Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şimdi derin bir nefes al. Kocaman bir bardak su iç. Göbeğini cekebildigin kadar içine çek ve yapabileceğine inan. Kimler kimler yaptı, sen de yaparsın. Inanki belki onların inancı seninkinden de azdı
Allah razı olsun canım benimmmmmmmmm Yapıcam Allah ın izniyle bugün daha azalttım yediğim aburcurları git gide ii olcak inşaAllah çok tşk ederimmmm

evet canım benim daha sık gelmeye çalışıcam burada sizinle daha güzel gerçeklten

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar ve hayırlı sabahlar

Hele şükür Laptobu iki günden sonra elime alabildim
Sağ olsun büyük kız kendi proje çizimleri için devamlı Laptoba el koyduğu için bende İnternet düzeltiğinden beri ancak cepten giriyordum gerçi onada alıştım da böyle en azından başka yerlere de bakabiliyorum

Dün görümceme Mevlüde gittik malum öğlende ne güzel akşam üzere eve gelir sizlerle sohbet ederim diye düşünürken eşimin Amcasının da akşam geleceğini öğrendik KV ille oğlumda gelsin diye tutturdu
Baştan eşim hiç işim olmaz demişti ama Annesi arayı aaa Dayı olarak sende gel diye tutturunca bende hemen arabayla eve gelip büyük kızı ve daha sonrada dükkandan eşimi toplayıp tekrar görümceme gittim

Hatun benim durumumu bildiği halde ikram olarak sadece tavuklu pilav ve baklava sundu Bütün gün içim dışım ayran oldu mecburiyetten ama akşam en sonunda dayanamadım 1 ufak parça sonradan gelen börekten yedim
Gerçi bütün günü düşünürsem çok değil ama neticede listemde olmayan bir şey olunca rahatsız oldum vicdanen
Bilseydim en azından kendime koca bir salata yapar götürürdüm ama işte olmuşla ölmüşe çare yok artık cumaya kadar kesinlikle listem dışına çıkmadan devam ederim nasılsa

Bugün de yine havuza götüreceğim kızı bir yarım saat sonra dönüşü de eksik olanlarımı alayım da beslenmemin gram dışına çıkmamış olayım
Kahvemle güne başladım ve bol suyla devam edeceğim inşallah Eve gelincede hemen öğlenlik yemeğimi ateşe koyarım

Neyse kızlar ben giyinip çıkıyorum havuzdan sonra alışverişimide hemen 10 dakikada halledip öğlen olmadan dönerim

Günaydın
Mutlu pazarlar. ..

Banucum keşke tavuklarindan yeseydin pilavin yanına yoğurtla ..

Günaydın canım
Kız tavuktan istedim de kuş kadar verdi eşek disimin kovuguna gitmedi Sonradan gelenlere yetmez diye düşündü sanırım

Neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız

Şu anda havuzdayiz kuzu yuzerken eşimin internetin ortak oldum
Dönüşü eşim pazara ugrayalim sebzeyi ordan taze alırsın dedi kahvaltıya yeşillik falanda alirim

Sen bu aralar çok aç kalıyorsun.
Üzülüyorum durumuna ..
Mesai saatlerinle ilgili ekstrem durumlarmı var .

Slm kızlar kizkardesimdeyim eve gidince sporumu yapicam

YENA abla geçmiş olsun inatci öksürük zor valla geçmiyor

Sağol tatlım.

Afiyet olsun canım.

Gayet güzel. Sadece tavuğun Kızartma oluşu sağlıklı beslenme yönünden faul :)

Sporda yapılmış daha ne olsun.

Günaydın canım
Kız tavuktan istedim de kuş kadar verdi eşek disimin kovuguna gitmedi Sonradan gelenlere yetmez diye düşündü sanırım

Neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakacağız

Niye o kadar az yapmışki hayret bişey :))

Neyse bir daha yanına alırsın canım.

evet yena malesef düzgün beslenemiyorum mesai ile alakası yok da proje rapor dönemindeyiz laboratuvara girip çalışmak zorundayım. hafta içi yetişmiyor çok geç saatlere kalmam gerekiyordu hafta sonu gelmek zorunda kaldım. Şimdi geldim birazdan çalışmaya başlayacağım önce buraya uğrayım dedim. Hafta içi angarya başka işler oluyor gün nasıl bitiyor anlamıyorum.

Günaydın kızlar mutlu pazarlar :)
İçinizden güzel bir haftalık diyet listesi paylaşmak isteyen olur mu acaba? Evde hiç bir şey yok dolabımı gören acır bana :) bugün alış veriş yapacağım bu ara çok yoğun çalışıyorum yemek yapmaya bile fırsatım olmuyor pratik tarifler bulmak zorundayım halsiz ve bitkin düştüm iyice. Kan değerlerim de çok iyi çıkmadı cuma günkü testlerde. Vücudumu toparlamam lazım. Cuma günü diyetisyen bir arkadaşla konuştum su içmediğim için ne yaparsam yapayım düzgün kilo veremeyeceğimi yüzüme vurdu iyice herkesin ortasında :) bugünden itibaren su içmeye dikkat edeceğim. Spor da yine yarım kaldı bir ayı tamamlayamadım bile motivasyonumu kaybediyorum. Dün gece yine abur cubur atıştırdım pişmanlık hissediyorum.

Yoğurt süt peynir yumurta bulundur muhakkak.
Köfte yapıp buzluga at
Tavuk hasla
Yeşillik yıkayıp hazırla
Seviyorsan ton balığı
Tam buğday tost ekmeği al
Acil durumlarda tost yaparsın
Gibi gibi

Öğleden sonra anneme gideceğim hem yürüyüş olur

Gitmeden bir kase çorba içerim yanimada chia alirim annemlerde ayrana ekler içerim

Kızlar bugün hafif gecsin unutmayın sabah tartı var

Güzel menulmen bekliyoruz ve eksileri gorursun
Kendinde yazmışsın saçma diye

Kahvaltı sadece sucuklu yumurta mı yedin?

Tatlılar bozmus sadece menüyü olmasa iyiymiş
Aynen
Tebrikler

Öğleden sonra anneme gideceğim hem yürüyüş olur

Gitmeden bir kase çorba içerim yanimada chia alirim annemlerde ayrana ekler içerim

Kızlar bugün hafif gecsin unutmayın sabah tartı var
Sana iyi gezmeler canim...benim motivasyon cok kötü düştü...ama yarin toparlanmaliyim artik...ödemmidir bilmiyorum ama iyice kilo artişi oldu bende ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…