Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım maksat diyetisyen değil. Burda ameliyat sonrası takip edecek diyetisyen yok. Ben halledicem kendi basima

Yine bir dene 1 ay da ona göre karar verirsin olmadı sen sıvı katı ayrımına daha çok dikkat ederek biraz değişiklik yap ama tabi tamamini etkilemeyecek kadar

Yena sana liste verdi mi hiç bana atsana varsa

Canım, listem şöyle en başta protein sonra süt ürünleri ( yoğurt ayran kefir süt )sonra sebze meyve,kuru yemiş,ve en son tahıl grubu...
Buna göre beslenmemi söyledi..9.ay kontrolüm de hazır liste vermedi gerek yok dedi kafama takılan birşey olduğun da arayıp konuşuyorum yahut watsaptan soruyorum ama iyice oturttum artık...

Örneğin sabahları yumurta peynir zeytin muhakak oluyor bunun yanına yeşillik söğüş ekle dedi. istersen her öğün yarım dilim veya 1 dilim ekmek yiyebilirsin dedi..ama ben yemiyorum gerek kalmıyor çünkü...
Öğlen ve akşamları protein ağırlıklı .. et tavuk balık olmadığı zaman peynir yumurta bakliyatla dengeleyeceğiz...

3 ana 3 ara öğün şeklin de beslenilecek
her gün 45 dk.en az yürüyüş yahut farklı aktivite yapılıcak..

kaşıkla yenilen her gıda katı grubuna giriyor.örneğin çorba cacık gibi

Su perisi86 nasıl geçti akşamın canım...
Çok şükür iyi geçti patlamis misir kacamagim oldu bir avuc kadar 21:00 da

22:00da yeşil elma yedim kalan böreği paket yapıp kv verdim giderken

Beni yoran aksam regl olmamdi bacaklarim belim ağrıyor

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah da çok dinç uyandım çok şükür nasıl bol su içtiysem ( önceki günlere nazaran ) gece hayatımda ilk kez sabah oldu sanıp sabahın 3ünde tuvalete kalktım sonra tek göz kapalı direk kendimi yatağa attım tabiki
Hala tartıda az fazla çıkıyorum ama hiç dert değil bol suyla hallederim ben onu regl olacağım bir iki güne kadar o yüzden çok normal

Çok şükür iyi geçti patlamis misir kacamagim oldu bir avuc kadar 21:00 da

22:00da yeşil elma yedim kalan böreği paket yapıp kv verdim giderken

Beni yoran aksam regl olmamdi bacaklarim belim ağrıyor

Çok geçmiş olsun canım reglnin ilk günü bende de çok sıkıntı oluyor
Bu arada tebrik ederim geceyi de hasarsız atlatmışsın

Bugün hesapta evde oturacaktım ama gece son anda yine bir gezme çıktı
Arkadaşlar toplanacakmış ev sahibi ille Banuya da haber ver demiş arkadaşa hatun ne zamandır davet ediyor hadi bu sefer bende geleyim dedim
Geçen sene doğum günümde arkadaşın vasıtasıyla tanışmıştık o günden beri ne zaman toplansalar benide çağırmak istiyorlar ama malum ben hep ayağı yanmış kedi modunda olunca hep çakıştı günler hazır boştayken bende gelirim dedim
Gerçi küçük kızı yine Anneme bırakmış olacağım ama artık bir gün daha idare etsin beni hatun eşim işe gidermi bilmiyorum ama gitmezse ona kalır o zaman çok daha rahat olurum

İnşallah bu günü de bol su ve kaçamaksız atlatırım
Tabi hepimiz için geçerli cumaya umarım herkes güzel rakamlar görürüz

Sağol tatlım

GunGünay guzeller. Dün okuduğum bir sayfada nasıl uyanmak için yüzünü yikiyorsun sabah ilk suyla mide yi de uyandırmak gerekiyormus. Gün içinde bizim mide pek uyumuyor gerçi de her öğün öncesi aynı şekilde birde yemek sonrası diş fırçalama gibi mide yi yıkamak gerekiyor yemekten yarım saat sonra.
Güzel bir gün diliyorum.
İncir zeytin yapiyorum şimdi 2 bardak suyu içtim

GuGünayd banus

İyi gezmeler keyifli sohbetler banu abla ))

Mthn83 beğenmesende devam et diyetisyene. En azından takip psikolojisi sen de itici güç olur olumlu yönde.

Eşim bugünde evde Gerçi işime geldi en azından ben gönül rahatlığı ile gidebilirim arkadaşa Kuzu babasına emanet iyi oldu çünkü iki gün peş peşe Annemi engellemek istemiyordum

Tabi Okula kızı bırakma işi yine bana kaldı iyi oldu hem sabah sabah az da olsa yürümüş oldum hemde Öğretmeniyle ayak üstü bir konu hakkında görüştük çıkışta da diğer velilerle ayak üstü iki sohbet
Hatta hepsi beni sabah sabah görünce hayırdır görünmüyorsun dediler dedim ne yapayım ayağı yanmış kedi modundayım

Tam eve doğru inerken de geç kalan velilerden biriyle selamlaşırken hatun aaa abla baya zayıflamışsın dedi eee dedim okadar emek veriyorum karşılığını artık biraz daha almaya başlıyorum Gerçi hatun biraz saftirik daha yeni fark ediyor zayıfladığımı ama sabah sabah iyi moral oldu bana kalan yolu yaylana yaylana yürüdüm

Kocayla karşılıklı sağlıklı kahvaltı da yapıldı akşam toptan yazarım tabiki menümü

Sanada Günaydın canım

İyi gezmeler keyifli sohbetler banu abla ))

İnşallah hasarsız atlatarak dönerim kendi kendime ben bunların tadını biliyorum ihtiyacım yok diye kendimi telkin edeceğim inşallah

Günaydın
Mutlu çarşambalar

Sanada Günaydın canım

Iyi gezmeler bol iradeler Banucum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…