Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım rep için teşekkür ederim.Ciddi söylüyorum sizler olmasaydınız ben hayatta bunu başaramazdım.En başından bu yana gönlümü birincisi hep sizler oldunuz her zamanda öyle kalacak. Sizlerle gurur duyuyorum.Kaptanım klavyem iflas ediyor galiba yazmakta zorlanıyorum.

asıl bn senn azmine hayranııım

selmacım tebrik ediyorum seni darısı benim başıma hepimizin yani
bugün misafirim vardı giremedim pek akşam balık salata çorba yedim
ama çayla irmik helvası badem yedim m
misafir giitiginde 12 buçuktu herşeyi öylece bırakıp yürüyüş bandına çıktım ve 4 km yürüdüm
buda iyidir dimi
çilegim bende bayağı kilo verdim ama sarkma olmadı hatta karın kaslarım çok kuvvetliyhmiş bi ara spor hocası demişti ondan doğumdan snra göbek kalmamışmış
ben yürüyüşe baglıyorum sarkmamın olmamasını
karın kaslarımın sıkı olmasınıda bekarken 4 yıl jimlastik kulübü vardı oraya gittim ona bağlıyorum
yani spor herşey iyiki bekarken spor yapmışım
bileydim doğumdan snra işme yarıyacak daha çokk yapardım:)

kızlar sarkma sadece kollarda ama heryere alışıyoruz vucut fit olsun diye....selmacım kutluyorum canım senide......
sahurda salata yedim sadece...iftarada aynen salata...........

günaydın kardeş takımcım

listeler biraz çorba olmuş maalesef,bizi 4. yapmışlar halbuki sonuncuyuz...:kedi:
sizde 4.iken 6.olmuşsunuz,sanırım pazartesi ancak düzelecek

4. lüğünüzü ve bireyselde 1.olan selmacığı çok çok tebrik ederim,:lepi::hooray::hooray:darısı bize inşallah:Saruboceq:

saol cnm teşekkürlera.s.

GÜNAYDIN KIZLARRRR

BUGÜN ÇOK YOĞUNUMM BıR GıRıP SELAM VERııMMM DEDıMMMM....

AYY BUGÜN HıÇÇ ıı DEĞıLıMMM MıĞDEM BULANIYOOO VE ÇO.KKK UYKUMM VAARRRRRRRR....:bbo:

SELMAY TEBRıK EDERıM CANIMMM....:lepi:

VAVVV LıSTELER ÇORBAMI OLMUŞŞ OLMUŞKEN BıZı 1. YAZSALARMIŞŞŞ... kaydirigubbakcemile3.HEHEHEHE delikafadulden

eğer cemre 2 buçuk kilo almamış olsaydı birinci bizdikklava:

ıftardaaa

tarhana Çorbası + kırmızı bıber kÖzlenmıŞ + kÜÇÜk bır parÇa tavuk + kÜrdan patlıcan kebabı 1 adett....

Sahurdada 1 bardak sÜt ıÇtımm....

HMMMM CEMRE HANIMMMMMMMMMkötükedihüso

YA KIZLARR HADı VERMıYORUZDA ÜSTÜNE NASIL KıLO ALMAYI BECERıYORUZZ BEN ANLAMIYORUMMM KENDıMDE DAHıLLLLLLLL

KAPTANIMMM NASILSINNNN ıYıMıSıNNNN

REP VERMEDıĞıNE GÖREEE MORALıNN KÖTÜ SANIRIMMMMMM:
1ninca:

kızlar ben bır damla spor yapmadımm bayaĞıdır.

Bayramdan sonra 1 hafta tatıle gıdıcez kaplıcalara gıtmeyı dÜŞÜnÜyoruz afyonkarahısara...

Ordan gelınce spora yazılıcaksın dedı eŞım...plates veya yÜzmeye....bızım evın arka sokaĞına aÇılmıŞ bÜyÜk bır spor kompleksııı ıyı olmuŞ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…