Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hocam kaslı olduğum için oturduğum yerde bile kilo verebildiğimi söyledi....yağlı olacağıma kaslı olayım ama vucutcu hatunlar gibide değil takibi.....

yok be canım ben senin bu hafta verdiğini bilmiyordum diyeti bırak dedi ya dr un ondan dedim ama yine bu hafta da vermişsin..valla helal olsun..

SLM KIZLARRRRdelikafadulden

ANAM GELDıMMMM NE OLMUŞŞŞ KIZLAR ıLKı KıRAZIN GÖNDERDıĞı LıSTE DOĞRUYMUŞŞŞ ONAY VERMıŞSıNıZ AMA EĞER YANLIŞ OLSAYDI CEZA ALICAKTIK BıLıYORSUNUZ DıMEEE....yasakkelime

ıLTERCıMM TAKıP EDER MERAK ETMEYıNNNNN DEMEKKı NAZDA BAYAĞI YOĞUNN....NEYSE ALLAHTAN LıSTE DOĞRUUU...:uhm:

NEYSE DAĞÇıLEĞı BıLMıYORDUN SANIRIMMM ÖĞRENMıŞ OLDUNNN.....:tomato:

slm kızlar hm varım hm yokum
sonra girdiğimde görüşrüz
ilterim ellerine sağlık cnmmmmm
hoş geldin kaptanım sen geldiğinde ben çıkmış olurum belki
saol kaptanım ben birşey yapmadım

saol canım a.s.

hocam kaslı olduğum için oturduğum yerde bile kilo verebildiğimi söyledi....yağlı olacağıma kaslı olayım ama vucutcu hatunlar gibide değil takibi.....

Kaslı olmak gibisi var mı? Kasın en büyük faydası kemik erimesini yavaşlatmak. Eh benim yaşımda 34 olduğuna göre ...

Kaslı olmak gibisi var mı? Kasın en büyük faydası kemik erimesini yavaşlatmak. Eh benim yaşımda 34 olduğuna göre ...

ya benim spor hocası manyak çıktı....kurbana kadar diyo hele sıkılaşma ben sana öle ceza kesecem ki diyor.....ama cezayı söylemiyor düşünmen yeter sana diyor...yordu beni öldürdü valla.....:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

buarada oruc oruc yaptırıyor bana bunları.....

Bazı yasaklar vardır insana cazip geli, şimdi senin spor yapasında gelmiyordur.Bence gittiğin spor salonunda kendine bir arkadaş seç daha zevkli gelir spor yapmak ne dersin hıı

BİREYSEL SIRALAMA

1. % 3,66 SELMAY :hooray::teytey:a.s.

2. %2.90 HANDECEM a.s.

3.2.48 PATBORİa.s.

selmam birinci oldun cnm bireyselde kutlarım
herhafta takımımdan biri birinci gelmesii çok mutlu ediyor bniii
başarılarınn devamını dilerima.s.

bende 1 kilo vermişim emzirdikçe gidiyo healkisalkisalkis

helal sana
ama sütünün durumu nasıl
iyi değilmi

ah cnm bnm hmde oruç oruç
sarkma varmı peki çileğim sende

Bazı yasaklar vardır insana cazip geli, şimdi senin spor yapasında gelmiyordur.Bence gittiğin spor salonunda kendine bir arkadaş seç daha zevkli gelir spor yapmak ne dersin hıı

yerimseniben yerimseniben

kızlar bizde
121.etap 4.sü olduk yalnız şuan sonuçlarda hata var 6.yazılmışz
ama yarın düzeltlr
yinede tebrk ederim sizleri a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…