Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünku menum
Sabah türk kahvesi
Kahvalti 8 adet zeytin, domates salatalik 1haslanmis yumurta 1 dilim ekmek, 2 cay
Ara 2 cay
Öğlen ;brokoli salatasi, 1 yumurta
Ara 2 cay
Ara Portakal
Ara yarim nar
15 bardak su spor yapmadim ama 1.5 saate yakın zebra perdelerimi balkonda yikadim ama spor yapsam bu kadar kalori yakmazdim herhalde
Toplam 600 kalori

Hayirli geceler arkadaslar

Ben de tasinma telasindaydim bugun
Hatta esim yanlislikla tartiyi da gondermis yeni eve
Daha elektrik su acik degil o yuzden annemlerde kaliyoruz
Pazartesi bildirimini sali yapsak oluyo mu

Gelelim pazar menusune

Menu bildirimi menu bildirimii

Sabah 10.30:1bard sut, iki yemek kasigi kuymak, 3 zeytin, biraz peynir

Ara13.00: danissimo limon cheesecake tadinda (haftaicinde bi kez daha yemostim ve kalorisini de paylasmistim)

Aksam 16.30: bir kase tarhana corbaso, firinda kofte, bir yemek kasigi pilav

Yatgeberlik 22.30: bir adet muz, bir su bard sut

Aralarda gecen tum zamanlarda esyalari kolilemek, kolilerin bir kismini yeni eve goturmek vs gibi isler halletim, belim tutulmus neredeyse fenalardayim

Kolay gelsin. Biz de iki hafta önce kolileme yaptık taşınma zor annemlerdeyim üstelik daha tam olarak taşınmadık ben o sıra kilo almıştım vereceğime. Ivır zıvır ısmarlayıp yiyorduk işin ucu kaçmıştı.

Gunaydin hanimlargununilk bildirimi benden gelsin.
Baslangic kilom124.400
Cuma gunu 122.000
Bugun121.900
Giden 100gram
Gercekten iyi ki varsiniz. Buraya bildirim yapacak olmanin verdigi duyguyla kendimi tutabilitorum. Onumde daha uzuuuuuun bir yol var ama sayenizde basaracagima da inaniyorum. Tekrardan iyi ki varsiniz

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah yeni hafta hepimize bol eksi olarak döner

Benim malum cumartesi günü yollarda geçti günüm ve tabi dün davul gibi gergin dolandım durdum
Hatta akşam üzere arkadaş bizi çaya çağırdı gittiğimde özellikle karnımı görünce anam bu ne hal dedi dedim çocuğu doğuramadım gitti ( genelde o hep öyle der şiştiğinde )
Sağ olsun bana hemen bir kiraz saplı çay yaptı iyi gelir diye hatta bugün ve yarın da iç ancak atarsın şişliğini dedi hatta yanıma bile verdi olurda markette bulamazsam diye

Bakalım bugünde bol suyla içeyim de biraz rahatlarım inşallah
Tartıyı ne siz sorun ne ben söyleyeyim o derece ama ödem olduğu için sıkıntı yapmıyorum

Bu arada kaptanim ben bu cuma listedeyim dimi

Aynen canım geçen hafta malum alamamıştım gün dolmadı diye bu hafta listedesin inşallah

Süper en azından haftasonu kilo almamış olman harika
Eminim cumaya kadar çok daha güzel rakamlar göreceksin tartıda

yok yok dışardan felan yemek yok, annemin evinde kalıyoruz zaten o yüzden kontrol altında tutuyorum kendimi

zormuş ama hakkatten ne bel kaldı ne kol

Kolay gelsin.
Taşınmak zor ama yeni ortam faklı enerji iyi geliyor :)

Şahane. Haftasonuna rağmen eksi.
Sen de iyi ki aramızdasin

Haftasonu neden çabucak bitiyor ki ..
Daha yapilacak işler gezilecek yerler utulencek esbablar vardı :)

5 gün tatil 2 gün is olarak değiştirmeyi talep etsem çokmu şey istemiş olurum hakim bey :)

Amin canım.
Sen odemlere gelmisin .
Bol suyla halledersin cumaya kadar inş

Sorma valla yine SüngerBOB hallerine büründüm şimdi kiraz saplı çay içiyorum inşallah cumaya kadar gider ödemler

Haftasonu neden çabucak bitiyor ki ..
Daha yapilacak işler gezilecek yerler utulencek esbablar vardı :)

5 gün tatil 2 gün is olarak değiştirmeyi talep etsem çokmu şey istemiş olurum hakim bey :)

Sorma ben çalışmadığım halde ne ev işlerine yetişebiliyorum nede haftasonundan bir şey anlıyorum
Kızın haftasonu iki gün yüzmesi olunca karı koca Eminönüne bile kaçamıyoruz hatta birbirimize hiç vakit ayıramıyoruz Geçen gün eşime diyorum bu böyle olmayacak biz senle bir otelde mı buluşsak ne yapsak diye adamcağız nasıl gülüyor sorma valla çocuklara koşturmaktan hiç aklımızdan bile geçemiyor artık baş başa birşeyler yapmak diye

Günaydın kızlar )

Sanada Günaydın canım

Gunaydin herkese kizlar haftasonu birwz ipin ucunu kacirdim +400 var ama cumaya kadarhallederim diye dusunuyorum :)

Sanada Günaydın canım
o 400 gr ne ki halledersin sen fazlasıyla
Ben bu sabah resmen 2 kg fazla çıktım tartıda dün akşam halimi gören arkadaşda diyor ilk kez seni bukadar şiş görüyorum diye ama ben bile ümidimi yitirmiyorum çünkü bünyemi biliyorum çok abartılı şişer ama bir kaç güne iner şişliklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…