Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugun ki menüm öğlen 2 yumurta 1 dlm ekmek
İlkindi 1.5 dlm börek 1 dlm kek aksam yarım karniyarik 1 dlm ekmek
3 YK yoğurtlu kırmızı biber salatası

Ekmekmi...banunun diyetisyeni hic ekmek yazmiyo diyet listesine....sürekli çorbada olmazki...

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Havuz faslindan sonra bir iki eksigimi alıp hemen eve gelir gelmez aksam yemegi faslini da aradan çıkardım
Elhamdülillah bugün de hem döndüm hemde kacamaksiz atlattım günü şu ana kadar

Birazdan yediklerimi de yazarım; )

Kizlar ben pek aktif olamiyorum artik o yuzden cuma bildirimi mi yapip ayrilmak istiyorum hepinize desteginiz ve guzel dostlugunuz icin tesekkur ederim

Canım yine sen bilirsin ama gönül kalmadan yana ♡
Eğer istersen bir müddet daha idare edelim seni ama hiç fırsatım olmazsa o zaman cuma NOT duserim gerçi listede ol veya olma her zaman senle hoş sohbet etmek isteriz

Ohhh ellerine sağlık bende sana güveniyorum kacamaksiz atlatacaksin bu akşamı da

Bende bigün patates günümü hasarsiz atlattim...

Kahvalti...
4 kücük patatates

Öylen ...
3 kücük patates

Akşam ...
3 kücük patates...

Toplam kalori ...581...

Yarinda sebze günüm.....

Bol bol eksi olarak döner inşallah canım ♡♡♡♡

atlatirsin sen canim....yarinda benim misafirlerim var...bende cok dikkat edcem inşallah...

Kesinlikle sana güveniyorum canım halledersin sen yarın bu arada yarın bol bol salata tuket ve güzel bir de sebze yemeği yap kendine nasılsa sınırsız

Ha gayret Haticecigim çok çok az kaldı Son hedefine ve eminim halledersin sen onuda bir iki aya kalmaz

Bugun ki menüm öğlen 2 yumurta 1 dlm ekmek
İlkindi 1.5 dlm börek 1 dlm kek aksam yarım karniyarik 1 dlm ekmek
3 YK yoğurtlu kırmızı biber salatası

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü bende özellikle yoğurtlu kırmızı biberi çok severim

Yarım saat yürüdüm ayrica birde 2 büyuk bardak su ictiç

Su az değil mi Haticecigim hala çok icemiyormusun

Ekmekmi...banunun diyetisyeni hic ekmek yazmiyo diyet listesine....sürekli çorbada olmazki...

Sibel çok nadiren veriyor oda ileride arada da olsa atıyorum 1 dilim kızarmış ekmek yediğin de olacak demişti
Benim bazen 1 hafta çorba vermediği bile oluyor sonuçta sebze yemeği de baklava arada yenmesi gerekiyor

Hemen aklimdayken yediklerini de paylaşayım ;

Uyanınca; 07.00
1 şekersiz Türk Kahvesi
1 büyük fincan sıcak su

Kahvaltı ; 08.30
1 büyük dilim süzme peynir
1 ufak salatalık
1 ufak turp
4 dal maydanoz
4 dal roka
1 dilim tuzsuz etimek
1 fincan yeşil çay

Ara 09.00 - 1 fincan Ananaslı yeşil çay

Ara 09.45 1 fincan şekersiz Türk kahvesi

Ara 11.00 1 bardak ayran

Öğlen 12.15de
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase caçık
1 ufak kase marul salatası

Ara 14.30 1 fincan şekersiz nescafe

Ara 16.00da 1 bardak şekersiz Çay

Akşam 19.00da
1 ufak haşlanmış but
1 kase marul salatası
1 bardak ayran

Son ara öğün olarak 1 bardak sıcak su ve 1 adet kivi yerim büyük ihtimalle oda 20.45de en gec

cok güzel bir menü...daim olur inşallah ..

Ben de menu paylaşim bari. :)

Sabah,
1 yumurta
Çeyrek dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Roka maydanoz

Ara,
1 kivi

Ara,
1 avuctan fazla kuruyemiş
(Badem,ceviz, dut kurusu, hurma)

Aksam,
Kuru fasulye
Salata

Ara,
Yarım muz
Yoğurt

60 dk. Yürüyüş

Gün için de bir sürü çay,kahve

Anam öldüm bittim minik kürünü saçlarını minik minik ördüm 2 saattir
Artık iki gün saç derdi olmayacak

Şükür günü de kacamaksiz bol suyla tamamladim 2.5 litre su icildi yatana kadar 3 olur o

cok güzel bir menü...daim olur inşallah ..

Aminnnn hepimizin beslenmesi için geçerli olur inşallah ♡♡♡♡

Senin menüde süper Nilüfercigim Tebrikler

Bugün ben kostururken kuzu dedesiyle odev yapmış bende OH odev derdi yok diye rahat otururken tam cadı yatarken benim ödevi bir kontrol etsene dedi iyiki demiş carpmalara daha yeni geçtiler babamda kalkıp kıza direk kestirmeden yazdirip direk sonucu yazdirmis eee dedim bunu öğretmen nerden çıkardın dersen nasıl anlatacaksin şaşırdı tabi
Allahtan tek sayfaydi hepsini silip öğretmenin öğrettiği gibi açıklamalı yaptı hem daha rahat anladı hemde yarın neyin ne olduğunu kendi de izah edebilecek

Bir daha tövbe babama ödev yaptırmaz cicime

Bizi düşün tartıyı düşün ve kendine hakim ol canım.
Hadi rastgele :)

Ahaha iyi ki bakmissin canım :)

İyi akşamlar kızlar yemekten sonra biraz uyumuşum tv karşısında. Gün boyu çay kahve su ile geçti günüm akşam yayla çorbası yaptım iki kase yayla çorbası içtim yanında iki dilim çavdar ekmeği yedim ama gün içinde yemek yemedğim için kendime kızmadım bu akşam

Yena sana liste verdi mi hiç bana atsana varsa

Bu hangi diyet acaba ben de mi başlasam?
Bu diyetin adi 5 günde 5 kilo ....

1 gün sadece patates
2.gün sebze
3 gün et
4 gün meyve
5 gün yumurta

Bu sitede detayli bilgilendirmeye bakabilirsin...veya googlede...5 günde 5 kilo deneyimlerimiz yazarsan cikiyo

Ama patatesi sade haliyle hic tavsiye etmem ..mide bulandiriyo....salatasini yapabilirsin mesela

Ahaha iyi ki bakmissin canım :)

Sorma canım Babam Almanyadaki sisteme göre ogretmis
Burda öğretmen sonuca nasıl ulaşıldığını da yazmasını istiyor doğal olarak kendi sonuca nasıl ulsatı görmek için Cidden iyiki bakmışım yoksa Öğretmen birşey demesi bile kuzu oturup aglardi ama Öğretmen eksik dedi diye

Bu hangi diyet acaba ben de mi başlasam?

Canım 5de 5 dediği internette 5 günde 5 Kilo diyeti diye geçiyor ama tabi 5 Kilo gitmediği kesin sadece ödem varsa atılıyor ve aslında çok basit

1. Gün sırf patates ( ister hasla ister firinla )
2.gün sırf sebze ( ister yemek yap ister çiğ salata tuket )
3.gün et günü
4.gün meyve günü
5.gün yumurta

Herşeyi sınırsız yiyebiliyorsun ama tek şart sabah neyle başlarsa akşama kadar onla devam etmek gerekiyor ve bol su

Tabi sonrasında sapitmamak şart ki giden gelmesin tekrar

Afiyet olsun canım

Yok canım illa menüye dahil edicem diyor. Diyorum katı sıvı ayrimi var olmaz hii ama illa corba hii dedim artık anlatamıyorum

Baska diyetisyene gitme şansın yok mu canım madem içine sinmedi

Nasıl yorulduysam uykum geldi
Az daha direneyim de yatarım olmadı

Bu arada şu 3 litre oldu bugün şükür ♡♡♡♡

Canım maksat diyetisyen değil. Burda ameliyat sonrası takip edecek diyetisyen yok. Ben halledicem kendi basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…