Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkeze Hayirli mutlu sabahlar kscamaksiz bir gün diliyorum
Bende kizimi okula biraktim banada cok iyi geldi.sabah yürüyüşü cok iyi enerji veriyor insana...bugünde bütün gün patates yiycem ..birtarafdanda ev temizligini yaparak oyalanirim..hem hareket olur bana hem evim misss olur..

Günaydın Aysemmmm ♡♡♡♡♡

Kesinlikle çok güzel bir gün olacak hepimiz için ♡♡♡♡
Bol bol suyunu iç canım inan çok daha fazla enerjik hissediyor insan ben sabah beri 1.5 litre içtim bile

Gününüz aydın olsun...

Sanada Günaydın canım ♡

Bu arada hazır eşimde evdeyken karşılıklı keyif kahvesi içtik ara öğün niyetine

Bugün itibaren ara öğün olarak sadece sıvı tuketecegim bakalim nasıl sonuc alacağım Türk Kahvesi, ayran yada yeşil çay olarak düşünüyorum tabi Sibelin yazdığı meyveyi Son ara öğünde tuketecegim

Kızlar yazı düşünün önce

Kilolar yüzünden giyemediginiz elbiseleri düşünün

Yanlardan fışkıran yaglari degil dumduz bi gobek dusunun

Dusunun ve hayal edin çok zor değil basarabiliriz

Incecik tiril tiril kıyafetlerin içine rahat rahat girmek. Orasını burasını cekistirmeden oturmak ne sahane olur ...

De hadi davranın sulara,spora,sağlıklı beslenmeye :)

Rahatsizlik neydi Banucum geçmiş olsun kaçırmışim ben..

Sizin yüzme haftada kaç kez. ?

Günaydın canım .

Canım ben büyük kızı tuylenmeden dolayı endokrine götürmüştüm hem Kilo derdi de var diye takip altında 2 - 3 ayda bir çağıracak sanırım geçen gün 3cu kez gittik 2 ay arayla
Tekrar kan tahlili yaptı hatta şimdi baktım açlık şekeri 98 çıkmış ama insülin değeri 15.9 hani tam nedenı nedir bilmiyorum ama benim o insülin değeri 5di en son ölçümleri yaptirdigimda
Bakalim birazdan hazırlanır çıkarız artık doktor ne diyecek göreceğiz

Bayagi yüksekmis canım.
Ilac kullanacakmi.
Takip altın da olmasi çok iyi olacak..
Allah şifa versin canım.

Geçmiş olsun içinizi ferah tutun

Merhaba kızlar bugün zerre iştah yok iş de çok ikinci kahvemi içiyorum şu an dünden kalan karnıbaharı yiyemeyeceğim galiba canım hiç istemiyor akşama bir çorba yaparım mis gibi midem de rahat eder. Bugün fazla uğrayamam gibi ama akşama görüşürüz.

Rabbim şifa versin Banu abla ilaçlı tedavi ile duser Dr zayiflamasini ister kesin

Ohh mis gibi olmuştur evin )

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Kızlar hastaneden döndüm yarım saat dinlenip kuzuyu yüzmeye götüreceğim Doktor değerler normalde dedi eee dedim bu kızın tuylenmesi bir bayanda olması gerektiğinden çok fazla
Biraz üstüne düşünce reglken kanına bakmışmiydik dedi yok dedim bize kağıt yazdı regl 3.cu günü randevusuz gelip kan veriyorsunuz ben isteği girdim dedi
Beyzanur biraz sinir oldu tekrar ısrar ettim de kan tahlili başına çıktı diye ama herşey sağlığı için sonuçta
Hee o tahlillerde de birşey çıkmazsa söz bir daha ses etmem dedim

Bayagi yüksekmis canım.
Ilac kullanacakmi.
Takip altın da olmasi çok iyi olacak..
Allah şifa versin canım.

Valla daha evvel şeker hapı vermişti ama bakalım bu sonraki tahlilleri sonucuna göre belki ilaç verir Takibe devam dermi bilmiyorum adam değerler dahilinde diyordu başka bir şey demiyordu baktı ben tuylenmeyle ilgili ısrarcı çıktım lütfetti tekrar kan istedi tamam desek bir daha gerek yok gelmenize diyecek

Geçmiş olsun içinizi ferah tutun

Sağ olasın canım şükür sağlığını etkileyen bir durum yok da kendi kabul etmese psikolojisini etkiliyor 17 yaşında ev içinde bile kısa kollu gezmiyor

Geçmiş olsun canım fırsatın olursa bir vitamin değerlerine baktır istersen acaba b12 yada d vitamini mi eksik halsizlik varsa

Kızlar bende çorbamı içip sporumu yaparim sonra dusumu alırım

Akşama kv lerr gelecek

Kolay gelsin canım bende şimdi yorgunluk kahve bitsin yine yollara dokulurum ayağı yanmış kedi gibiyim

Hesapta eve gelip duş alacaktım sular kesik sokakta çalışma var diye

Rabbim şifa versin Banu abla ilaçlı tedavi ile duser Dr zayiflamasini ister kesin

Daha ilk gittiğimizde zaten dedi zayıflama lazım diye ama düzensiz besleniyor kacamalik birseyler yemesede birde 9da okuldan geliyor o saatte ne yese Kilo olarak döner doğal olarak
Bakalim 3 Kilo verdi inşallah devamı gelir de en azından benim kilom düşer o bile yeterli olur onun için

Kizlar ben pek aktif olamiyorum artik o yuzden cuma bildirimi mi yapip ayrilmak istiyorum hepinize desteginiz ve guzel dostlugunuz icin tesekkur ederim

Huu hu kızlaaarrrrr nerdesiniz bakiyim

Bı tabak kabuska yedim biraz önce birbucuk saat sonra da chiali ayran içerim

Kv cay hazirlayinca masada yer yok bahanesiyle oturmam gorumce kaynanam biliyor diyet yaptigimi

Yufkadan börek yaptim fırına verilecek onlar gelince atarım firina hazır kek kurabiye buskivi cesitleride var yeterli

Şu aksamida atlatsam çiş cos çok neyse hiç sorun yok yazı düşünüyorum )

atlatirsin sen canim....yarinda benim misafirlerim var...bende cok dikkat edcem inşallah...

Selam kızlar dün mukemmel gidem diyetini akşam mahvettim. Bugün sabah diyetisyene ve spor hekimliğine gittim. Bana 1500 kal diyet dedi spor hekimliği. Basenler için de bisiklet onerdi gergin 40 dk kas yapmayacak şekilde olsun dedi. Ailede de genetik olunca çok ses etmedi 1 ay sonra görüşüp değerlendirelim spor takviyesi verecek. Diyetisyen beni gıcık etti. İlla çorba cacık diyor baska birsey demiyor. İlla ekmek diyor. Sinir oldum. İyi ki az biraz araştırıyorum okuyorum ne nedir biliyorum yoksa canıma okurdu benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…