- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
İnş abla eee ben bugün protein gunu yaptim tavuk hasladim aksamada kuşbaşı et pisircem soğan biberleKacamaksiz hafìf saglikli beslenmeli bir gün diliyorum hepinize arkadaşlar..hayirli mutlu sabahlar..
Bugün sebze günüm...kahvaltiya havuc salatasi yiyorum...umarim kacamaksiz kapatirim bugün günümü
Afiyet olsun canim.sorun deyil...yarin sebze günü yaparsin...İnş abla eee ben bugün protein gunu yaptim tavuk hasladim aksamada kuşbaşı et pisircem soğan biberle
Hoş bulduk canım . İnsaallah hepimizde kolayca hedefe ulasırızTabiki canim..aramizdasin bile şu an..hoşgeldin aramiza
Hoş bulduk kaptanım . Yuzünüzü kara cıkarmam insaallah .Kahvaltımı da 09:30da yaptım çok şükür
Akşam toplu halde yazarım menümü
Resmi olarak cuma günleri ama biz pazartesi günleri de kendi aramızda bildiriyoruz kilomuzuhaftasonu en azından o şekilde kaçamak riski azalmış oluyor
Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz Kaptan Banu
Bir iki sayfa evvel kendimi tanıtmıştım belki görmüşsündür
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız
Canım sadece su bile süt yapıyorsakın uyma sen öyle diyenlere
Ben küçük kızıma 108le hamile kalmıştım ve 9 ayda sağlıklı beslendim hiç diyet yapmadığım halde 5 kg vermiştimdoktor bile şaşırıp helal valla demişti ondan sonra dikkat edeceğime işte aman süt yapsın diye diye 22 kg almıştım o emzirme sürecinde şimdi kendime o konuda çok kızıyorum ama her şerde bir hayır vardır şükür artık çok daha az kilom ve inanıyorum dahasıda gelecek
Aynen 12ye kadar dememizin sebebi de sabah aç karnına tarılmamız birde arada kaynamasın sonradan günlük işler devreye girince
Hoş bulduk kaptanım . Yuzünüzü kara cıkarmam insaallah .
Benim adımda zübeyde tanıstıgıma memnun oldum .
Tam kilomu cuma günü yazsam daha iyi olurmu acaba
Hoş bulduk kaptanım . Yuzünüzü kara cıkarmam insaallah .Kahvaltımı da 09:30da yaptım çok şükür
Akşam toplu halde yazarım menümü
Resmi olarak cuma günleri ama biz pazartesi günleri de kendi aramızda bildiriyoruz kilomuzuhaftasonu en azından o şekilde kaçamak riski azalmış oluyor
Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz Kaptan Banu
Bir iki sayfa evvel kendimi tanıtmıştım belki görmüşsündür
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşırız
Canım sadece su bile süt yapıyorsakın uyma sen öyle diyenlere
Ben küçük kızıma 108le hamile kalmıştım ve 9 ayda sağlıklı beslendim hiç diyet yapmadığım halde 5 kg vermiştimdoktor bile şaşırıp helal valla demişti ondan sonra dikkat edeceğime işte aman süt yapsın diye diye 22 kg almıştım o emzirme sürecinde şimdi kendime o konuda çok kızıyorum ama her şerde bir hayır vardır şükür artık çok daha az kilom ve inanıyorum dahasıda gelecek
Aynen 12ye kadar dememizin sebebi de sabah aç karnına tarılmamız birde arada kaynamasın sonradan günlük işler devreye girince
Bende chay tohumu yemeye basladım (yazılışını yanlış yazmış olabilirim ) daha yeni başladım cünku doydugumu hissetmezsem cok mutsuz oluyorum arkadaşlar .Şimdi baktım epey. Aslan pencesi iyi geliyormuş hatice ..
Deneyelim iyi gelir inşallah
Chia tohumu bizde tüketiyoruz cok saglikli....yogurt ayran sütlen süper oluyo...tok tutuyoHoş bulduk kaptanım . Yuzünüzü kara cıkarmam insaallah .
Benim adımda zübeyde tanıstıgıma memnun oldum .
Tam kilomu cuma günü yazsam
Bende chay tohumu yemeye basladım (yazılışını yanlış yazmış olabilirim ) daha yeni başladım cünku doydugumu hissetmezsem cok mutsuz oluyorum arkadaşlar .
Henuz faydasının olup olmadıgını pek bilmiyorum
Can sagligi olsun arkadaşim...oluyor ara sira böyle günler....takilma..yarin tekafi edersin sen..o azmi görüyorum sende...kızlar menümü bildiriyorum zira saat 13.00 itibariyle günü kapattım sebebini menüyü okuyunca anlayacaksınız
sabah 9.30: iki adet ev yapımı fit poğaça(poğaça dediysem öyle pofuduk bişey değil, kağıt gibi yamyassı zira beceremiyorum), 10 adet zeytin
ara öğün: çaycımızın hediyesi torku coco tropicohani şu parmak kadar olanlardan
(KAMU SPOTU :Torku Coco Tropico bir porsiyonunda 73 kal vardır. Kalori Dağılımı: %37 yağ, %47 karb, %16 prot.)
13.00: bir bütün ince hamur tavuklu diyet pizza
bugün niye böyle sapıttım bilmiyorum
bundan sonra sadece çay felan başka da bişey sürmem ağzıma
yarınki menüde görüşürüz
24 Martta yolcuyum. Vize işleri kaldı onu bekliyorum. Orada daha da zayıflayacağıma eminim iki hafta boyunca hem yabancı ortam hem yemek seçiciliğim ilk defa işe yarayacak belki deDoğru taşınma işleriniz vardı. Kolay gelsin..
Neden 2 ay sonra .?
Sağolasın kuzum..
Sen ne zaman gidiyorsun Afrika'ya. ?
Teşekkürler. .
Eşimin işi o zaman başlayacak. Zaten anca ev falan buluruz.Doğru taşınma işleriniz vardı. Kolay gelsin..
Neden 2 ay sonra .?
Sağolasın kuzum..
Sen ne zaman gidiyorsun Afrika'ya. ?
Teşekkürler. .
Can sagligi olsun arkadaşim...oluyor ara sira böyle günler....takilma..yarin tekafi edersin sen..o azmi görüyorum sende...
Akşam eve gidince chiali ayran icersen tok tutar seniyaaa teşekkür ederimmm ben de telafi edeceğime inanıyorum
eve gidince bir de temizlik yapayım da ekstradan aktivite olsun bana
kızlar menümü bildiriyorum zira saat 13.00 itibariyle günü kapattım sebebini menüyü okuyunca anlayacaksınız
sabah 9.30: iki adet ev yapımı fit poğaça(poğaça dediysem öyle pofuduk bişey değil, kağıt gibi yamyassı zira beceremiyorum), 10 adet zeytin
ara öğün: çaycımızın hediyesi torku coco tropicohani şu parmak kadar olanlardan
(KAMU SPOTU :Torku Coco Tropico bir porsiyonunda 73 kal vardır. Kalori Dağılımı: %37 yağ, %47 karb, %16 prot.)
13.00: bir bütün ince hamur tavuklu diyet pizza
bugün niye böyle sapıttım bilmiyorum
bundan sonra sadece çay felan başka da bişey sürmem ağzıma
yarınki menüde görüşürüz
24 Martta yolcuyum. Vize işleri kaldı onu bekliyorum. Orada daha da zayıflayacağıma eminim iki hafta boyunca hem yabancı ortam hem yemek seçiciliğim ilk defa işe yarayacak belki de
Hadi 2018 çıtır hatun adayları spora evde olanlar
Çalışan arkadaşlarımız da kahve yeşil çay icmeye
Eşimin işi o zaman başlayacak. Zaten anca ev falan buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?