Ooo süpersin canımKizlarrr sozumu tuttum tam 12saatir agzima tek lokma koymadim :)
Acikirim acikirsam yogurt yerim fln diye dusunuyordum ama midede tık yok ben de hiiic ellemedim oylece zaman geciverdi :)
Hatta bu aksam misafir agirladim, superfreshin ispanakli boreginden yaptim, milfoylu elmali turta yaptim, rulokat ve cerez koydum masalarina :)
Bana dusen ise bir bardak humana stilltea
Mutluyum huzurluyum midemin rahatligiyla uyuyorum :)
Herkesi optum iyiki varsiniz :)
İyi geceler :)Kızlar iyi geceler
Bisküvi şeklinde cnm çekince az ucundan yedim :)Hahaha :) e kaşık hesabı corekmi yenir :)
Su mahlepli olan corektenmi bahsediyorsun .?
İşallah cnm bende öyle düşünüyorumSabah erkenden uyanıp temizle.
Kalınca daha çok huzursuz olursun.
Eki Görüntüle 2116791
Benim bugünkü kaçamağim bunlar..1-2 güne regl olcam canim ekmek cekti..biraz Zeytinyaği ile zahterlen 1 wasa yedim diyer siyah ekmeğide sade yedim...cok özlemişim ekmek yemeği..kac hafta oldu bilmiyorum ekmek yemeyeli..ama pişmanlik hissi yok..mutluyum iyi geldi..
Birini uyanık buldummmmm, hellöööSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün buraya son mesajımı yazdıktan sonra bir arkadaşımın kedisinin öldüğünü öğrendimKaç senedir ailenin bir bireyi gibiydi ve arkadaşımın onu ne kadar sevdiğini bildiğim için hemen aradım
Kuzum nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyordu Banu gitti kurtaramadım kuzumu diye
Teselli etmeye çalıştım ama ben bile telefonda o ağlayınca dayanamayıp ağladım
Bir kaç ay evvel sokakta bir yaralı yavru bulmuştu dedim Allahtan o var bak sebepsiz değilmiş onun gelişi sana bir nevi teselli gerçi diğerinin yerini tutamaz ama onunda sana ihtiyacı var
Öğlende de kızın yüzmesinden sonra eve geldim ama hep koşturmaca vardısonra büyük kız eve gelir gelmez dayanamadım arkadaşıma gittim sağ olsun diğer arkadaşlarda gündüz yalnız bırakmadılar onu ve biraz daha toparlanmıştı
Tabi onun derdine düşünce buraya yazamadım hiçama genel olarak fena değildi beslenmem sadece hiç su içemedim dışarda sıkıntı oluyor diye bugün yarın telafi etmem şart
Anammm en sevdiğim siyah ekmekBurda da var ama maşallah bir fiyatı var kol gibi
Afiyet olsun canımarada zaten bir iki de olsa yeniyor ekmek okadar da kasmaya gerek yok
Kaçamak yok ama suda yokbugün damacanaya sarılasım var
Birini uyanık buldummmmm, hellööö
Çok şükür iyiyim, sen nasılsınGünaydın canım Nasılsın bugün
Çok şükür iyiyim, sen nasılsın
Burada hava fena, benimde ruh halim hava durumundan etkileniyorDoğum günüsü çocuğu gibi
Sabahdan beri sırıtarak dolanıyorum normalde bunalıma girmem gerekirken
Kahvaltı yapacağım birazdan
Burada hava fena, benimde ruh halim hava durumundan etkileniyor
Ooooo bu saate kahvaltı mı kalır
Burada hava fena, benimde ruh halim hava durumundan etkileniyor
Ooooo bu saate kahvaltı mı kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?