Riskli bir paylasimKızlar Facede gördüm sabah sabah koptum sizinlede paylaşayım istedimkeşke tartışmalar böyle olsa
Eki Görüntüle 2115044
Merhabalar uğrayamıyorum ev hastaneye döndü :/oynakbasi34 izinli yazarmısın beni bi süre izin almak istiyorum...kilo durumuda sabitim Pazartesi artıydı anca verdim...
Riskli bir paylasim
Kızlar ben 200 gr artıdayım 61,9 çıktım***8. Takım 558.Etap***
Oynakbasi34 ( 87,5 / / / % )
doga3 ( 87,6 / / / % ) sabit
perihan00 ( 60 / 59,2 / 0,8 / 1,33 % )
helopini ( 65,7 / / / % )
catterflym ( 69,2 / 69.0/ 0.2/ 0.29 % )
Umay1907 ( 59,1 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 71,5 /71.9 /+0.4 /-56 % )
glsbrs ( 61,7 / / / %)geçen hafta kilo bildiriminde bulunmadığı için ortalaması 2ye bölündü
Eddoras ( 77.7 / / / % ) sabit
8.Takım Ortalaması: %
Et gününü bakliyatlan yumurta yogurtlanda yapabilirsin ..yine güzel kilo verirsin ..ben 1 tur dahaa yapcam ama biraz daha esnek yapcam 2.turu...moralim bozuldu kiloya ama haftasonu başlayacağım ben de 5 günde 5 kilo diyetine. 1 kilo versem kafidir bir hafta için. Sonrasında abartmadan kilo vermeye devam etmek için 5 günlük diyetin aralarına yemekler eklemeyi planlıyorum. Yani iki öğünüm yine aynı olacak bir öğünüm daha iyi bir yemek olacak. Sadece et gününü nasıl yaparım bilemiyorum sadece tek öğün yiyebilirim gün içinde iki öğün yemem mümkün değil uzun zamandır eti azalttım bıraktım gibi.
Evet öyle yapayım teşekkür ederim fikir için bu hafta ben de öyle geçireyim. Ya da yoğurt diyeti de var kısa ama baya zor sadece yoğurt öyle bir şey mi denesemEt gününü bakliyatlan yumurta yogurtlanda yapabilirsin ..yine güzel kilo verirsin ..ben 1 tur dahaa yapcam ama biraz daha esnek yapcam 2.turu...
Yogurt hurma diyetinide inceleyebilirsin..ben denemedim o diyeti ama güzel kilo veren arkadaşlar oldu..Evet öyle yapayım teşekkür ederim fikir için bu hafta ben de öyle geçireyim. Ya da yoğurt diyeti de var kısa ama baya zor sadece yoğurt öyle bir şey mi denesem
Akşam ikisini de inceleyim kafama yatanla başlayım bakalım teşekkürlerYogurt hurma diyetinide inceleyebilirsin..ben denemedim o diyeti ama güzel kilo veren arkadaşlar oldu..
Hatirladigim kadariyla 3 ögündü...sabah öylen..akşam 7 tane hurma..ve 1 kaze yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?