Ekmekmi..Selam kızlar dün mukemmel gidem diyetini akşam mahvettim. Bugün sabah diyetisyene ve spor hekimliğine gittim. Bana 1500 kal diyet dedi spor hekimliği. Basenler için de bisiklet onerdi gergin 40 dk kas yapmayacak şekilde olsun dedi. Ailede de genetik olunca çok ses etmedi 1 ay sonra görüşüp değerlendirelim spor takviyesi verecek. Diyetisyen beni gıcık etti. İlla çorba cacık diyor baska birsey demiyor. İlla ekmek diyor. Sinir oldum. İyi ki az biraz araştırıyorum okuyorum ne nedir biliyorum yoksa canıma okurdu benim.
Kizlar ben pek aktif olamiyorum artik o yuzden cuma bildirimi mi yapip ayrilmak istiyorum hepinize desteginiz ve guzel dostlugunuz icin tesekkur ederim
Huu hu kızlaaarrrrr nerdesiniz bakiyim
Bı tabak kabuska yedim biraz önce birbucuk saat sonra da chiali ayran içerim
Kv cay hazirlayinca masada yer yok bahanesiyle oturmam gorumce kaynanam biliyor diyet yaptigimi
Yufkadan börek yaptim fırına verilecek onlar gelince atarım firina hazır kek kurabiye buskivi cesitleride var yeterli
Şu aksamida atlatsam çiş cos çok neyse hiç sorun yok yazı düşünüyorum)
Bende bigün patates günümü hasarsiz atlattim...
Kahvalti...
4 kücük patatates
Öylen ...
3 kücük patates
Akşam ...
3 kücük patates...
Toplam kalori ...581...
Yarinda sebze günüm.....
atlatirsin sen canim....yarinda benim misafirlerim var...bende cok dikkat edcem inşallah...
Selam kızlar dün mukemmel gidem diyetini akşam mahvettim. Bugün sabah diyetisyene ve spor hekimliğine gittim. Bana 1500 kal diyet dedi spor hekimliği. Basenler için de bisiklet onerdi gergin 40 dk kas yapmayacak şekilde olsun dedi. Ailede de genetik olunca çok ses etmedi 1 ay sonra görüşüp değerlendirelim spor takviyesi verecek. Diyetisyen beni gıcık etti. İlla çorba cacık diyor baska birsey demiyor. İlla ekmek diyor. Sinir oldum. İyi ki az biraz araştırıyorum okuyorum ne nedir biliyorum yoksa canıma okurdu benim.
Bugun ki menüm öğlen 2 yumurta 1 dlm ekmek
İlkindi 1.5 dlm börek 1 dlm kek aksam yarım karniyarik 1 dlm ekmek
3 YK yoğurtlu kırmızı biber salatası
Yarım saat yürüdüm ayrica birde 2 büyuk bardak su ictiç
Ekmekmi...banunun diyetisyeni hic ekmek yazmiyo diyet listesine....sürekli çorbada olmazki...
cok güzel bir menü...daim olur inşallah ..Hemen aklimdayken yediklerini de paylaşayım ;
Uyanınca; 07.00
1 şekersiz Türk Kahvesi
1 büyük fincan sıcak su
Kahvaltı ; 08.30
1 büyük dilim süzme peynir
1 ufak salatalık
1 ufak turp
4 dal maydanoz
4 dal roka
1 dilim tuzsuz etimek
1 fincan yeşil çay
Ara 09.00 - 1 fincan Ananaslı yeşil çay
Ara 09.45 1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Ara 11.00 1 bardak ayran
Öğlen 12.15de
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase caçık
1 ufak kase marul salatası
Ara 14.30 1 fincan şekersiz nescafe
Ara 16.00da 1 bardak şekersiz Çay
Akşam 19.00da
1 ufak haşlanmış but
1 kase marul salatası
1 bardak ayran
Son ara öğün olarak 1 bardak sıcak su ve 1 adet kivi yerim büyük ihtimalleoda 20.45de en gec
cok güzel bir menü...daim olur inşallah ..
Ben de menu paylaşim bari. :)
Sabah,
1 yumurta
Çeyrek dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Roka maydanoz
Ara,
1 kivi
Ara,
1 avuctan fazla kuruyemiş
(Badem,ceviz, dut kurusu, hurma)
Aksam,
Kuru fasulye
Salata
Ara,
Yarım muz
Yoğurt
60 dk. Yürüyüş
Gün için de bir sürü çay,kahve
Huu hu kızlaaarrrrr nerdesiniz bakiyim
Bı tabak kabuska yedim biraz önce birbucuk saat sonra da chiali ayran içerim
Kv cay hazirlayinca masada yer yok bahanesiyle oturmam gorumce kaynanam biliyor diyet yaptigimi
Yufkadan börek yaptim fırına verilecek onlar gelince atarım firina hazır kek kurabiye buskivi cesitleride var yeterli
Şu aksamida atlatsam çiş cos çok neyse hiç sorun yok yazı düşünüyorum)
Bugün ben kostururken kuzu dedesiyle odev yapmış bende OH odev derdi yok diye rahat otururken tam cadı yatarken benim ödevi bir kontrol etsene dedi iyiki demişcarpmalara daha yeni geçtiler babamda kalkıp kıza direk kestirmeden yazdirip direk sonucu yazdirmis eee dedim bunu öğretmen nerden çıkardın dersen nasıl anlatacaksin şaşırdı tabi
Allahtan tek sayfaydi hepsini silip öğretmenin öğrettiği gibi açıklamalı yaptı hem daha rahat anladı hemde yarın neyin ne olduğunu kendi de izah edebilecek
Bir daha tövbe babama ödev yaptırmaz cicime
Bu hangi diyet acaba ben de mi başlasam?Bende bigün patates günümü hasarsiz atlattim...
Kahvalti...
4 kücük patatates
Öylen ...
3 kücük patates
Akşam ...
3 kücük patates...
Toplam kalori ...581...
Yarinda sebze günüm.....
Yok canım illa menüye dahil edicem diyor. Diyorum katı sıvı ayrimi var olmaz hii ama illa corba hii dedim artık anlatamıyorumEkmekmi...banunun diyetisyeni hic ekmek yazmiyo diyet listesine....sürekli çorbada olmazki...
Yena sana liste verdi mi hiç bana atsana varsaBen de menu paylaşim bari. :)
Sabah,
1 yumurta
Çeyrek dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Roka maydanoz
Ara,
1 kivi
Ara,
1 avuctan fazla kuruyemiş
(Badem,ceviz, dut kurusu, hurma)
Aksam,
Kuru fasulye
Salata
Ara,
Yarım muz
Yoğurt
60 dk. Yürüyüş
Gün için de bir sürü çay,kahve
Bu diyetin adi 5 günde 5 kilo ....Bu hangi diyet acaba ben de mi başlasam?
Ahaha iyi ki bakmissin canım :)
Bu hangi diyet acaba ben de mi başlasam?
İyi akşamlar kızlar yemekten sonra biraz uyumuşum tv karşısında. Gün boyu çay kahve su ile geçti günüm akşam yayla çorbası yaptım iki kase yayla çorbası içtim yanında iki dilim çavdar ekmeği yedim ama gün içinde yemek yemedğim için kendime kızmadım bu akşam
Yok canım illa menüye dahil edicem diyor. Diyorum katı sıvı ayrimi var olmaz hii ama illa corba hii dedim artık anlatamıyorum
Canım maksat diyetisyen değil. Burda ameliyat sonrası takip edecek diyetisyen yok. Ben halledicem kendi basimaSorma canım Babam Almanyadaki sisteme göre ogretmis
Burda öğretmen sonuca nasıl ulaşıldığını da yazmasını istiyor doğal olarak kendi sonuca nasıl ulsatı görmek içinCidden iyiki bakmışım yoksa Öğretmen birşey demesi bile kuzu oturup aglardi ama Öğretmen eksik dedi diye
Canım 5de 5 dediği internette 5 günde 5 Kilo diyeti diye geçiyor ama tabi 5 Kilo gitmediği kesinsadece ödem varsa atılıyor ve aslında çok basit
1. Gün sırf patates ( ister hasla ister firinla )
2.gün sırf sebze ( ister yemek yap ister çiğ salata tuket )
3.gün et günü
4.gün meyve günü
5.gün yumurta
Herşeyi sınırsız yiyebiliyorsun ama tek şart sabah neyle başlarsa akşama kadar onla devam etmek gerekiyor ve bol su
Tabi sonrasında sapitmamak şart ki giden gelmesin tekrar
Afiyet olsun canım
Baska diyetisyene gitme şansın yok mu canımmadem içine sinmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?