Geçmiş olsun sıcak tut kendini geçer inşallahtamam banuşum ben evdeyim nasıl olsa bakarım canım
seninle sibele de gelemiyorum bugünçok fena tutuldum hareket edemiyorum doğru düzgün
sağolasın canım,evet sıcak iyi geliyorGeçmiş olsun sıcak tut kendini geçer inşallah
hayırlı cumalar, bol eksiler kızlar
Bu gün kıxın okulu 3 dersti uyuya kalmışım göndermedim uyuduk beraber ...bu hafta daha da kilo verebilirdim ama biraz saçmaladım tansiyon olayından dolayı neyse şükür eksideyim
oynakbasi34 yapılır umarım int alışmışız sıkıcı oluyor netsiz
Dengesiz çoğunluk yüksek çıkıyor ben başka şeylere yoruyordum yorgunluk baş ağrımı meğer tansiyonmuş karambole yaşıyormuşum ya daha da Yükselseydi ya diyorum haftaya hastaneye giderim ... dışı düzelteyim derken içim çökmüş yaa...iyi olur zaaar ne deyimTansiyon durumun nasıl canım
Dengesiz çoğunluk yüksek çıkıyor ben başka şeylere yoruyordum yorgunluk baş ağrımı meğer tansiyonmuş karambole yaşıyormuşum ya daha da Yükselseydi ya diyorum haftaya hastaneye giderim ... dışı düzelteyim derken içim çökmüş yaa...iyi olur zaaar ne deyimsen nasılsın maşallah mezun oluyorsun bizede nasip olur inşallah
Ne guzel ya 59 sun bende artik 5 leri gormek istiyorum .kac kilo ile basladin canim?Geçen hafta:59.7
Bu hafta: 59.1
Fark: 600 gr
Yüzde: %1.00
İnşallah 80 ki kiloları görmeyeli 12 yıl falan oluyor 69 filan istiyorumİnşallah geçici bir durumdur canım...
Allah baska dert vermesin...
bu gidişşle sende yakında mezun olursun kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?