Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba
Sevgili editörümüz seaBahAR'ın aşağıdaki yazısına istinaden paylaşımda bulunup, okumanızı önemle rica ediyorum
Herkese keyifli kilo vermeler dilerim.

CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Hayirli sabahlar kizlar...pazartesi bildirimini yapip kahvalti haziflicam cocuklara ...
Cuma günü ...59.0 kg
Bugün......58.3 kg
Giden 0.3 ...

Nick değiştirdim bilginize :)

Hayırlı olsun canım Lolipopundan tanırdım zaten seni
Bu arada cuma günü bildirim yaparken lütfen nik değiştirme olayını bana hatırlat ki onuda listeye eklemem lazım yoksa editörler bu hatunda nerden çıktı diye uğraşmak zorunda kalırlar

Günaydın kızlar,
Sabah geç kaldım işe ve yine neredeyse pijamayla çıkacaktım evden koştur koştur çıktım. Birazdan da işten çıkıp toplum sağlığı merkezine gideceğim. Gelecek ay Etiyopya'ya gidiyorum dünya kadar aşı olacağım bugünden itibaren. Bu hafta ard arda aşılardan halsiz düşebilirmişim doktor dikkat et dedi. Yeme içme düzenimi de biraz iyileştirmem gerektiğini söyledi. Yeni ilaçlar kullanmaya başlayacağım aynı zamanda sivilce için de ilaç kullanıyorum 5 aydır bakalım karaciğer enzimlerim tavan yapacak mı bu ay

tamam canım hatırlatırım

Günaydın kızlar

7takimi gerçekten çok severek takip ederdim vakit buldukça

Cok enerjik bir takimdi nazar değdi

YENA oynakbasi34 geçmiş olsun

Hakikaten fena nazara geldiler

Çok teşekkür ederim canım bakalım cuma doktor ne diyecek

Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey gönlünce olur
Kız Etiyopyaya gidince izne mi ayrılacaksın yoksa ordan girme şansın var mı
İnşallah ilaçlar sanada sıkıntı yapmazda rahat devam edersin

Kızlar ben geldim iki gündür yoktum anneme geldim Gelibolu’ya bugün ancak kendimi toparladım nasılsınız

Çok şükür canım iyiyiz sende toparlamışsın kendini eee Anneciğinin yanında da daha bir motive olur dönersin evine
Beslenme konusunda eminim kaçamaksız devam edersin

Kızlar yahu paylaşım alanıda kapatıldı şimdilik cidden çok üzüldüm bu şekilde tatsızlıkların olmasına keşke bir orta yol bulunsa
Yazılarınları okudum diye beğeniye tıklarken bile tedirgin oluyorum yanlış anlaşılacak diye Keşke bazı şeyleri yaşanmamış olarak geriye doğru çevirip engelleyebilseydim ( sanırım çok fazla duygusal yaklaşıyorum ama hiç hoşlanmıyorum böyle gerginliklerden )

Selam kizlar bugun cok acikiyorum cunku haftasonu sanki kitliktan cikmis gibi yedim bugun de detox gibi geciyor neyse alisir vucut motivasyonum bozulmasin diye tartilmadim insallah cumaya kadar cok iyi olcak

Aleyküm selam canım
İnşallah cumaya çok çok güzel rakamlar görür listeye damganı vurursun

Aslında iki hafta kalacağım sanırım izne ayrılmam daha doğru olur hani tartılma vs imkanı bulamam diye düşünüyorum. Mart 24ten itibaren iki hafta izin istesem olur mu kaptanım?

Aslında iki hafta kalacağım sanırım izne ayrılmam daha doğru olur hani tartılma vs imkanı bulamam diye düşünüyorum. Mart 24ten itibaren iki hafta izin istesem olur mu kaptanım?

Tamamdır canım nasıl istersen ama multaka bana hatırlat nasılsa daha 1 ay var benim balık hafıza unutur hatta dur ben bilgisayara da not edeyim

kızlar merhaba...

7. takıma üzüldüm ama vakit bulupta giremedim.bir bakmak istedim aslında

neyse sanal ortamda böyle şeyler olabiliyor demekki

ben kilo bildirimi yapıcaktım.

cuma :72 idim
bu gün 71,50 500,00 gr gitmiş akşam yemeklerini kıstım ya...ondan akşam orucu diye bir şey uydurdum...kendimi kandırıyorum.Ama açlık insanı mutlu eder mi bilmiyorum ama çok mutluyum.

İşyerimizde bilgisayarlarda sorun var bayağ bir masraf çıktı hemde iş zamanı ...

heryerim masraf ev masraf işyeri masraf ....bitmek bilmiyor...Neyse şikayet yok.Allah bu günümüzden aşağı etmesin.

öpüyorum sizi

Selam kızlar nasılsınız. Tüm takımlar etkilenmiş sanirim. Kk yi cço severim senelerdir gelir giderim hiç böyle şeyler görmedim yaşanmadi. Herkes evi gibi sorumluluk bildi burayı. Çok üzüldüm gerçekten

Evet kızlar çok uzucü paylaşım alanida kitlenmis kazen yorumunu yapar bi kaç saaate

Gerçekten yazilanlari okudum üslup çok çirkin paylaşım alanında bı uye kopyalamis yazilanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…