Canım geçmiş olsun. Neden hemen ilaç başlamış. Belki stres belki hareket belki yediğinden. Birde evdeki tansiyon aleti nasıl. Saglik ocağında bir baktır canım. Çok geçmis olsunŞoklardayım..bu gün yüzmeye başlıyacaktım her şey tamam tek rapor kaldı alır ordan havuza geçerim diye mayoyu altıma giydim asm ye gittim kalbine baktır falan dedi dr bi sorunum yok dedim o zaman bi tansiyon bakalım dedi hemşire ölçtü 20/10 dedi hayır
Olamaz dedim tekrar ölçtü aynı hemen dil altı ver dedi doktor bir kaç saat sonra gel tekrar evde de yarım saatte bir bak dediler ....biraz çarpıyordu kalbim kaygı diye çok dikkate almıyordum akşam üstü tekrar gittim 15/10 olmuş hemen tansiyon ilacı başlıyoruz bir hafta takip ondan sonra bakalım dedi ilacı alıp geldim...bakalım ne olacak..:/
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dünden beri evin internetinde sıkıntı varcebimdeki pakette benim ufak eşşek sipasi yüzünden bitmiş deli oldum dünden beri şimdide akıl ettim de eşimin internetin ortak oldum 10 dakika da olsa
En azindan sizlere haber vereyim dedim
Birazdan kuzu okula gönderip sonrada müşteri hizmetlerini bir arayayımbelki bir sıkıntı varsa duzeltirler
Sevgililer gününüz mübarek olsun :)))
Geçmiş olsun umarım anlık bir sıkıntıdırŞoklardayım..bu gün yüzmeye başlıyacaktım her şey tamam tek rapor kaldı alır ordan havuza geçerim diye mayoyu altıma giydim asm ye gittim kalbine baktır falan dedi dr bi sorunum yok dedim o zaman bi tansiyon bakalım dedi hemşire ölçtü 20/10 dedi hayır
Olamaz dedim tekrar ölçtü aynı hemen dil altı ver dedi doktor bir kaç saat sonra gel tekrar evde de yarım saatte bir bak dediler ....biraz çarpıyordu kalbim kaygı diye çok dikkate almıyordum akşam üstü tekrar gittim 15/10 olmuş hemen tansiyon ilacı başlıyoruz bir hafta takip ondan sonra bakalım dedi ilacı alıp geldim...bakalım ne olacak..:/
Selammmmmm çok özür dilerim diyeti bıraktım ben o yüzden yüzüm yoktu gelmeye ama dedim geleyim benim arkadaslarım bana yardım eder belki... Benden adam olurmu bilmiyorummmmmmmm
Slm canım niye gidiyorsun Etiyopyaya bahsi geçti mi ben mi kaçırdım merak ettim.bugün ywdiklerim bir menü sayılmaz aslında ama yazayım
Sabah öğle boş geçti test yaptırmak için aç kaldım ama sonra kahve içince açlık kalmadı.
Öğleden sonra bir elma yedim.
Akşama doğru aşıları yaptırıp eve geçerken bir simit aldım ve bir kase yoğurtla beraber yedim.
Midem aşırı bulanıyor ve ateşim var 4 aşıyı birden yaptılar bugün bir de çocuk felci damlası damlattılar ağızdan sanırım o midemi bulandırdı.
Bir saat kadar önce de bir çay ve bir küçük kruvasan yedim.
Bugün düzgün şeyler yiyemedim ama açlık da hissetmedim. İki gün dinlenip diğer aşılarımı da yaptıracağım.
Yüksek tansiyon çok ciddi. Geçmiş olsun. İlaçlarını ihmal etme canım.Şoklardayım..bu gün yüzmeye başlıyacaktım her şey tamam tek rapor kaldı alır ordan havuza geçerim diye mayoyu altıma giydim asm ye gittim kalbine baktır falan dedi dr bi sorunum yok dedim o zaman bi tansiyon bakalım dedi hemşire ölçtü 20/10 dedi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?