CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanıİmzamı da güncelliyorum arkadaşlar, özellikle ilk madde bütün üyeleri ilgilendiriyor. Bu nedenle bütün takımların okunmasını sağlayınız.
Gönüllü bir arkadaşım mesaj linkini kopyalayarak takımlara dağıtırsa sevinirim.
0.7 gitmiş canım hesapmı hatalıHayirli sabahlar kizlar...pazartesi bildirimini yapip kahvalti haziflicam cocuklara ...
Cuma günü ...59.0 kg
Bugün......58.3 kg
Giden 0.3 ...
Daha tam uyanamadim belliki..0.7 gitmiş canım hesapmı hatalı
Hayirli sabahlar kizlar...pazartesi bildirimini yapip kahvalti haziflicam cocuklara ...
Cuma günü ...59.0 kg
Bugün......58.7 kg
Giden 0.3 ...
Nick değiştirdim bilginize :)
Hayırlı olsun canımLolipopundan tanırdım zaten seni
Bu arada cuma günü bildirim yaparken lütfen nik değiştirme olayını bana hatırlat ki onuda listeye eklemem lazım yoksa editörler bu hatunda nerden çıktı diye uğraşmak zorunda kalırlar
Günaydın kızlar
7takimi gerçekten çok severek takip ederdim vakit buldukça
Cok enerjik bir takimdi nazar değdi
YENA oynakbasi34 geçmiş olsun
Günaydın kızlar,
Sabah geç kaldım işe ve yine neredeyse pijamayla çıkacaktım evden koştur koştur çıktım. Birazdan da işten çıkıp toplum sağlığı merkezine gideceğim. Gelecek ay Etiyopya'ya gidiyorum dünya kadar aşı olacağım bugünden itibaren. Bu hafta ard arda aşılardan halsiz düşebilirmişim doktor dikkat et dedi. Yeme içme düzenimi de biraz iyileştirmem gerektiğini söyledi. Yeni ilaçlar kullanmaya başlayacağım aynı zamanda sivilce için de ilaç kullanıyorum 5 aydır bakalım karaciğer enzimlerim tavan yapacak mı bu ay
Kızlar ben geldim iki gündür yoktum anneme geldim Gelibolu’ya bugün ancak kendimi toparladım nasılsınız
Selam kizlar bugun cok acikiyorum cunku haftasonu sanki kitliktan cikmis gibi yedim bugun de detox gibi geciyor neyse alisir vucut motivasyonum bozulmasin diye tartilmadim insallah cumaya kadar cok iyi olcak
Aslında iki hafta kalacağım sanırım izne ayrılmam daha doğru olur hani tartılma vs imkanı bulamam diye düşünüyorum. Mart 24ten itibaren iki hafta izin istesem olur mu kaptanım?Hakikaten fena nazara geldiler
Çok teşekkür ederim canımbakalım cuma doktor ne diyecek
Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey gönlünce olur
Kız Etiyopyaya gidince izne mi ayrılacaksın yoksa ordan girme şansın var mı
İnşallah ilaçlar sanada sıkıntı yapmazda rahat devam edersin
Aslında iki hafta kalacağım sanırım izne ayrılmam daha doğru olur hani tartılma vs imkanı bulamam diye düşünüyorum. Mart 24ten itibaren iki hafta izin istesem olur mu kaptanım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?