Selam kizlar nasilsiniz
Umay1907 gecmis olsun
Bugun ekmek olmadigi icin 1 tahil patlaginin ustune suzme peynir surdum, digerine de tahin pekmez ve muz.2 tanede yumurta yedim
Dun sporumu yaptim hem de boynum tutuk olmasina ragmen
Bu arada kizlar ozel sebeplerden dolayi bu ara inanilmaz moralim bozuk(maddiyatla alakali) yarin bir haber bekliyoruzher kim bunu okuyorsa benim icin hayirlisiyla herseyin yoluna girmessi icin dua eder mi?
Amin canim cok sagolInşallah canım. Gönlünüze göre sıkıntınızdan kurtulursunuz.
Allah kimseyi darda bırakmasın hayırlı kapı açsın. ..
Kızlar günaydın herkesler nasıllar? Bugün dışarıda yemek olayı var. Arkadaşlar ben gidiyorum diye düzenlemiş. En hafif kazayla atlatmayı düşünüyorum
Hadi bakalım walk walk :)
Ins güzel ciciler bulursun.
Günaydın kızlar. Bu hafta bir hasta sebebiyle kötü başladım. Şikayetçi oldum bakalım ne olacak.
Selam kizlar nasilsiniz
Umay1907 gecmis olsun
Bugun ekmek olmadigi icin 1 tahil patlaginin ustune suzme peynir surdum, digerine de tahin pekmez ve muz.2 tanede yumurta yedim
Dun sporumu yaptim hem de boynum tutuk olmasina ragmen
Bu arada kizlar ozel sebeplerden dolayi bu ara inanilmaz moralim bozuk(maddiyatla alakali) yarin bir haber bekliyoruzher kim bunu okuyorsa benim icin hayirlisiyla herseyin yoluna girmessi icin dua eder mi?
Bizimde ayin 18inde 7 ayimiz olcak insallah
Ben ilk 3 ay cok kotuydum simdilerde o ilk zmaanlarki dusuncelerin cogu gecti ama kendimi eskisi kadar begenmeme, esimle biraz uzaklastik vs gibi dusunceler kaldi ama onlarda cok cok az ilk zamanlar gibi degil.
Merhaba kızlar,
Şu an filtre kahvemi yudumluyorum açık havada mis gibi bir hava var:) bugün yine meyveye doydum sabah bir ayva yedim tokluk hissinden ziyade mideme oturdu sanki:)
Bu akşam güzel bir çorba yapayım ekmek de almayacağım zaten artık eve.
Atıştırmalık niyetine de havuç getirdim yanıma. Çikolata canım çekiyor ama ağzıma sürmeyeceğim cumaya kadar.
Hepinize çok teşekkür ederimbugun sporumu tamamladım 1 saat tempolu yürüyüş
Keşke o minik kaçamak da olmasa ama hep evde olunca oluyo öyle malesefBebeğin huzursuzluguna rağmen güzel beslenmissin Tebrikler.
O minik kacamakta olabiliyor emzirme dönemin de..
Dış çıkarma evresi zor bir dönem kolay gelsin..
Geçmiş olsun..
Cumaya var eminim tolere edersin sen..
Dikkat et kendine..
Evet benimde ilk üç ay çok kötüydü azalıyo bitecek inşallahBizimde ayin 18inde 7 ayimiz olcak insallah
Ben ilk 3 ay cok kotuydum simdilerde o ilk zmaanlarki dusuncelerin cogu gecti ama kendimi eskisi kadar begenmeme, esimle biraz uzaklastik vs gibi dusunceler kaldi ama onlarda cok cok az ilk zamanlar gibi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?