Iyi deyilim canim..günlerdir baş agrisi cekiyorum..sanirim havadan hergün hava kapali gri...ve yagmurlu..dişarida cikamiyorum..okullarda tatilde ..karneval tatili..bu okul tatilleri zaten bana hic iyi gelmiyo..Gulhan1 neredesin hiç bu saate kalmazdın kötü birşey yok inşallah?
Geçmiş olsun canım ...stres yapmamaya çalışIyi deyilim canim..günlerdir baş agrisi cekiyorum..sanirim havadan hergün hava kapali gri...ve yagmurlu..dişarida cikamiyorum..okullarda tatilde ..karneval tatili..bu okul tatilleri zaten bana hic iyi gelmiyo..
pazartrsi okullar aciliyor ..buranin havasi ayriyetten insani hasta yapiyo..Geçmiş olsun canım ...stres yapmamaya çalıştatil ne zaman bitiyor
Az kalmış neyse hava iyi olsa yürürdün moralini düzeltiyor insanın...pazartrsi okullar aciliyor ..buranin havasi ayriyetten insani hasta yapiyo..
geçmiş olsun canım...Iyi deyilim canim..günlerdir baş agrisi cekiyorum..sanirim havadan hergün hava kapali gri...ve yagmurlu..dişarida cikamiyorum..okullarda tatilde ..karneval tatili..bu okul tatilleri zaten bana hic iyi gelmiyo..
Eddoras sabit canim@Eddoras
glsbrs
H helopini
MRTMUHASEBE
Sizin bildirimler henüz yok...
uzun süre kalamıycam ben de lütfen bir an önce yapın kaptan yok bugün..
Listeyi taşıyalım sağsalim..
Eddoras sabit canim
Yok canim...diğer arkadaşlardan haberin varmı peki.?
Ben de bilmiyorum***8. Takım 557.Etap***
Oynakbasi34 ( 87,5 / / / % ) sabit
Yena ( 66 / / / % ) üye mezun olmak istiyor
doga3 ( 88.4 /87,6 / 0,8/ 0,90% )
perihan00 ( 59 / / / % )
mavimli ( 79,8 /81 /+1,2 / % ) bildirimde bulunmadığından yuzdesi 2'ye bölündü, üye izne ayrılmak istiyor
helopini ( 66,2 / / / % )
catterflym ( 69,6 /69,2 / 0,4 / 0,57% )
Umay1907 ( 59,7 / / / % ) siyamun adlı üye isim degikligi yaptı
MRTMUHASEBE ( 72 / / / % )
glsbrs ( 61,7 / / / %)
Eddoras ( 77.7 / / / % )
8.Takım Ortalaması: %
Kızlar artı hesaplamayı bilmiyorum mavimliyi hesaplarmısımız
canım sen izne ayrılmak istediğine eminmisin ve bu 1.izin hakkın mı?Ben de bilmiyorumyardımcı olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?