İnşallah hedef 68 ulaşırım umarımMaşallah sana canim tebrikler..inşallah bi 20 kilo daha verirsin..
Merhabalar
YENA balla toz zencefili kat ver iyi geliyor birde viks varya ayağının altına sürüp çorap giydir uyurken kesiyor diyorlar geçmiş olsun kittenlove aman dikkat kuzu alma yaza fıstıksın garanti@serenalar özlettin gelsene ya
Hayirli mutlu günler kizlar....
YENA sagol canim...biraz daha iyiyim....sanirim kilo artişinin sebebide bu basagrilari hergün güneşsizlik..hareketsizlik.cocuklarin stressi.. buranin okul tatillerinden gina geldi artik ...ota cöpe okul tatili ..düzenim bozuluyo...
Aslinda şok diyetlere karşiyim ama dedigin gibi bünyeyi şaşirtmak iyi gelir belki.....yogurt hurma diyeti düsünüyorum mesela...veya 5 te 5 de olabilir...
Dün ilk defa kereviz yemeği yaptım yenir oldu tek ben yedim tabi evdekilere uymadı başka yemek yapmıştım neyseki:)
http://www.obezitecerrahimiz.com/si...rar-Azaltmak-i%C3%A7in-Beslenme-Program%C4%B1Denemekte fayda variyi sonuç verir gibi
Canım o kayinvalide olacak. Düğün telast içinde amorti edebileceği bir kg düşmek için.Vikcs tıkıyor canım oglanı daha fena oksuruyor. .
Bir de Tr de sık tatil oluyor deniyor sizde daha çokmus
Canim senin kilo verimin iyi aslında .
Çok zorda kaldığın da yaparsin Detox tabii benim fikrim..
Çok severim kereviz :)
Dogacim sende harika gidiyorsun maşallah.
Oyle guzel anlatmisin ki okumadan heyecan yapıyor insandaMerhabalar sevgili arkadaşlar
5.takımın miyav kaptan yardımcısıyım ben tanıyanlarınız vardır belki.
Son zamanlarda hep konuştuğumuz "10 yıldır devam eden yarışma " başlığından yola çıkarak ne var acaba bu 10 yılda dedik. Sevgilitoplight kaptanım kızlar bi fikrim var dedi sonra bütün 5.takım oturduk konuştuk.Herkes farklı bi çerçeveden baktı ve naçizane fikirler üretildi. Vakti müsait olan arkadaşlarla veri girişi yapmaya ve analizler hazırlamaya başladık. Dün akşam ilk yavru meyvelerimizi sizinle paylaştık bakınız burada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2430
Ama bunlar arada kaybolmasın ve yeni fikir tekliflerini daha rahat görelim diye yine güzel düşünceli kaptanlarım böyle bi sayfa açtı ve analizlerimizi buraya taşıdık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/grafiklerle-cuma-zayiflama-yarismasi.1058619/
Müsait olduğunuzda inceleyip yeni fikirler sunmanızı çok isteriz ve çok seviniriz.
Yıllardır burada emek verenler kendilerini görüp geçmişi hatırlayıp gülümserler belki... Daha çömez biz gibi arkadaşlara da motivasyon ve ışık olur belki. Taze fikirler tazelik sunsun hayatlarımıza.
Keyifli haftasonları güzel insanlar
Yaklaşık 1 saat yürüdümKızlar menüler sporları görelim akşam bakalım kim neler yemiş)
Ne yedin peki?Kızlar ben akşam yemegimi yedim yarim saat oldu
Yarım saat sonra leslie yapicam
Sizler neler yapıyorsunuz
Kaçamak cevaplar bizde böyle menü yok biliyorsun değil mimenü : diyet değildi ondan yazıp iştahınızı açmamayayım :)
spor : 1 saat yürüyüş :)
arada yeşil çay
bol su
Aradaki kuru yemiş ne kadar toplam aldığın kalori nedir ayrıcaHerkese Iyi aksamlar
Menum;
Sabah 2 yumurta (buyukdu yumurtalar )
3ince dilim kepek ekmegi
Biriki catal peynir ve acuka
Yeşil çay
Ara ogun kuru yemis
Yarim saat oncede ton balikli noodle( bir kucük tabak kadardi)
Yaninda yogurt
Bugun spor yokdu tüm gün evde islerim vardi cünku .yarindan sonra cumaya kadar sıkı bir diyete baslicam insallah artik 65 olmak istiyorumm sıkıldim bu kilodan yaa
Senin de bozulduysa biz ne yapalım tatlım deme oylö seylerKizlar benim düzen iyice dagildi ..insallah pazartrsi gününden ittiberen düzenli yazcam menümü...
Kalori hesaplamadım kuruyemis yarim avucu gecmiyorCanım o kayinvalide olacak. Düğün telast içinde amorti edebileceği bir kg düşmek için.
Oglusa gecmis olsun. Nane limon elma çubuk tarçın az zencefil top karabiber kattim tikirdattim içine pekmez butbü gece rahat uyudu. Çok karıştırmak istemezsen bir kaşığa pekmez karabiber limon yap afiyet şifa olsun
Oyle guzel anlatmisin ki okumadan heyecan yapıyor insanda
Yaklaşık 1 saat yürüdüm
Ne yedin peki?
Kaçamak cevaplar bizde böyle menü yok biliyorsun değil mi
Aradaki kuru yemiş ne kadar toplam aldığın kalori nedir ayrıca
Senin de bozulduysa biz ne yapalım tatlım deme oylö seyler
Kendinde yazmışsın saçma diyeSabah aile kahvaltısı sucuklu yumurta sabah dediğine bakmayın
Arada 1 dilim gazete baklavası ev yapımı (kvld sağolsun)
Akşam hamsi tava 1 dlm tatli
Şu yok. Çayda 2 bardak. SacmS bir beslenme.
1 saat çocuk dolandırdim parkta
Menün gayet güzel evet dediğin gibi bide spor olsaymis süper olurmusHerkese Iyi aksamlar
Menum;
Sabah 2 yumurta (buyukdu yumurtalar )
3ince dilim kepek ekmegi
Biriki catal peynir ve acuka
Yeşil çay
Ara ogun kuru yemis
Yarim saat oncede ton balikli noodle( bir kucük tabak kadardi)
Yaninda yogurt
Bugun spor yokdu tüm gün evde islerim vardi cünku .yarindan sonra cumaya kadar sıkı bir diyete baslicam insallah artik 65 olmak istiyorumm sıkıldim bu kilodan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?