Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Vikcs tıkıyor canım oglanı daha fena oksuruyor. .

Bir de Tr de sık tatil oluyor deniyor sizde daha çokmus
Aslinda şok diyetlere karşiyim ama dedigin gibi bünyeyi şaşirtmak iyi gelir belki.....yogurt hurma diyeti düsünüyorum mesela...veya 5 te 5 de olabilir...

Canim senin kilo verimin iyi aslında .
Çok zorda kaldığın da yaparsin Detox tabii benim fikrim..
Dün ilk defa kereviz yemeği yaptım yenir oldu tek ben yedim tabi evdekilere uymadı başka yemek yapmıştım neyseki:)

Çok severim kereviz :)
Dogacim sende harika gidiyorsun maşallah.

Merhabalar sevgili arkadaşlar
5.takımın miyav kaptan yardımcısıyım ben tanıyanlarınız vardır belki.
Son zamanlarda hep konuştuğumuz "10 yıldır devam eden yarışma " başlığından yola çıkarak ne var acaba bu 10 yılda dedik. Sevgili toplight kaptanım kızlar bi fikrim var dedi sonra bütün 5.takım oturduk konuştuk.Herkes farklı bi çerçeveden baktı ve naçizane fikirler üretildi. Vakti müsait olan arkadaşlarla veri girişi yapmaya ve analizler hazırlamaya başladık. Dün akşam ilk yavru meyvelerimizi sizinle paylaştık bakınız burada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2430

Ama bunlar arada kaybolmasın ve yeni fikir tekliflerini daha rahat görelim diye yine güzel düşünceli kaptanlarım böyle bi sayfa açtı ve analizlerimizi buraya taşıdık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/grafiklerle-cuma-zayiflama-yarismasi.1058619/

Müsait olduğunuzda inceleyip yeni fikirler sunmanızı çok isteriz ve çok seviniriz.
Yıllardır burada emek verenler kendilerini görüp geçmişi hatırlayıp gülümserler belki... Daha çömez biz gibi arkadaşlara da motivasyon ve ışık olur belki. Taze fikirler tazelik sunsun hayatlarımıza.
Keyifli haftasonları güzel insanlar

merhaba kızlar iyi hafta sonları,
ben bugün de okuldayım birazdan çıkacağım, düzgün bir öğün yiyemedim hala. öğlen yarım simit ve ayran, biraz önce de bir türk kahvesi içtim. akşama yemek yapacak halim kalmadı ne yesem bilmiyorum. Yarın da geleceğim okula bu ara işler yoğun vücudum halsiz normalden daha yavaş yapıyorum her işimi
Pazartesinden itibaren mesaj sayısına ben de dikkat edeceğim.

Herkese Iyi aksamlar
Menum;
Sabah 2 yumurta (buyukdu yumurtalar )
3ince dilim kepek ekmegi
Biriki catal peynir ve acuka
Yeşil çay

Ara ogun kuru yemis

Yarim saat oncede ton balikli noodle( bir kucük tabak kadardi)
Yaninda yogurt

Bugun spor yokdu tüm gün evde islerim vardi cünku .yarindan sonra cumaya kadar sıkı bir diyete baslicam insallah artik 65 olmak istiyorumm sıkıldim bu kilodan yaa

Kizlar benim düzen iyice dagildi ..insallah pazartrsi gününden ittiberen düzenli yazcam menümü...

Canım o kayinvalide olacak. Düğün telast içinde amorti edebileceği bir kg düşmek için.
Oglusa gecmis olsun. Nane limon elma çubuk tarçın az zencefil top karabiber kattim tikirdattim içine pekmez butbü gece rahat uyudu. Çok karıştırmak istemezsen bir kaşığa pekmez karabiber limon yap afiyet şifa olsun
Oyle guzel anlatmisin ki okumadan heyecan yapıyor insanda
Kızlar menüler sporları görelim akşam bakalım kim neler yemiş )
Yaklaşık 1 saat yürüdüm
Kızlar ben akşam yemegimi yedim yarim saat oldu

Yarım saat sonra leslie yapicam

Sizler neler yapıyorsunuz
Ne yedin peki?
menü : diyet değildi ondan yazıp iştahınızı açmamayayım :)
spor : 1 saat yürüyüş :)
arada yeşil çay
bol su
Kaçamak cevaplar bizde böyle menü yok biliyorsun değil mi
Aradaki kuru yemiş ne kadar toplam aldığın kalori nedir ayrıca
Kizlar benim düzen iyice dagildi ..insallah pazartrsi gününden ittiberen düzenli yazcam menümü...
Senin de bozulduysa biz ne yapalım tatlım deme oylö seyler

Kalori hesaplamadım kuruyemis yarim avucu gecmiyor

Sabah aile kahvaltısı sucuklu yumurta sabah dediğine bakmayın
Arada 1 dilim gazete baklavası ev yapımı (kvld sağolsun)
Akşam hamsi tava 1 dlm tatli
Şu yok. Çayda 2 bardak. SacmS bir beslenme.
1 saat çocuk dolandırdim parkta

İyi geceler kızlar,
Bugün ben de düzgün şeylerle beslenemedim. Yorgundum akşam yemeği yapamadım kahvaltılık şeyler yedim ama yanında ekmek biraz fazla kaçtı öğlen de simit ayran yemiştim yarın da okula gideceğim laboratuvarda işler yoğun. Yarın akşam güzel bi mutfak alışverişi yapayım da gelecek hafta güzel bir menüm olsun.

Kendinde yazmışsın saçma diye

Kahvaltı sadece sucuklu yumurta mı yedin?

Tatlılar bozmus sadece menüyü olmasa iyiymiş

Bugün yediklerim
Uyanınca limonlu ılık su

Sabah 10:30 Bir dilim tb ekmeği peynir iki kucük kasar peyniri bir dilim salam domates naneli limonlu yeşil çay

13:30 şekersiz Türk kahvesi

15:00 kardesimde Bir kase kadar kızarmış tavuk domates şekersiz çay

18:00 Bir kâse çorba bir tabak acılı pırasa yemeği bı dilim ekmek

21:00 şekersiz Çay bir kepekli galeta yarım domates peynir

Spor 30dk leslie

Menün gayet güzel evet dediğin gibi bide spor olsaymis süper olurmus )

İstediğin kiloya ineceksin sporla ve kacamaksiz

Kızlar grupta kac kişiyiz ne kadar çok eksik menü spor var

Nerde menüler

Pazartesi tartiyi kimse unutmasin lütfen yarin menu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…