Allah bağışlasın cnm. Allahım korusun kuzuları . Sanada güç kuvvet versin :)Benimkiler ikiz canım bir biri uyanıyor bir diğeri, bütün gece ayaktayım sanki. En az 6 kere kalkıyorum
İlaçları? Anlamadım.Merak ettim ikizlerin ilaçları oldu cnm
Benim de tüp canım. Bir embriyo ikiye bölündü tek yumurta ikizleri.Allah yardımcın olsun canım benim kızım tüp Bebek iki embriyo transferi oldu biri tuttu keşke ikiz olsaydı diyorum
Kışın tekrar deniycez kızıma kardeş istiyoruz inş olur
Amin canım sağolasın.Allah bağışlasın cnm. Allahım korusun kuzuları . Sanada güç kuvvet versin :)
canım bozuyorum diye kendini üzme demek ki sana göre değil şok diyeler sen de uygun olanı yaparsın verirsin güzel güzel kiloları . moralini bozan seni sıkan başka bir şey mi var ?İyi akşamlar kızlar ben yine dağıttım kendimi dün de buraya hiç uğrayamadım bugün de okumak için ceptem girdim inanın güzel bir menü yazamayacağım için hiç yazasım gelmiyor. 5te 5i yine bozdum üç gün dayanamıyorum ki devamı düzenli gelsin
Akşam geç geldim eve ve yolda gelirken bir simit alıp geldim eve oturdum onu yedim peynirlemoralim bozuk hiçbir şey yapasım yok bulaşıkları makineye dizmek bile içimden gelmiyor ev berbat halde vs vs. Su içmeye çalışıyorum yatana kadar bari o olsun diye.
erken vakitte daha çok eksi görüyorsun zaten ne kadar gördün bilmiyorum ama ben haftada 1.5 veriyodum 70 kiloya yakınken şimdi yarım kilo versem havalara uçuyorum :)Kizlar sabah tartiya baktim inanilmaz degisim var 6 gunde bukadar etki etmesi normal mi.
eskiden bir bardak bile su icmeyip simdi full su icmemin, sonra her dakika birseyler yerken suan az ve elimden geldiğince dengeli beslenmemin, regl olup fazlaliklari atmamin ekstra dans etmemin faydasini bu kadar erken gormek munkun mu acaba
eve anca bu saatlerde geliyorum ondan gün içinde de hiç telefonumun interneti de açmıyorum sınavlar geldi bir de sunumum var haftaya arada vakit bulursam gün içinde de yazmaya çalışıyorum hemen :)H helopini @Meryem1306Nana929
@missERE S sevil4321mavimli kittenlove
Bugün sesiniz cikmamis napıyorsunuz bakiyim arada yazın kızlar
Unuttuğum varsa affola bugün yazmayanlar
tam kıvamında olmuş hem her çeşit besinden almışsın hem de akşama doğru hafifletmişsin :)İyi akşamlar kızlar
Menüm gelsin
8de sade filtre kahve
9da bir yumurta, yarım domates, yarım salatalık, bir dilim eski kaşar, 5 siyah zeytin, bir kaşık tahin pekmez.
2de bir tabak yayla çorbası, yeşil salata, bir portakal
4te 2 çatal cheesecake, çay
7de bir tabak mercimek çorbası.
menü güzel pilav için bir sınır söylüyolardı ama hatırlamıyorum on bir şey diyemem :) oryantal için napıyorsunBugunki menuuuuuuuuuu :))
Sabah saat12 de iki çatal menemen 2 tb ekmegi ile peynir kaşar iki lokmacik bal 1 zeytin yesil cay
Kahvaltidan sonra kizimla hastaneye sürüyerek gidip geldik
Ara nar
Aksam 19 da 5 kanat 5yk pilav kucuk kase yogury biraz aci süs biber
25 dk oryantel
2.5 litre su
Süs biberlerden dolayi midem yaniyo suan :)
bence iyi az bile yemişssin öğlen avuç içi kadar değil mi o ekmek kaç kalori ki azdır yaniMenüm
Sabah yağsız tost
Ara bi kucuk muz
Öğlen yarim kâse çorba
Parkta (halk ekmeğinden Fındıklı üzümlü ekmek)
Saçma oldu ama(
Ara yeşil çay
Bes ceviz fındık
Akşam bı tabak acili kabuska uc kaşık yoğurt
30dk bisiklet çevirdim
Evet biraz stresli bir dönemdeyim iki gündür de bunalımdayım sanki sabah uyanamıyorum tuhafım. Ama geçecek. Şok diyeti bıraktım zaten olmuyor devamı gelmiyor moralim bozuluyor daha fazla. Çok güzel kilo verdim buraya katılıp başladığımdan beri etrafımdaki herkes görüyor söylüyor mutlu oluyorum ama tamamını veremezsem önceden aldığım kiloların düzelmeyecek psikolojim.canım bozuyorum diye kendini üzme demek ki sana göre değil şok diyeler sen de uygun olanı yaparsın verirsin güzel güzel kiloları . moralini bozan seni sıkan başka bir şey mi var ?
Sağolasın genelde çeşit yapmayı seviyorum herşeyden azar azartam kıvamında olmuş hem her çeşit besinden almışsın hem de akşama doğru hafifletmişsin :)
şok diyette etkilemiştir duygu durumunu çünkü günlük yaşantında çat diye büyük bir değişiklik yapmışsın gibi oldu böyle şeyler etkiliyor insanı düzenine geri dön zaten kilo veriyordun sen .Evet biraz stresli bir dönemdeyim iki gündür de bunalımdayım sanki sabah uyanamıyorum tuhafım. Ama geçecek. Şok diyeti bıraktım zaten olmuyor devamı gelmiyor moralim bozuluyor daha fazla. Çok güzel kilo verdim buraya katılıp başladığımdan beri etrafımdaki herkes görüyor söylüyor mutlu oluyorum ama tamamını veremezsem önceden aldığım kiloların düzelmeyecek psikolojim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?