Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. Takım 558.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,5 / / / % )
doga3 ( 87,6 / / / % )
perihan00 ( 60 / 59,2 / 0,8 / 1,33 % )
helopini ( 65,7 / / / % )
catterflym ( 69,2 / / / % )
Umay1907 ( 59,1 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 71,5 / / / % )
glsbrs ( 61,7 / / / %)geçen hafta kilo bildiriminde bulunmadığı için ortalaması 2ye bölündü
Eddoras ( 77.7 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Kızlar ben Sibelde tartılacağım malum ( diyetisyenimde )
Ceptelefonumun tarifesi yenilendi o yüzden her an girebileceğim

İnşallah çok güzel rakamlar görürüm orada

YENA sız ilk listemiz bir tuhaf oldu cidden ama mezuniyetine en çok sevinenlerden biride benim Darısı bizlerinde başına ....Aminnnnnn

Sabah sabah 30 dakikalık yürüyüşüm de aradan çıktı hatta koştum desem yeridir eşimin acil bankayla işi vardı kartı da bende kalınca resmen ayaklarım mıçıma vurdu yetişeceğim diye

Şimdide son bir yeşil çay içip hazırlanayım tekrar bu seferde Diyetisyene gitmek için kendimi yollara atacağım

Güzel sonuçlarla dönerim inşallah tabi bir yandan da herkesin bildirimlerini büyük bir heycanla takip edeceğim
Liste sıkıntı değil gelince halledeceğim ben

Neyse kızlar ben hazırlanıp çıkıyorum ancak daha saçlarımı düzleştireceğim

sabah aç karna iki bardak su ve 9.30 da beyaz peynir&domates&salatalık sandviç + 1bardak çay :)

eskiden çok su içerdim günde 3 litreyi geçerdi, dün farkettim de içemiyorum, unutuyorum
burası bana iyi gelecek biliyorum, en kısa zamanda mezun olucam sayenizde :)

bir sorum var :)
gün içinde yarım paket nescafe tüketiyorum sizce bundan vazgeçmeli miyim :)
nolur vazgeçmiyim uykusuz geceler yüzünden işe odaklanmakta zorlanıyorum :)

Bence sorun olmaz..bizde iciyoruz ara sira...hatta ben sade kahve icemiyorum sütlü anca icebiliyorum biraz tatlandirici ile

Günaydın kızlar kahvaltimi yaptim

Pazartesi tartiliyim tekrar aynı kiloda olmam imkansız regl yüzünden galiba bitince tartilirim

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Haftaya bende ins bomba gibi bir tartı heyecan yasarim

***8. Takım 558.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,5 / / / % )
doga3 ( 87,6 / / / % )
perihan00 ( 60 / 59,2 / 0,8 / 1,33 % )
helopini ( 65,7 / / / % )
catterflym ( 69,2 / / / % )
Umay1907 ( 59,1 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 71,5 /71.9 /+0.4 /-56 % )
glsbrs ( 61,7 / / / %)geçen hafta kilo bildiriminde bulunmadığı için ortalaması 2ye bölündü
Eddoras ( 77.7 / / / % ) sabit

8.Takım Ortalaması: %

Bende 5 te 5 diyetiylen toplam verdigim kilomu yazacaktim bugün ama diyetim bitmedi daha..dün aksam dikkatimden kacmis sonradan aklima geldi.....

Son düzenleme:
Selam kizlar 69.0 kiloyum.pek verememisim oynakbasi34 guzel mesajin icin cok tsk ederm yazarim insallah firsat buldukca
Gecen hafta 69,2
Bu hafta 69
Fark 0.2
Yuzde 0.28
Canim bencede ayrilma...birbirimizi idare ederiz....yazmak icin pek vaktin olmuyorsa mazeretini bildirirsin sorun olmaz zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…