Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Amin insallah bomba gibi oluruz cumaya
Gününüz aydın olsun. ...
Senin de canim
Kızlar ben ev işlerini bitirip Anneme kahve içmeye uğruyorum sonrada kuzuyu havuza götüreceğim gelince damlarım akşam yine
Oh super sana kolay gelsin kuzuna da iyi eglenceler

Kizlar selam bugun canim menemen cekti ve yagsiz bir menemen yaptim icine de cecil peyniri attim, yaninda cok az eski kasar cok az ceviz ve 1 dilim cok tahilli ekmek yedim
Bir yandan da bizim bebisi kahvaltiya baslattim ama sagolsun guzel guzel yiyip cikariyor :) ek gidaya gecmek ne zormus...en guzeli kendi yemeginden yavas yavas alistirmak bence..bu ne ya kirk bin tane yasak kirk bin tane kural.
Bir de cocuk sevse icim gam yemicek :)

seaBahAR :
Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.

KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır.

İlgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.

Tekrarı halinde bir kez daha yarışma dışı kalacaktır.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.

Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.

KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.

KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.

KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.

KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.

İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.

12 Şubat 2018 tarihi itibari ile geçerli olan yeni kararları lütfen okuyunuz:

https://goo.gl/bdMKho kararları okuyan henüz 11 kişi lütfen son kararları okur musunuz ?
Merhaba,
Tekrar paylaşmak durumundayım.
Sevgiler

Ne bu ya.. o hal bölgesi gibi oldu buralar . :)

Banucum ben sanırım 65 kiloyu gördüğüm de mezun olmak istiyorum...

Eğer bu cuma görürsem mezunıyetimi istiyeceğim tamammı canım...
Böyle strese gelemiyorum ben

Banucum ben sanırım 65 kiloyu gördüğüm de mezun olmak istiyorum...

Eğer bu cuma görürsem mezunıyetimi istiyeceğim tamammı canım...
Böyle strese gelemiyorum ben
Seni anliyorum buranin iyice tadi tuzu kacti..ama bence biraz daha kal düzelir insallah...böyle bir durum daha yasanirsa bende ugramam daha buralara zaten.bende gelemiyorum bu tür tatsizliklara..yeterince real hayatta tatsizliklar yasaniyor birde burda olunca dayanilmaz bir hal oluyor .ama yöneticilere Allah sabir versin..

Yine burda olurum canım... Bırakamam sizleri ama aktif yarışmacı olmak istemiyorum sanırım...
Cumaya daha var bir de kiloma göre karar veririm..
Hayırlısı bakalım...

Dediğin gibi yaşanmışlıklardan kaynaklı gerginlik beni acaip mutsuz ediyor ve etkiliyor...

Şoklardayım..bu gün yüzmeye başlıyacaktım her şey tamam tek rapor kaldı alır ordan havuza geçerim diye mayoyu altıma giydim asm ye gittim kalbine baktır falan dedi dr bi sorunum yok dedim o zaman bi tansiyon bakalım dedi hemşire ölçtü 20/10 dedi hayır
Olamaz dedim tekrar ölçtü aynı hemen dil altı ver dedi doktor bir kaç saat sonra gel tekrar evde de yarım saatte bir bak dediler ....biraz çarpıyordu kalbim kaygı diye çok dikkate almıyordum akşam üstü tekrar gittim 15/10 olmuş hemen tansiyon ilacı başlıyoruz bir hafta takip ondan sonra bakalım dedi ilacı alıp geldim...bakalım ne olacak..:/

Gecmis olsun canim...neden öyle olduki birşeyemi canini sıktın...ama yüzmeye devam edcen dimi

Oy sen mezun mu olucan maşallah arkadaşım hak ettin

Canim ben de şok oldum şimdi. .
20 olmuş hiç mi farketmedin kuzum ya..

Geçici bir şeydir umarım. Hemen ilaca başlamadan önce takip etmek gerekmiyormu.
Gerçi doktorlar daha iyi bilir.
Olmadı teşekküllü hastaneye git canım. .

Kendine dikkat et. Herşey olacağına varıyor. .

Çok çok geçmiş olsun.

Gunaydin kizlar. Bugün dükkanı ben açayım.
Komsuda olan huzursuzluk illaki evimize yansır ama bu geleceğimizi hayatımızı planlarımızı etkileyeceği anlamına gelmez. Dün neyse ne bugün güneş yeniden doğdu yeni başlangıçlar için geç değil.
Sağlıklı beslen spor yap mutlu ol. Mutlu bir gün ve mutlu bir baslangic diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…