1 saat sonrada kahve keyfi yaparım kesin Akşam yemeğine kadar inşallah bol su içerim ( dışarda tuvalet sorunu olur diye hiç içmedim )
Ne güzel her şeyi planlamışsın kilo vermek adına atıştırmalık olarak istersen gün kurusu bulundur yanında minik bir poşette hem tatlı ihtiyacını gideriri hemde bağırsaklara destek
Benim bir ara her dışarı çıktığımda çantama atardım ve inan çok hayat kurtarıyordu

Bugünkü menüm...

Kahvalti...
1 saat önce 1 incir 7 zeytin 1 hurma
1 haşlanmiş yumutta
1 kirmizi paprika

Öylen....
1 tabak şehriyeli yeşil mercimek çorbasi
1 porsiyon karnabahar kizartmasi
1 kücük kaze yogurt

Ara....
1 avuc içi kadar receli krep
4 kaşik meyveli yogurt
1 fincan sade Türk kahvesi

Akşam....
1 tabak şehriyeli mercimek çorbasi
1 kücük kaze yogurt

Toplam kalori....1120

Bugün yine tatli krizim tuttu...yine zor gecti günüm.bende regl sonrasida devam ediyo tatli krizi malesef.

Keşke o minik kaçamak da olmasa ama hep evde olunca oluyo öyle malesefdişi çıksada rahatlasa kuzum

Evet benimde ilk üç ay çok kötüydü azalıyo bitecek inşallah

Menüüüü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek
1 dilim süzme light peynir
Öğle
Közlenmiş patlıcan
6 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
1 muz
1 bisküvi
Akşam
Ispanaklı yumurta
Light yoğurttan ayran
2 dilim tahıllı ekmek
Akşama kayınvalideme gidicez ya kahve içerim yada süt arttırıcı
Su şimdilik 1 litre daha 1 litre içmem lazım

Bugün yediklerim.

Sabah,
Çeyrek dilim ekmek
Yumurta
Peynir
Zeytin
Maydanoz

Ara,
Filtre kahve
Hurma

Öğle,
Tavuk
Salata

Ara,
Ceviz
Dut kurusu

Akşam,
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 kasik bulgur pilavı
2 kasik yoğurt

60 dk. Aerobik+plates

İyi akşamlar
15.000 adımı tamamlayamadım 14.;192 adım atmışım bugün. Çok koşuşturmacalı geçti ve işler yine de bitmedi yarın da aynı tempo olacak gibi.
Menüm:
Sabah: 1 ayva+ kahve
Öğle: 1havuç+1 elma
2 gibi bir çay ve sade soda içtim
Akşam: 1 kase pirinç çorbası ve 1 tane büyük haşlanmış patates.
Yarının menüsü de belli şimdiden öğlene hem çorbam hem de patatesim var.
Susuz kaldım bugün hep unuttum nerdeyse hiç su içmedim sayılır şimdi elimde bir şişe var 750 ml onu bitirirsem bugünü de böyle tamamlayacağım.
Canım tatlı istiyor ama evde tatlı namına bir şey olmadığı için kendimi tutuyorum cuma günü bir kaçamak hakkım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…