Alerjinmi var canim neden acil lik oldun..Etli nohut yedim ben de en son yediğim de acillilk olmuştum.. korkuyla bekliyorum bakalım umarım rahatsız etmez..
Cnm çörek dediğim kurabiye . Baharatlı :) çörek otu değil cnm :)Yess
Çörek dediğin çörek otumu. ?
Çok şifalıymış fakat onun da günlük limiti 1 tatlı kaşığı diye biliyorum. Yanılıyor olabilirim .
Afiyet olsun.
Buram buram Karatay. .
Evet neden ugramiyorsun artık.
Yarını bekleme bugünden Paylaş
Ohh miss en dogalindan antibiyotik ..
Cnm çörek dediğim kurabiye . Baharatlı :) çörek otu değil cnm :)
Alerjinmi var canim neden acil lik oldun..
Yok canım da burada bir aktar var adamın çenesi çok. Ayrıca ziraatciymis. Ona sormak isterdim de adam beni kitap gibi okuyor
Arkadaşlar hiç iş yapasım yok. Biraz beni bu konuşmada heveslendirin evimi kalkıp sabah yada birazdan toparlayayım :)))
Güzel menü...Ayyyy benim esim bugun hastaydi cocuk gibiydi valla. Neyse bildirimimi yapip cikayim zira beyzadem meyve bekler
Sabah :2tane haslanmis yumurta
2catal peynir
Yesil cay
Ara: 3tane kuru kayisi
Bol tarcinli yarim elma
Oglen: yagsiz tuzsuz lahana corbasi
1kucuk boy tam bugday unundan lavas icine peynir sardim
Ara 2hurma
Aksam: evdekilere mucver yapmistim kendime ayni malzemeyi az suyla kavurarak yedim yanina 1kucuk kase pulbiberli yogurt
Yagsiz salata
2litre kadar su yatmadan 3e tamamlarim galiba
Ayyyy benim esim bugun hastaydi cocuk gibiydi valla. Neyse bildirimimi yapip cikayim zira beyzadem meyve bekler
Sabah :2tane haslanmis yumurta
2catal peynir
Yesil cay
Ara: 3tane kuru kayisi
Bol tarcinli yarim elma
Oglen: yagsiz tuzsuz lahana corbasi
1kucuk boy tam bugday unundan lavas icine peynir sardim
Ara 2hurma
Aksam: evdekilere mucver yapmistim kendime ayni malzemeyi az suyla kavurarak yedim yanina 1kucuk kase pulbiberli yogurt
Yagsiz salata
2litre kadar su yatmadan 3e tamamlarim galiba
ben a101 den aldım ama internetten de alabilirsin eğer öğrenci değilsen 100 tl ye xiaomi mi band 2 var onu al bence değer çünkü benim ki de piranhanınkiArkadaşlar adım sayar bileklik nerde satılıyor ve fiyatı ne kadar
ben a101 den aldım ama internetten de alabilirsin eğer öğrenci değilsen 100 tl ye xiaomi mi band 2 var onu al bence değer çünkü benim ki de piranhanınki
menü çok güzel tebrik ederim :) ben iizndetken gelmişsiniz tanışamadık sizle :)Bugun çok hafif yedim
Sabah;bir dilim ekmek, 6 zeytin 1 yumurta ve domates salatalik
Ara;2 cubuk galeta
Öğlen 4yk yogurt salata bir turp 1 dilim Tam bugday ekmegi
Ara 1 turk kahvesi
Ara 2 cay
Aksam brokoli salatasi 4 yk menemen 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara yesil cay toplam 700 kalori
15 bardak su
Yarim saat yuruyus
Evet cumartesi katildim .hayirlisiyla hep beraber kurtulalim bu kilolardan. Benim verilecek 12 kilom var:)menü çok güzel tebrik ederim :) ben iizndetken gelmişsiniz tanışamadık sizle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?