Bir bütün karnıbaharı haşladım ve tabiki yiyemedim akılsızlık ettim limon sıktığım ve tuz ektiğim karnıbahar ile ne yapabilirim yarına bu şekilde kalırsa kötü olur gibi neye çevirebilirim acaba?
Bugünkü menümde fazla birsey yok...hic istahim yoktu..ama söz verdigim icin buraya yazacağim.....sözde patates günüydü bugün ama dedigim gibk istahim yoktu ..yediklerimide zor yedim..artik patates günümü yarina erteledim......
Sabah...sadece su
Öylen sadece su....
Akşam...
1 tabak menemen
1 kücük patates...
Toplam kalori..258...
Ever canim cok az yedim bugün...canimda sikkin....gelecek haftaya inşallah düzelir durumum...Canim neden böyle oldu.
Kötü olmuş . Canınmı sıkkın .?
Ever canim cok az yedim bugün...canimda sikkin....gelecek haftaya inşallah düzelir durumum...
Listede kaç kişi var düzenli paylasim Yok bence banu abla bu konu konusup ikaz etse
Başaririz tabi...el birligi ile cok güzel kilolar verebiliriz.....ben düzenli sporada basliyacagim mayis ayindan sonra..kizin dügününden sonra ev tadilati falan kimbilir nekadar zaman alacak. .yoksa verilen kilolar geri gelme ihtimali cok yüksek...spor şartKızlar yazı düşünün önce
Kilolar yüzünden giyemediginiz elbiseleri düşünün
Yanlardan fışkıran yaglari degil dumduz bi gobek dusunun
Dusunun ve hayal edin çok zor değil basarabiliriz
Bugün yediklerim
Sabah domates peynir kaşar peyniri zeytin bi dilim ekmek
Ara 10findik iki badem
Öğlen iki parça pirzola közlenmiş biber bi kâse cacık bir dilim ekmek
Ara yeşil çay
Aksam 18:30 Bir tabak kuru fasulye bi kase cacık
21:00 bir portakal
Spor 30dk
Listede kaç kişi var düzenli paylasim Yok bence banu abla bu konu konusup ikaz etse
Yeni uye alimi yapilsin grupta uc dört kisi yarisiyoruz gibi geliyor
Kızlar yazı düşünün önce
Kilolar yüzünden giyemediginiz elbiseleri düşünün
Yanlardan fışkıran yaglari degil dumduz bi gobek dusunun
Dusunun ve hayal edin çok zor değil basarabiliriz
Günaydın Banu abla hayırlısıyla hepimiz kurtulalim artik su yağ kutlelerindenSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Hele şükür Laptoba kavuştumYahu şu büyük kızın projelerine bir yandan çok seviniyorum, gurur duyuyorum ama öte yandan da ben cep telefonuna kaldığım için dilediğim gibi rahat yazamıyorum
Neyseki sabahları benim kadar erken uyanmıyor da sabahları bari rahat girebiliyorum
Çok şükür bugün çok dinç ve enerjik uyandımİnşallah bundan sonra da hep böyle olur da artık hep eksiler görmeye başlarda hedefime yaklaşırım
Valla süper bir menü canım inan sana imrendimBen yoğunluktan saçma sapan beslendim hep ara öğünleri arada kaynattım ama bugün itibaren bende menülerimi paylaşıyorum inşallah
Kuzum dünde dediğim gibi sende Kaptan Yardımcılarından biri olarak her türlü fikri sunabilirsingerçi kaptan yardımcısı olmaya bile gerek yok burada bir aile olduğumuza göre yeri geldiğinde benim bile bir yanlışımı götürseniz tabiki hooooppp Banuuuu ne yapıyorsun diye bilir herkes
Ben hemen şimdi üye katılım sayfasına yazayım yeni üye talebimizi gelenler olur dediğin gibi biraz daha düzenli paylaşım olursa bizlerde biraz daha motive oluruz
İşte özellikle şu yazdıkların sabah sabah yüzümde kocaman bir gülümsemeye sebep oldu
Kesinlikle hedeflerimize odaklanmamız gerekiyor
Ben özellikle geceleri yatağa yatınca göbişimle minik bir toplantı yapıyorumellerimle göbişimi yoklayıp lennn baya ufaldın ama şu yatınca düm düz olan karnımın ayaktayken de aynı şekilde olması şart o yüzden senin nezninde herkese söz veriyorum yaza bende hedefime ulaşmış olacağım Allahın izniyle
Günaydın Banu abla hayırlısıyla hepimiz kurtulalim artik su yağ kutlelerinden
Bende şimdi limonlu ılık suyumu içeyim daha sonra turk kahvemi içerim her gün farklı yapacağım
Kahvaltida tekrar yazarım))
Hadi kızlar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?