Canım benim teşekkür ederim.3 kg. düşünüyordum ama neyse en azından kaptana verdiğim sözü yerine getirmiş oldum.Kız sana daha çok hayret etmeye başladım.Ben uğraş uğraş ancak bu kadar verebildim.
evet nazın çok işi varmış o yüzden yapmamış neyse artık azra gelince ne düşünür artık bilmiyorum
yok be canım ben senin bu hafta verdiğini bilmiyordum diyeti bırak dedi ya dr un ondan dedim ama yine bu hafta da vermişsin..valla helal olsun..
hoş geldin kaptanım sen geldiğinde ben çıkmış olurum belkislm kızlar hm varım hm yokum
sonra girdiğimde görüşrüz
ilterim ellerine sağlık cnmmmmm
saol canım a.s.SLM KIZLARRRRdelikafadulden
ANAM GELDİMMMM NE OLMUŞŞŞ KIZLAR İLKİ KİRAZIN GÖNDERDİĞİ LİSTE DOĞRUYMUŞŞŞ ONAY VERMİŞSİNİZ AMA EĞER YANLIŞ OLSAYDI CEZA ALICAKTIK BİLİYORSUNUZ DİMEEE....yasakkelime
İLTERCİMM TAKİP EDER MERAK ETMEYİNNNNN DEMEKKİ NAZDA BAYAĞI YOĞUNN....NEYSE ALLAHTAN LİSTE DOĞRUUU...:uhm:
NEYSE DAĞÇİLEĞİ BİLMİYORDUN SANIRIMMM ÖĞRENMİŞ OLDUNNN.....:tomato:
hocam kaslı olduğum için oturduğum yerde bile kilo verebildiğimi söyledi....yağlı olacağıma kaslı olayım ama vucutcu hatunlar gibide değil takibi.....
Kaslı olmak gibisi var mı? Kasın en büyük faydası kemik erimesini yavaşlatmak. Eh benim yaşımda 34 olduğuna göre ...
ya benim spor hocası manyak çıktı....kurbana kadar diyo hele sıkılaşma ben sana öle ceza kesecem ki diyor.....ama cezayı söylemiyor düşünmen yeter sana diyor...yordu beni öldürdü valla.....:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
buarada oruc oruc yaptırıyor bana bunları.....
bende 1 kilo vermişim emzirdikçe gidiyo healkisalkisalkis
ah cnm bnm hmde oruç oruçya benim spor hocası manyak çıktı....kurbana kadar diyo hele sıkılaşma ben sana öle ceza kesecem ki diyor.....ama cezayı söylemiyor düşünmen yeter sana diyor...yordu beni öldürdü valla.....:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
buarada oruc oruc yaptırıyor bana bunları.....
Bazı yasaklar vardır insana cazip geli, şimdi senin spor yapasında gelmiyordur.Bence gittiğin spor salonunda kendine bir arkadaş seç daha zevkli gelir spor yapmak ne dersin hıı
kptanım cidddimisin şimdi ben birincimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?