Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Süpersin canım; ) eminim cumaya çok daha güzel rakamlar görürsün

Iyi aksamlar bayanlar
Bugunku menum;
Sabah 1er tane domates salatalık
3 yesil zeytin
Iki dilim kepek ekmegi
1 tk krem peynir 1 tk acuka

Ara ogun yarım avuc beyaz leblebi ve findik karışımı

Akşamda kahvalti seklinde oldu
2 yumurta 2 dilim ekmek biraz salata

Spor olarak 15 dk eliptik(ve ful ev temizligi tum gun aktiftim yani yoksa daha fazla spor yapmayi planliyodum ama bu isler gucler bitmek bilmiyor inanin:/

Su halen iciyorum

Birde yeni oldugum icin kilo bildirimimi onumuzdeki tarti gununde yapsam olur degil mi?

Canım menün gayet güzel tebrikler
Aynen cumadan itibaren sende bildirimini yapıyorsun ve 3.cü cuma listeye dahil oluyorsun inşallah

Ben bı turlu toparlayamiyorum ya
Çok kızıyorum kendime

Yarın gelinimiz yine Dr gidecek bakalım ne diyecek Dr bugün yanındaydım ağladı ağladı bütün hamilelik belirtilerim kayboldu

Meleğim birakip gitti beni dedi

Tamamdır canım nasıl istersen ama multaka bana hatırlat nasılsa daha 1 ay var benim balık hafıza unutur hatta dur ben bilgisayara da not edeyim
Evet hatırlatırım tabi ki son hafta özellikle söylerim gitmeden. Zaten tartılamasam da oralarda aç kalacağıma emin gibiyim belki eriyip dönerim ne güzel olur

Banu abla reklam diye kiblemesinler sakın dikkat ortalık karışık bizi sensiz bırakma

Yok kız komik reklam filmi sonuçta sanmıyorum hani benim klibi hoşuma gitti sanki üyeler niyeti bozmasın diye her yerden çıkan kaptan misali
Benim bildiğim başka takımların, sayfaların yada grupların reklamını yapmak yasak ( hatta ürünlerin yanılmıyorsam )
Bu zaten herkesçe biliniyor ve KKda spor kulübü de yok ki müşteri çalıp yönlendirmiş olayım

Evet hatırlatırım tabi ki son hafta özellikle söylerim gitmeden. Zaten tartılamasam da oralarda aç kalacağıma emin gibiyim belki eriyip dönerim ne güzel olur

İnşallah canım bol bol hareket olursa kilo vermiş olarak da dönersin bence

Bugünkü benümde iyi gecti kizlar..ama menümü yazacak halim yok başim catliyo agridan...bugünkü toplam kalori 1002.

Bugünkü benümde iyi gecti kizlar..ama menümü yazacak halim yok başim catliyo agridan...bugünkü toplam kalori 1002.

Çok çok geçmiş olsun canım uzan biraz belki geçer inşallah eşin okusun seni olmadı

Bu da benden hepimize dua

şu hatuna bayılıyorum yaaa çok güzel tiye alıyor herşeyi eşiylede çok tatlılar

bugün ywdiklerim bir menü sayılmaz aslında ama yazayım

Sabah öğle boş geçti test yaptırmak için aç kaldım ama sonra kahve içince açlık kalmadı.

Öğleden sonra bir elma yedim.

Akşama doğru aşıları yaptırıp eve geçerken bir simit aldım ve bir kase yoğurtla beraber yedim.

Midem aşırı bulanıyor ve ateşim var 4 aşıyı birden yaptılar bugün bir de çocuk felci damlası damlattılar ağızdan sanırım o midemi bulandırdı.

Bir saat kadar önce de bir çay ve bir küçük kruvasan yedim.
Bugün düzgün şeyler yiyemedim ama açlık da hissetmedim. İki gün dinlenip diğer aşılarımı da yaptıracağım.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah hepimiz için bir önceki günden çok daha güzel bir gün olur ve bol bol eksi görürüz cuma günü de
Ben yine erkenden uyandım hatta bugün içtiğim ilk suyu normal değil de bildiğiniz sıcak su olarak tercih ettim belki bağırsakları biraz yumuşatır diye

Yine yoğun bir gün benim için ama inşallah bol sıvı ve kaçamaksız devam edeceğim inşallah Boğazlarım ağrıyor sanki hasta olacakmış gibi ama limonlu suyla takviye yapar en hafif şekilde atlatırım inşallah

Sizlerde inşallah cumaya kadar çok daha güzel rakamlar için bol su ve sağlıklı beslenerek devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…