Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

KAPTANIMMM NASILSINNNN İYİMİSİNNNN

REP VERMEDİĞİNE GÖREEE MORALİNN KÖTÜ SANIRIMMMMMM:
1ninca:
bak bakalım biyerimseniben

ohh ne güzel bnm yerimede gez

ıNŞ. KISMET OLUR GıDERSEK GEZERıM KAPTANIMMMkaydirigubbakcemile

TEŞEKKÜR EDERıMMMMMMMMMMMMMMM opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

AYYYY KAPTANIMMM ÖLDÜM GÜLMEKTENNN....HELE KUŞA BAYILDIMMMM...

slm ımmm kaptanımÇok üzgünüm çoook çok özür yaff demek benm yüzümden 1.ciliği kaçırdık offf kendimi suçlu gbi hissediyom ya( ama artık kendme çk ii bakıyom bugün çarşıya gittim ne light ürün varsa hepsini aldım ztn onları da arada bi yicem nırmalde yemek yemek de yok diorum ya artk akıllandım diyetisyene de gitttim ztn bi iki gün önce ben tekrardan hepinizden çok özür diliyom

bir hafta ne yedin yemedin
çileğin önceki yazılarına bakabilrsin
o linkte bi kaç syfa geride var

Ayyyy kaptanım yazdıklarıma bir baksana ilk defa yazıyorum ya bi hatam var mı bi baksana TŞK.Ayyy kaptanım ne yazacağımıda şaşırdım...

SELMACIM süper tatlısın sen yaa.s.a.s.a.s.
şu meyan kökünden haberim yoktu benim araştırayım bir bakalım

uyku ve bulantı halini hayramı yoralım:kedi: yoksa hastamısın kıs dikkat et kendine

bende kendime bayram sonrasını hedef koydum bayramdan sonra zaten 3 hafta üst üste kilo veremezsem gidecem buralardan :gitme3 haftanın 3 ündede vericem anlamında maksat devamlılık sağlamak:lepi:)

kızlar ben bugün çook yoğundumm akşamda devetliydik oğluşum pazartesi okula başıycak son rütuşlarımızı yaptık ayakkabı çanta felan
iftarda salata tavuk çorba 1 1tane baklava
birazdan kalkıp yürüyücem

slm ben akşam misafirlikteydim sadece çorba ve salata yedim...ekmek yok....ardından 8 bardak çay içtim sanırsam şekersiz...3 km de yürüdüm.....

SELMACIM süper tatlısın sen yaa.s.a.s.a.s.
şu meyan kökünden haberim yoktu benim araştırayım bir bakalım

Ay canım benim çok teşekkür ederim ama senin kadar olamam herhalde.:1hug:
Aslına bakarsan meyan kökünün kilo açısından bir işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. En büyük faydası gasrtrit vs gibi mide rahatsızlıklarının hepsini kökünden çözüyor. Ayrıca meyan kökünü içtiğiniz zaman ardından şekersiz içemediğiniz herhangi bir çay, kahve vs. gibi içecekleri hiç şeker atmadan içebiliyorsun çünkü meyan kökünün ağızda bıraktığı tat bi yarım saat bir saat falan geçmiyor. Kötü bir tarafı var ki oda vücudun su toplamasını sağlıyor ve etkisi bir gün sürüyor. Meyan kökü kendim yapıp ( kendimce bitkisel çaylar hazırladığımda (şekersiz içemediğim için) içine koyardım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…