Herkeze Hayirli mutlu sabahlar kscamaksiz bir gün diliyorum
Bende kizimi okula biraktim banada cok iyi geldi.sabah yürüyüşü cok iyi enerji veriyor insana...bugünde bütün gün patates yiycem ..birtarafdanda ev temizligini yaparak oyalanirim..hem hareket olur bana hem evim misss olur..
Gününüz aydın olsun...
Kızlar yazı düşünün önce
Kilolar yüzünden giyemediginiz elbiseleri düşünün
Yanlardan fışkıran yaglari degil dumduz bi gobek dusunun
Dusunun ve hayal edin çok zor değil basarabiliriz
Öğlene doğru büyük kızın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek Endokrin doktoruordan dönüşü büyük ihtimalle büyük kızı okula bırakırım ( arabayla gideriz sanırım hazır eşimde evde dinlenirken araba bana kaldı nasılsa
Evde Öğle yemeğimi yer sonrada ufak kızı yüzmeye götürürüm
Yine bir yoğunluktur gidiyor ama yılmak yok beslenmemi hiç bir şey etkileyemez Allahın izniyleHatta akşamlık tavuğumu bile haşlıyorum şu anda arada kaynamasın diye
Incecik tiril tiril kıyafetlerin içine rahat rahat girmek. Orasını burasını cekistirmeden oturmak ne sahane olur ...
De hadi davranın sulara,spora,sağlıklı beslenmeye :)
Rahatsizlik neydi Banucum geçmiş olsun kaçırmışim ben..
Sizin yüzme haftada kaç kez. ?
Günaydın canım .
Canım ben büyük kızı tuylenmeden dolayı endokrine götürmüştüm hem Kilo derdi de var diye takip altında 2 - 3 ayda bir çağıracak sanırımgeçen gün 3cu kez gittik 2 ay arayla
Tekrar kan tahlili yaptı hatta şimdi baktım açlık şekeri 98 çıkmış ama insülin değeri 15.9hani tam nedenı nedir bilmiyorum ama benim o insülin değeri 5di en son ölçümleri yaptirdigimda
Bakalim birazdan hazırlanır çıkarız artık doktor ne diyecek göreceğiz
Geçmiş olsun içinizi ferah tutunCanım ben büyük kızı tuylenmeden dolayı endokrine götürmüştüm hem Kilo derdi de var diye takip altında 2 - 3 ayda bir çağıracak sanırımgeçen gün 3cu kez gittik 2 ay arayla
Tekrar kan tahlili yaptı hatta şimdi baktım açlık şekeri 98 çıkmış ama insülin değeri 15.9hani tam nedenı nedir bilmiyorum ama benim o insülin değeri 5di en son ölçümleri yaptirdigimda
Rabbim şifa versin Banu abla ilaçlı tedavi ile duser Dr zayiflamasini ister kesinCanım ben büyük kızı tuylenmeden dolayı endokrine götürmüştüm hem Kilo derdi de var diye takip altında 2 - 3 ayda bir çağıracak sanırımgeçen gün 3cu kez gittik 2 ay arayla
Ohh mis gibi olmuştur evinHerkeze Hayirli mutlu sabahlar kscamaksiz bir gün diliyorum
Bende kizimi okula biraktim banada cok iyi geldi.sabah yürüyüşü cok iyi enerji veriyor insana...bugünde bütün gün patates yiycem ..birtarafdanda ev temizligini yaparak oyalanirim..hem hareket olur bana hem evim misss olur..
Bayagi yüksekmis canım.
Ilac kullanacakmi.
Takip altın da olmasi çok iyi olacak..
Allah şifa versin canım.
Geçmiş olsun içinizi ferah tutun
Merhaba kızlar bugün zerre iştah yok iş de çok ikinci kahvemi içiyorum şu an dünden kalan karnıbaharı yiyemeyeceğim galiba canım hiç istemiyor akşama bir çorba yaparım mis gibi midem de rahat eder. Bugün fazla uğrayamam gibi ama akşama görüşürüz.
Kızlar bende çorbamı içip sporumu yaparim sonra dusumu alırım
Akşama kv lerr gelecek
Rabbim şifa versin Banu abla ilaçlı tedavi ile duser Dr zayiflamasini ister kesin
atlatirsin sen canim....yarinda benim misafirlerim var...bende cok dikkat edcem inşallah...Huu hu kızlaaarrrrr nerdesiniz bakiyim
Bı tabak kabuska yedim biraz önce birbucuk saat sonra da chiali ayran içerim
Kv cay hazirlayinca masada yer yok bahanesiyle oturmam gorumce kaynanam biliyor diyet yaptigimi
Yufkadan börek yaptim fırına verilecek onlar gelince atarım firina hazır kek kurabiye buskivi cesitleride var yeterli
Şu aksamida atlatsam çiş cos çok neyse hiç sorun yok yazı düşünüyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?