- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
Gunaydin canim aminnnKIZLAR GÜNAYDIN HERKESE HAYIRLI İŞLER
GÜNÜNÜZ GÜZEL VE AZ KALORİLİ GEÇSİN İNŞALLAHHH
Amin insallah bomba gibi oluruz cumayaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah hepimiz için bir önceki günden çok daha güzel bir gün olur ve bol bol eksi görürüz cuma günü de
Ben yine erkenden uyandım hatta bugün içtiğim ilk suyu normal değil de bildiğiniz sıcak su olarak tercih ettimbelki bağırsakları biraz yumuşatır diye
Yine yoğun bir gün benim için ama inşallah bol sıvı ve kaçamaksız devam edeceğim inşallahBoğazlarım ağrıyor sanki hasta olacakmış gibi ama limonlu suyla takviye yapar en hafif şekilde atlatırım inşallah
Sizlerde inşallah cumaya kadar çok daha güzel rakamlar için bol su ve sağlıklı beslenerek devam edersiniz
Senin de canimGününüz aydın olsun. ...
Oh super sana kolay gelsin kuzuna da iyi eglencelerKızlar ben ev işlerini bitirip Anneme kahve içmeye uğruyorum sonrada kuzuyu havuza götüreceğimgelince damlarım akşam yine
Merhaba,12 Şubat 2018 tarihi itibari ile geçerli olan yeni kararları lütfen okuyunuz:
https://goo.gl/bdMKho kararları okuyan henüz 11 kişi lütfen son kararları okur musunuz ?
seaBahAR :
Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.
KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır.
İlgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.
Tekrarı halinde bir kez daha yarışma dışı kalacaktır.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.
Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.
KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.
KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.
KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.
KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.
İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.
Merhaba,
Tekrar paylaşmak durumundayım.
Sevgiler
Aynen ...Ne bu ya.. o hal bölgesi gibi oldu buralar . :)
Aynen ...
Biraz daha iyiyim canim...uzun zamandir ilk kez güneşli bir hava var burda...ama yinede cok soguk ..sen nasıl oldun canım...
Migrenin var dimi senin.?
Seni anliyorum buranin iyice tadi tuzu kacti..ama bence biraz daha kal düzelir insallah...böyle bir durum daha yasanirsa bende ugramam daha buralara zaten.bende gelemiyorum bu tür tatsizliklara..yeterince real hayatta tatsizliklar yasaniyor birde burda olunca dayanilmaz bir hal oluyor .ama yöneticilere Allah sabir versin..Banucum ben sanırım 65 kiloyu gördüğüm de mezun olmak istiyorum...
Eğer bu cuma görürsem mezunıyetimi istiyeceğim tamammı canım...
Böyle strese gelemiyorum ben
Seni anliyorum buranin iyice tadi tuzu kacti..ama bence biraz daha kal düzelir insallah...böyle bir durum daha yasanirsa bende ugramam daha buralara zaten.bende gelemiyorum bu tür tatsizliklara..yeterince real hayatta tatsizliklar yasaniyor birde burda olunca dayanilmaz bir hal oluyor .ama yöneticilere Allah sabir versin..
Gecmis olsun canim...neden öyle olduki birşeyemi canini sıktın...ama yüzmeye devam edcen dimiŞoklardayım..bu gün yüzmeye başlıyacaktım her şey tamam tek rapor kaldı alır ordan havuza geçerim diye mayoyu altıma giydim asm ye gittim kalbine baktır falan dedi dr bi sorunum yok dedim o zaman bi tansiyon bakalım dedi hemşire ölçtü 20/10 dedi hayır
Olamaz dedim tekrar ölçtü aynı hemen dil altı ver dedi doktor bir kaç saat sonra gel tekrar evde de yarım saatte bir bak dediler ....biraz çarpıyordu kalbim kaygı diye çok dikkate almıyordum akşam üstü tekrar gittim 15/10 olmuş hemen tansiyon ilacı başlıyoruz bir hafta takip ondan sonra bakalım dedi ilacı alıp geldim...bakalım ne olacak..:/
Bilmiyorum ki sıkıntı yok desem yalan olur da....yok yüzmeye gitmedim doktor haftaya bakarız duruma dedi doktordan rapor alıyorsun yüzmek için yoksa kayıt yapılmıyor..Gecmis olsun canim...neden öyle olduki birşeyemi canini sıktın...ama yüzmeye devam edcen dimi
Oy sen mezun mu olucan maşallah arkadaşım hak ettinYine burda olurum canım... Bırakamam sizleri ama aktif yarışmacı olmak istemiyorum sanırım...
Cumaya daha var bir de kiloma göre karar veririm..
Hayırlısı bakalım...
Dediğin gibi yaşanmışlıklardan kaynaklı gerginlik beni acaip mutsuz ediyor ve etkiliyor...
Şoklardayım..bu gün yüzmeye başlıyacaktım her şey tamam tek rapor kaldı alır ordan havuza geçerim diye mayoyu altıma giydim asm ye gittim kalbine baktır falan dedi dr bi sorunum yok dedim o zaman bi tansiyon bakalım dedi hemşire ölçtü 20/10 dedi hayır
Olamaz dedim tekrar ölçtü aynı hemen dil altı ver dedi doktor bir kaç saat sonra gel tekrar evde de yarım saatte bir bak dediler ....biraz çarpıyordu kalbim kaygı diye çok dikkate almıyordum akşam üstü tekrar gittim 15/10 olmuş hemen tansiyon ilacı başlıyoruz bir hafta takip ondan sonra bakalım dedi ilacı alıp geldim...bakalım ne olacak..:/
Çok çok geçmiş olsun.Şoklardayım..bu gün yüzmeye başlıyacaktım her şey tamam tek rapor kaldı alır ordan havuza geçerim diye mayoyu altıma giydim asm ye gittim kalbine baktır falan dedi dr bi sorunum yok dedim o zaman bi tansiyon bakalım dedi hemşire ölçtü 20/10 dedi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?