- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Nilüfer abla sen çalışmıyormuydun ben yanlış mı hatırlıyorumKötü baslamissin güne öyle de devam etmiş. Olsun artık yapacak birsey yok. Tamamen aç olmaz daha çok var uyumaya :)
Salata yoğurt ayran kefir süt vb tüketmeni öneririm iyice acikip yanlış yiyeceklere saldirmaman için ...
Evet ama dikkat etmen gerek tamamen aç kalma sonra hastalanirsin yaban ellerde ..
Ben de normal çay içiyorum ..
Yaklaşık 1 saat sonra yuruyuse
Giderim diye planlıyorum bakalim
Hmmm. Ne değişik olacak sizin için .. pek heyecanlı ..
Nilüfer abla sen çalışmıyormuydun ben yanlış mı hatırlıyorum
En güzel spor yürüyüş benim için de artık yazin bol bol yaparim
İyiymiş ablaÇalışıyorum canım ..
Okul vakti saat 15.00 gibi çıkıyorum anlasmam öyle :)
Sağolsunlar idare ediyorlar beni.
Et gününü bende seviyorum..bu diyet aslinda üst üste yapilsbilir ama biraz daha esnek haliyle...yani biraz serbest takilabiliriz...patates günü sadece haslama deyilde degisik haliylr yiyebilitrz.mesela..Ayy bu beste beşi sevdim gün içinde sadece protein yemem gerektiğini bildiğim için
Onun dışında bisey yesem kaçamak gibi geliyor
Babama kahve yaninda çikolata kuruyemiş ikram ettim
Bir cay bardağı kadar kavrulmamış fındik badem yedim
Benim birsürü iş var camasir ütü yemek..spora vakit kalmiyo buraya bazen zor yaziyorum..Et gününü bende seviyorum..bu diyet aslinda üst üste yapilsbilir ama biraz daha esnek haliyle...yani biraz serbest takilabiliriz...patates günü sadece haslama deyilde degisik haliylr yiyebilitrz.mesela..fazla sıkıcı olmaz ve zorlsnmayiz
Huuu huuu kızlaaarrrrr
Ben sporumuda yaptim
Aynen cnm . Sanki beni anlattın İnan işlere yetişemiyorumBenim birsürü iş var camasir ütü yemek..spora vakit kalmiyo buraya bazen zor yaziyorum..
Yürüyüse gidiyorum ben de..
1 saat walk walk walk
Hadi gözün aydın :) darısı başıma :)Huuu huuu kızlaaarrrrr
Ben sporumuda yaptim
Afiyet olsunEki Görüntüle 2116791
Benim bugünkü kaçamağim bunlar..1-2 güne regl olcam canim ekmek cekti..biraz Zeytinyaği ile zahterlen 1 wasa yedim diyer siyah ekmeğide sade yedim...cok özlemişim ekmek yemeği..kac hafta oldu bilmiyorum ekmek yemeyeli..ama pişmanlik hissi yok..mutluyum iyi geldi..
Alltogetherr alltogetherr :):)
Mrb arkadaşlar
Sabah 9 :00
Süt
Öğlen 11;00
1 bardak az şekerli çay
Tatlı kaşığı yumurta kızarmış
Tatlı kaşığı kadar çörek
1 saat yürüyüş
Saat 4:00
Kahve 1 fincan az şekerli komşudaydım
3tane kremalı bisküvi
1 avuç çekirdek
1 avuç karışık çerez kayısı incir fındık vb
Saat 5;00 akşam yemeği
4 kaşık kısır
2 kaşık acılı sos domates turşusu
Kayısı cayı
Küçük yemek kaşığı çörek
Bu günlük bildirimin arkadaşlar
Menümü de yazayım
9:00 pastırmalı iki yumurta, 5 siyah zeytin, yarım domates, bir salatalık.
10:00 limonlu ıhlamur, iki badem, iki ceviz
3:00 bir kepçe kuru fasulye, iki kaşık bulgur pilavı, bir porsiyon yumurtalı ıspanak.
5:30 limonlu ıhlamur
Kızlar ben yarından itibaren düzenli bildirim yapıcam yoksa kaçamak yapıyorum olmuyo burası gerçekten çok etkili
Kızlar yazmadan unutmayayım
1 tane orta büyüklükte fırında kuru soğan pişmiş yedim . Ve akşamı kapattım :) işallah 18:20 yedim soganı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?