Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlarrr sozumu tuttum tam 12saatir agzima tek lokma koymadim :)

Acikirim acikirsam yogurt yerim fln diye dusunuyordum ama midede tık yok ben de hiiic ellemedim oylece zaman geciverdi :)

Hatta bu aksam misafir agirladim, superfreshin ispanakli boreginden yaptim, milfoylu elmali turta yaptim, rulokat ve cerez koydum masalarina :)
Bana dusen ise bir bardak humana stilltea

Mutluyum huzurluyum midemin rahatligiyla uyuyorum :)

Herkesi optum iyiki varsiniz :)

Ooo süpersin canım düşün hedefine odaklan

Onlardan yeseydin mutsuz pişman olup keske yemeseydim diyecektin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün buraya son mesajımı yazdıktan sonra bir arkadaşımın kedisinin öldüğünü öğrendim Kaç senedir ailenin bir bireyi gibiydi ve arkadaşımın onu ne kadar sevdiğini bildiğim için hemen aradım
Kuzum nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyordu Banu gitti kurtaramadım kuzumu diye
Teselli etmeye çalıştım ama ben bile telefonda o ağlayınca dayanamayıp ağladım
Bir kaç ay evvel sokakta bir yaralı yavru bulmuştu dedim Allahtan o var bak sebepsiz değilmiş onun gelişi sana bir nevi teselli gerçi diğerinin yerini tutamaz ama onunda sana ihtiyacı var

Öğlende de kızın yüzmesinden sonra eve geldim ama hep koşturmaca vardı sonra büyük kız eve gelir gelmez dayanamadım arkadaşıma gittim sağ olsun diğer arkadaşlarda gündüz yalnız bırakmadılar onu ve biraz daha toparlanmıştı

Tabi onun derdine düşünce buraya yazamadım hiç ama genel olarak fena değildi beslenmem sadece hiç su içemedim dışarda sıkıntı oluyor diye bugün yarın telafi etmem şart

Anammm en sevdiğim siyah ekmek Burda da var ama maşallah bir fiyatı var kol gibi
Afiyet olsun canım arada zaten bir iki de olsa yeniyor ekmek okadar da kasmaya gerek yok

oynakbasi34 Banu abla bugün yoktun buralarda kaçamaksiz atlattin günü dimi ablam )

Kaçamak yok ama suda yok bugün damacanaya sarılasım var

Birini uyanık buldummmmm, hellööö

Burada hava fena, benimde ruh halim hava durumundan etkileniyor
Ooooo bu saate kahvaltı mı kalır

Benim de hava durumundan mutevellit hemen etkilenir hassas ruhum
Bodoslama dalarim bunalıma.

Iyi ki diyorum kuzey de yaşamıyorum yoksa avuç avuç antidepresan kullanırımdım.

Burada hava fena, benimde ruh halim hava durumundan etkileniyor
Ooooo bu saate kahvaltı mı kalır

Valla yaa felaket soğuk var
Bugün hesapta arkadaslarla kahvaltıya bulusacaktik arkadaşın kedışı ölünce canı sıkkın diye iptal ettik böyle havaya uyanınca iyiki dedim sonuçta hem hava kapalı hemde gitseydi arkadaşın canı sıkkın olduğu için eglenemiyecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…