- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kızlar merhaba...
7. takıma üzüldüm ama vakit bulupta giremedim.bir bakmak istedim aslında
neyse sanal ortamda böyle şeyler olabiliyor demekki
ben kilo bildirimi yapıcaktım.
cuma :72 idim
bu gün 71,50 500,00 gr gitmiş akşam yemeklerini kıstım ya...ondan akşam orucu diye bir şey uydurdum...kendimi kandırıyorum.Ama açlık insanı mutlu eder mi bilmiyorum ama çok mutluyum.
İşyerimizde bilgisayarlarda sorun var bayağ bir masraf çıktı hemde iş zamanı ...
heryerim masraf ev masraf işyeri masraf ....bitmek bilmiyor...Neyse şikayet yok.Allah bu günümüzden aşağı etmesin.
öpüyorum sizi
Iyi aksamlar bayanlar
Bugunku menum;
Sabah 1er tane domates salatalık
3 yesil zeytin
Iki dilim kepek ekmegi
1 tk krem peynir 1 tk acuka
Ara ogun yarım avuc beyaz leblebi ve findik karışımı
Akşamda kahvalti seklinde oldu
2 yumurta 2 dilim ekmek biraz salata
Spor olarak 15 dk eliptik(ve ful ev temizligi tum gun aktiftim yani yoksa daha fazla spor yapmayi planliyodum ama bu isler gucler bitmek bilmiyor inanin:/
Su halen iciyorum
Birde yeni oldugum icin kilo bildirimimi onumuzdeki tarti gununde yapsam olur degil mi?
Insallah yaCanım menün gayet güzel tebrikler
Aynen cumadan itibaren sende bildirimini yapıyorsun ve 3.cü cuma listeye dahil oluyorsun inşallah
Insallah yacunku buraya dahil olursam daha motive olcam ve daha iyi ilerlicem gibi geliyo
Banu abla reklam diye kiblemesinler sakınBu arada kızlarrrrrr beni temsil eden bir reklam filmi buldumbundan sonra beni böyle hayal edin
Evet hatırlatırım tabi ki son hafta özellikle söylerim gitmeden. Zaten tartılamasam da oralarda aç kalacağıma emin gibiyim belki eriyip dönerim ne güzel olurTamamdır canım nasıl istersen ama multaka bana hatırlat nasılsa daha 1 ay var benim balık hafıza unutur hatta dur ben bilgisayara da not edeyim
Kesinlikle ve kesinlikle hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşacağına eminim canımyeterki inan
Banu abla reklam diye kiblemesinler sakındikkat ortalık karışık bizi sensiz bırakma
Evet hatırlatırım tabi ki son hafta özellikle söylerim gitmeden. Zaten tartılamasam da oralarda aç kalacağıma emin gibiyim belki eriyip dönerim ne güzel olur
Bugünkü benümde iyi gecti kizlar..ama menümü yazacak halim yok başim catliyo agridan...bugünkü toplam kalori 1002.
Bu da benden hepimize dua
Bende bayılıyorum ya çok tatlıÇok çok geçmiş olsun canımuzan biraz belki geçer inşallah eşin okusun seni olmadı
şu hatuna bayılıyorum yaaa çok güzel tiye alıyor herşeyi eşiylede çok tatlılar
sağol canim..Çok çok geçmiş olsun canımuzan biraz belki geçer inşallah eşin okusun seni olmadı
şu hatuna bayılıyorum yaaa çok güzel tiye alıyor herşeyi eşiylede çok tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?