- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar dün cepten yazmışım ama göndermemişim mesajımı cepten baktım şimdi bulamadım.
Dün çok kötüydüm adet olmak ve hala devam eden ateş bir kere daha serum yedim bugün. Sarı humma aşısı beni bu hale düşürdü.
Akşam yemek yaptım altını kıstım uyuyakalmışım kedim gelip başımda miyavlamasa asla uyanmazdım. Duman altı olmuştu ev. Tencereme ayrı üzüldüm bir saat yanan gaza ayrı üzüldümsinirimden dün akşam da yemek yemedim. Dün tüm günüm boş geçti sayılır. Bugün tabi açlık başıma vurdu hastane bahçesinde beklerken şimdi bir tost yedim ayranla. Dünyalar benim oldu sanki karnım doyunca. Bugün öğleden sonra yine test yaptırcam duruma göre diğer aşılarımı yapacaklar.
oynakbasi34 nooldu senin netin hallolmadımı canım
Selammmmmm çok özür dilerim diyeti bıraktım ben o yüzden yüzüm yoktu gelmeye ama dedim geleyim benim arkadaslarım bana yardım eder belki... Benden adam olurmu bilmiyorummmmmmmm
Aksam icin az gibi sanki dayanabilcek misin? Evet tarti gunu yarinKaptan ben unutmusum burda paylaşim yapmayi henuz tam alışamadım:) tarti gunü yarin degil mi?
Menumu simdiden paylasim
Kahvaltimi 11 de yaptim
Kiymali yumurta ve 3 dilim kepekli ekmek
Biriki catal peynir
salatalık domates ve ıhlamur
Ara ogun yok akşam da
Corba ve salata
Spor 30 dakika eliptik
2 lt su
Supersin bravo canim insallah yarin ben de kilo vermis olurumGeçen hafta 59.7
Bu hafta 59.2
Fark 500 gr
Siyamum nicki Umay1907 yaptim
Evet canım yetti bana cunku kahvaltim epey doyurucuydu . spor yaptigim halde ,gün boyu tok tuttu beni cok şukur.Aksam icin az gibi sanki dayanabilcek misin? Evet tarti gunu yarin
tamam banuşum ben evdeyim nasıl olsa bakarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?