Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşlar tebrikleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım benim.a.s.a.s.a.s.a.s.
Ya arkadaşlar ben bir araya toplayarak yaptığınız alıntı işini beceremiyorum bana nasıl yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?CADIARZU

Gelelim iftarda yediklerime kase çokba,1 küçük tabak közlenmiş patlıcan salatası,2 lt. su, 1 porsiyonda karpuz ve kavun yedim.
Kılar yaptığım spora gelince hiç sormayın hışım çıktı ,öldüm.Tam iki saat boyunca spor yaptım(üst karın kasları , alt karın kasları, sağ ve sol karın kasları, iç ve dış bacak kasları, sırt, göğüs, kalça kaslarını çalıştıracak şekilde ) herbirini 100'er defa .Bunlarıda 100'er defa yapmamın nedeni tahmini 3 gün önce 20 şer defa yaptığımda 2 gün sonra gördüm ki göbeğimde gözle görülür bir biçimde değişiklik olmuş o yüzden arttırdım sayısını bakalım 3 gün sonra ne olur. Tavsiye ederim çok memnun kaldım.

slm ben akşam misafirlikteydim sadece çorba ve salata yedim...ekmek yok....ardından 8 bardak çay içtim sanırsam şekersiz...3 km de yürüdüm.....

Çilekciğim şu ödem atmak için hazırladığın keten tohumu vardı ya onu sana zahmet tekrar yazsana bi ...opuyorumnanaktan

günaydın herkese ben sabh 3 zeytin biaz çökelek ve domates-biber yedim light süt içtim yanında 2 kepek ekmek yedim sonrasında 50mekik çektm dün akşam çorba içmiştim yanında da salata yediydim benden böle raporu verdm sonra tekrar gelirim..

sahurda sadece salata yedim..üstyüne de keten tohumunu kaynatıp içtim....dünden bugüne 400 gr farketti kızlar size de tavsiye ederim....ii ödem söküyor.....

Kızlar iyi akşamlar ben geldim nihayet. Benim ufaklık ana okuluna başlayacak alış-veriş yaptık bi ton para tuttu.Daha benim kızın lise masrafları var yandık Allah bilir ne kadar tutar.

çıtır kızlar iyigecelr nasılsınız özledimm sizi yavv
bugün bayramlık ciciler aldım kendime 40 beden şık siyah bi elbise 40 bedenin altını çizerim:) ama pantolonum var bitane38 beden ewt sadece bi tane çünkü çok kısa bi süre giyebilidim onu artık oo pantolon bana oluyo :)mutluyum mutlusun mutluyuz:)
kızlar akşam davetliydim çorba salata tavuk 1 parça ve 1 tabaktan az güveç yedim 1 dilimde revani
yarın çok yogunum kızlar okul var çarşı işim var alışveriş var misafir var çoooookkk işimm varrr

Son düzenleme:
slm kızlar....ance girebildim...çorba salata serüvenimize devam..bol bol çay içtim.....2 tane salatalıklaa sahur yaptım iştahım yok valla...şimdide keten tohumunu kaynatıp içiyom......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…