Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡

Eve geldikten sonra hemen öğle yemegimi en sagliklisindan yedim
Nedendir bilmiyorum ama tansiyonum düştü yine 9/5 çıktı
Büyük kızım sağ olsun kahve yaptı yanında 1 adet Hurmalı ♡

Kabul etmesemde yaslaniyorum sanırım

Kizlar ben bugun karatay diyetine basladim insallah guzel sonuclar alirim.birazdanda yüruyuse cikcam .Kacamaksız bir pazar olsun insallah

İnşallah çok güzel eksileri görürsün
Dün mevlutté bir akrabamiza denge geldik uzun zamandan sonra bana Yenge süper fark var dedi ama kendi de inanılmaz zayiflamis gerçi zaten kilosu yoktu Dedim nasıl becerdin Ynegecigim Karatay yaptım ama harfiyen uydum biraz fazla bile zayifladim dedi şimdi istesem alamiyormus dedim o günleri bende görürüm inşallah

Insallah canım ama ben inaniyorum başarcaz

Tansiyonum sanırım ufak ufak düzene giriyor kafam bir milyondu sanki biraz daha iyiyim şükür
Ufaktan mutfağa dalıp aksamlik yemeğimi ateşe koyayım birde aksamlik belki arkadaşlar çaya gelir onlara içinde bir kek yapayım
Benim icin tehlike yok çünkü kesinlikle yememeye kararlıyım; )

Sana iyi gezmeler canim...benim motivasyon cok kötü düştü...ama yarin toparlanmaliyim artik...ödemmidir bilmiyorum ama iyice kilo artişi oldu bende ...
Sen neleri atlattin abla arada oluyor motivasyon düşüklüğü

Ödem de olsa kiloda olsa bunun üstesinden gelirsin sen

KizKız birbirimize kusmeyelim kizmayalim burdaki amaç belli. En sevdiklerimiz en yakinlarimiz ilk lokmada gözümüze bakiyor. Hani sen diyetteydin lafları. Vs vs lütfen zayıf halka olmayalım. Yarın yeni bir gün.
Tabiki ne kusmesi hepimiz sağlıklı kalıcı kilolar vermek için burada destek oluyoruz birbirimize )

Geçmiş olsun banu abla

Sen azimli hatunsun yemezsin eminim

Annemlerden dönüşte pazara ugradik eve geldik kızımı uyuttum

Kuruyan çamaşırları topluyup yerine koyayım

Daha sonra aksam için balıkları temizleyip salatami yapayım

Çok şükür ciss coss olmadan gün kapanacak

Kizlar ben bugun karatay diyetine basladim insallah guzel sonuclar alirim.birazdanda yüruyuse cikcam .Kacamaksız bir pazar olsun insallah

Ben Karatay beslenmeyi çok seviyorum. Yıllar önce 3 ay gibi bir süre yapıp 10 kilo vermiştim. Sıfır ekmek olduğu için en ufacık kaçamakta hemen geri geliyor kilolar.. o yönü kötü sadece ..

Senin sık sık düşüyor tansiyonun.
Normalde kaç. ?
Benim de öyle düşük genel de ama beni etkilemiyor. Benim 12 yi geçince rahatsız oluyorum. Baş ağrısı ense ağrısı başlıyor. .

Bugunku menum
2 yumurta
Zeytin lor peynir
1 erer taneDomates salatalik
1 bardak sut ve 1 bardak yesil cay

Aksam
Bir tabak haslama tavuk
Biriki kasık yogurt

15 dk yuruyus
Su halen iciyorum
Afiyet olsun ..cok hafif bir menü..ama öylen birsey yememişsin...

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Şükür şu anda çok daha iyiyim hatta toparlanır toparlanmaz temizlige giriştik ailecek

Birazdan arkadaşlar çaya gelecekler onlarada hem kek hemde poğaça yaptım

Aslında çok sık düşmezdi de sanırım bu ara fazla yoruyor kendimi farkında olmadan birde eşim salataya her zamankinden fazla limon sıkmış ondan olabilir dedi

Mezuniyet karnem hazırlanmış çok duygulandim :)

Sorma canım ya bir yandan çok sevindim senin adına bir yandan evden gelin çıkıyormuş gibi hissettim nedense

Kizlar yarin pazartesi tartilma günümüz...hic iyi bir sonuc veremeyecegim yarin...2 hafta noel tatilinde bile bukadar hizli kilo artişi yaşamadim şoktayim ...1 hafta icinde cok hizli kilo aldim...şok diyet yapmaktan başka carem kalmadi....mart ayin basindada zaten izine ayrilmak zorunda kalcam..Türkiyeye gidcez büyük kizlan ben..

biliyorum canım ama ben izindeyim yani diyet yapmıyorum burdan kopmamak için yazıyorum menümü yazsam çok yanlış bilgiler verebilir :)

hangi videosunu yaptın leslieninn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…