Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dünden beri evin internetinde sıkıntı var cebimdeki pakette benim ufak eşşek sipasi yüzünden bitmiş deli oldum dünden beri şimdide akıl ettim de eşimin internetin ortak oldum 10 dakika da olsa
En azindan sizlere haber vereyim dedim

Birazdan kuzu okula gönderip sonrada müşteri hizmetlerini bir arayayım belki bir sıkıntı varsa duzeltirler

Canım geçmiş olsun. Neden hemen ilaç başlamış. Belki stres belki hareket belki yediğinden. Birde evdeki tansiyon aleti nasıl. Saglik ocağında bir baktır canım. Çok geçmis olsun

Aleyküm selam canım
Ben de merak ettim seni..
Sonra gezmelerdedir diye düşünmustum :)

Sevmek için ‘yürek’,
Sürdürmek için ’emek’ gerek.
Sevgi ne boğazda, ne mum ışığında yemek yemek.
Ne de pahalı bir pırlanta demek.
Sevgi; bir lokma da iki mutlu insan demek…

Geçmiş olsun umarım anlık bir sıkıntıdır

Kızlar dün cepten yazmışım ama göndermemişim mesajımı cepten baktım şimdi bulamadım.
Dün çok kötüydüm adet olmak ve hala devam eden ateş bir kere daha serum yedim bugün. Sarı humma aşısı beni bu hale düşürdü.
Akşam yemek yaptım altını kıstım uyuyakalmışım kedim gelip başımda miyavlamasa asla uyanmazdım. Duman altı olmuştu ev. Tencereme ayrı üzüldüm bir saat yanan gaza ayrı üzüldüm sinirimden dün akşam da yemek yemedim. Dün tüm günüm boş geçti sayılır. Bugün tabi açlık başıma vurdu hastane bahçesinde beklerken şimdi bir tost yedim ayranla. Dünyalar benim oldu sanki karnım doyunca. Bugün öğleden sonra yine test yaptırcam duruma göre diğer aşılarımı yapacaklar.

Selammmmmm çok özür dilerim diyeti bıraktım ben o yüzden yüzüm yoktu gelmeye ama dedim geleyim benim arkadaslarım bana yardım eder belki... Benden adam olurmu bilmiyorummmmmmmm

Selammmmmm çok özür dilerim diyeti bıraktım ben o yüzden yüzüm yoktu gelmeye ama dedim geleyim benim arkadaslarım bana yardım eder belki... Benden adam olurmu bilmiyorummmmmmmm

Pes etmeden devam edersen olur.
Ama önce kendini hazırlamalisın sartlanmalisin..
Ve daha sık ugramalisin buraya. ..
Hadk yarın yeniden başla ...

Slm canım niye gidiyorsun Etiyopyaya bahsi geçti mi ben mi kaçırdım merak ettim.

Yüksek tansiyon çok ciddi. Geçmiş olsun. İlaçlarını ihmal etme canım.

Kızlar günaydın. Biz eşimle kv ye geldik. Burda rejim yapamadım pek. Cuma gününe kadar burdayız. Tartısı da yok kiloyu hiç dert etmemiş kendisi Cuma günü kaça kadar bildirim yapmak gerekiyor kaptanım? Bir eczanede tartılırım artık sorumluluk büyük

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dünden beri sinirden kuduruyorum internet var görünüyor ama Modem port almiyormus artık ne demekse
Müşteri hizmetlerine yarım saat sabah yarım saatte akşam ugrastirdik durduk yönlendirmeleri ile ama yok duzelmedi

Benimde tepe atınca erkenden yattım
Eşimde kızın çizim odevine yardim ederken kendi internetin kullanınca ben babayı aldım
Hazır karga kahvaltısını etmeden uyanınca bari bakayım dedim

Bugün sabah 8de büyük kızın endokrin bölümüne Randevusu var o yüzden 7 çeyrek gibi zaten evden çıkmam lazım
Ufakliğin da okul gezisi var onunda gitmeden kahvaltısını ve kiyafetlerini hazirlayacagim ki biz gidince eşim ugrasmak zorunda kalmasın
Dönüşü de artık kuzunun havuz çantasını evden alıp 11.30da kızı okuldan alacağım erken çıkacaklarmış gezinen dolayı
Dün eşşek sipasina da dedim artık benim telefonu biziklamak yok bak kkya bile bakamıyorum senin yüzünden diye gülüyor Anneciğim ben bilek yapmadim ki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…