Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben zeytinyagda ekleyip salata gibi tuketiyorum.
Öyle yapabilirsin ..
Yahut sarımsaklı yoğurtla tüket

Canim neden böyle oldu.
Kötü olmuş . Canınmı sıkkın .?

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Akşam üzere Annemler çaya gelince giremedim daha yeni gittiler bende hemen kendimi buraya attım

Şükür kuzu şu anda iyi ateşi yok ve yarın yine okula gönderirim büyük kuzu okula gidecek ama öğlene doğru onuda hastaneye götüreceğim yine endokrine sonuç göstermeye ille oda olması gerekiyormuş eşim de daha iyi ama bir aksilik olmazsa iki gün evde dinlenecekmis

Bugun iyiki gitmisim işe baya iş yaptım dedi

Bende yarın sabahtan itibaren menü paylaşayım da bari duzenim kacmamiş olsun Su konusunda çok daha dikkatli gidiyorum ona sevindim açıkçası iki sisemi dolduruyor ki birine evdekiler ortak da olsa ne kadar içtiğimi bileyim

Bugün yediklerim
Sabah domates peynir kaşar peyniri zeytin bi dilim ekmek

Ara 10findik iki badem

Öğlen iki parça pirzola közlenmiş biber bi kâse cacık bir dilim ekmek

Ara yeşil çay

Aksam 18:30 Bir tabak kuru fasulye bi kase cacık

21:00 bir portakal

Spor 30dk

Kızlar yazı düşünün önce

Kilolar yüzünden giyemediginiz elbiseleri düşünün

Yanlardan fışkıran yaglari degil dumduz bi gobek dusunun

Dusunun ve hayal edin çok zor değil basarabiliriz

Kızlar yazı düşünün önce

Başaririz tabi...el birligi ile cok güzel kilolar verebiliriz.....ben düzenli sporada basliyacagim mayis ayindan sonra..kizin dügününden sonra ev tadilati falan kimbilir nekadar zaman alacak. .yoksa verilen kilolar geri gelme ihtimali cok yüksek...spor şart

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Hele şükür Laptoba kavuştum Yahu şu büyük kızın projelerine bir yandan çok seviniyorum, gurur duyuyorum ama öte yandan da ben cep telefonuna kaldığım için dilediğim gibi rahat yazamıyorum
Neyseki sabahları benim kadar erken uyanmıyor da sabahları bari rahat girebiliyorum

Çok şükür bugün çok dinç ve enerjik uyandım İnşallah bundan sonra da hep böyle olur da artık hep eksiler görmeye başlarda hedefime yaklaşırım

Valla süper bir menü canım inan sana imrendim Ben yoğunluktan saçma sapan beslendim hep ara öğünleri arada kaynattım ama bugün itibaren bende menülerimi paylaşıyorum inşallah

Listede kaç kişi var düzenli paylasim Yok bence banu abla bu konu konusup ikaz etse

Yeni uye alimi yapilsin grupta uc dört kisi yarisiyoruz gibi geliyor

Kuzum dünde dediğim gibi sende Kaptan Yardımcılarından biri olarak her türlü fikri sunabilirsin gerçi kaptan yardımcısı olmaya bile gerek yok burada bir aile olduğumuza göre yeri geldiğinde benim bile bir yanlışımı götürseniz tabiki hooooppp Banuuuu ne yapıyorsun diye bilir herkes

Ben hemen şimdi üye katılım sayfasına yazayım yeni üye talebimizi gelenler olur dediğin gibi biraz daha düzenli paylaşım olursa bizlerde biraz daha motive oluruz

Kızlar yazı düşünün önce

İşte özellikle şu yazdıkların sabah sabah yüzümde kocaman bir gülümsemeye sebep oldu
Kesinlikle hedeflerimize odaklanmamız gerekiyor
Ben özellikle geceleri yatağa yatınca göbişimle minik bir toplantı yapıyorum ellerimle göbişimi yoklayıp lennn baya ufaldın ama şu yatınca düm düz olan karnımın ayaktayken de aynı şekilde olması şart o yüzden senin nezninde herkese söz veriyorum yaza bende hedefime ulaşmış olacağım Allahın izniyle

Kızlar Cuma Yarışmasına katılmak isteyenler topiğine bizim takımıda ekledim üye kabul ediyor hesabı artık birileri gelirde bizim takımı inceler burada yarışmak isterse diye beklemedeyiz

Malum artık pusuya yatmaya üye yakalamaya gerek yok bizler yazıyoruz üyelerde önce takımları bir inceliyor sonra evet burası bana uygun gibi diyip o takıma geçiyor
Tabi bizimde paylaşım konusunda biraz daha azimli olmamız lazım ki gelenlerde burasının kendine hayrı yok demesin

Sabah sabah kuzuyu okula kim bırakacak diye şansımı denedim bir baktım ihale bana patladı
Bir koşu kızı okula bırakıp hemen dönüyorum Hadi sizlerde güne sağlıklı bir şekilde başlayın da cumaya hepimiz bol eksiler görelim

Kızlarrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzz

Ben kızı okula bırakıp döndüm ( sabah sabah iyi geldi valla bir hava almış oldum ) sonrada kahvaltımı yaptım en sağlıklısından listeme uygun şimdide keyif çayımı içiyorum

Öğlene doğru büyük kızın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek Endokrin doktoru ordan dönüşü büyük ihtimalle büyük kızı okula bırakırım ( arabayla gideriz sanırım hazır eşimde evde dinlenirken araba bana kaldı nasılsa
Evde Öğle yemeğimi yer sonrada ufak kızı yüzmeye götürürüm
Yine bir yoğunluktur gidiyor ama yılmak yok beslenmemi hiç bir şey etkileyemez Allahın izniyle Hatta akşamlık tavuğumu bile haşlıyorum şu anda arada kaynamasın diye

Günaydın Banu abla hayırlısıyla hepimiz kurtulalim artik su yağ kutlelerinden

Bende şimdi limonlu ılık suyumu içeyim daha sonra turk kahvemi içerim her gün farklı yapacağım

Günaydın Banu abla hayırlısıyla hepimiz kurtulalim artik su yağ kutlelerinden

Bende şimdi limonlu ılık suyumu içeyim daha sonra turk kahvemi içerim her gün farklı yapacağım

Bende iki gündür sabah Türk kahvemi yaparken birde 1 fincan kaynamış sade suyumu hazırlıyorum kahvemi içene kadar içilecek kıvama geliyor hemen üstüne de onu içiyorum inşallah bağırsakları biraz daha çalıştırır diye ümit ediyorum bol suylada devam

Kahvaltida tekrar yazarım ))

Hadi kızlar nerdesiniz

Bende günlük menümü akşam toptan paylaşırım
Şimdi yine kıza devrediyorum Laptobu ama cepten bakarım hastaneye gidene kadar ( 2 gün sonra inşallah cepteki internet paketim yenilenecek ondan sonra dışarda da bakalbileceğim )
Bakalım Endokrin doktoru ne diyecek kızın sonuçları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…