Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mrb arkadaşlar
Sabah 10;00
Süt
Öğlen 2:00
Kayısı cayı
Bir parça çörek
Fırında pişmiş
Bir parça et ekmek ile bir parça ve 4 dilim patates
Akşam
6;00
Yarım kase yoğurt
Birazdan gece Kızı cayı

Allah yardımcın olsun canım benim kızım tüp Bebek iki embriyo transferi oldu biri tuttu keşke ikiz olsaydı diyorum

Kışın tekrar deniycez kızıma kardeş istiyoruz inş olur
Benim de tüp canım. Bir embriyo ikiye bölündü tek yumurta ikizleri.
İnşallah hemen gelir kardeşi bekletmez sizi.

İyi akşamlar kızlar
Menüm gelsin
8de sade filtre kahve
9da bir yumurta, yarım domates, yarım salatalık, bir dilim eski kaşar, 5 siyah zeytin, bir kaşık tahin pekmez.
2de bir tabak yayla çorbası, yeşil salata, bir portakal
4te 2 çatal cheesecake, çay
7de bir tabak mercimek çorbası.

Bugunki menuuuuuuuuuu :))
Sabah saat12 de iki çatal menemen 2 tb ekmegi ile peynir kaşar iki lokmacik bal 1 zeytin yesil cay
Kahvaltidan sonra kizimla hastaneye sürüyerek gidip geldik

Ara nar

Aksam 19 da 5 kanat 5yk pilav kucuk kase yogury biraz aci süs biber

25 dk oryantel
2.5 litre su

Süs biberlerden dolayi midem yaniyo suan :)

canım bozuyorum diye kendini üzme demek ki sana göre değil şok diyeler sen de uygun olanı yaparsın verirsin güzel güzel kiloları . moralini bozan seni sıkan başka bir şey mi var ?

Menumu bildireyim hemen
Sabah 1yumurtadan omlet
1dilim tb ekmegi
1dilim peynir
1domates
1salatalik
Yesilcay
Oglen 2dilim beyaz ekmek
7-8 tane zeytin
1dilim peynir
Ara armut
Aksam 6yk kabak yemegi
3yk yogurt
1kase mercimek corbasi
Salata

erken vakitte daha çok eksi görüyorsun zaten ne kadar gördün bilmiyorum ama ben haftada 1.5 veriyodum 70 kiloya yakınken şimdi yarım kilo versem havalara uçuyorum :)

Menüm
Sabah yağsız tost

Ara bi kucuk muz

Öğlen yarim kâse çorba
Parkta (halk ekmeğinden Fındıklı üzümlü ekmek)
Saçma oldu ama (

Ara yeşil çay
Bes ceviz fındık

Akşam bı tabak acili kabuska uc kaşık yoğurt

30dk bisiklet çevirdim

tam kıvamında olmuş hem her çeşit besinden almışsın hem de akşama doğru hafifletmişsin :)

menü güzel pilav için bir sınır söylüyolardı ama hatırlamıyorum on bir şey diyemem :) oryantal için napıyorsun

bence iyi az bile yemişssin öğlen avuç içi kadar değil mi o ekmek kaç kalori ki azdır yani

canım bozuyorum diye kendini üzme demek ki sana göre değil şok diyeler sen de uygun olanı yaparsın verirsin güzel güzel kiloları . moralini bozan seni sıkan başka bir şey mi var ?
Evet biraz stresli bir dönemdeyim iki gündür de bunalımdayım sanki sabah uyanamıyorum tuhafım. Ama geçecek. Şok diyeti bıraktım zaten olmuyor devamı gelmiyor moralim bozuluyor daha fazla. Çok güzel kilo verdim buraya katılıp başladığımdan beri etrafımdaki herkes görüyor söylüyor mutlu oluyorum ama tamamını veremezsem önceden aldığım kiloların düzelmeyecek psikolojim.

ben de menümü yazayım hemen

sabah : 2 dilim kepek ekm.
2 dilim peynir
2 dilim domates
yeşil çay

ara : yarım simit
küçük boy latte

akşam : akşamı daha yemedim kepek ekmeğine ton balıklı sandviç mi yapsam diyorum en uygun o olur heralde şuan saatte geç oldu ama karar veremedim
spor : 30 dk yürüyüşüm var .
su : malesef az unuttum yoğunluktan 1 lt bile olmadı

şok diyette etkilemiştir duygu durumunu çünkü günlük yaşantında çat diye büyük bir değişiklik yapmışsın gibi oldu böyle şeyler etkiliyor insanı düzenine geri dön zaten kilo veriyordun sen .

İyi akşamlar kızlar dünden beri biraz canım sıkkındı stresliydim uğrayamadım buraya. Bugün yine bir sunumum vardı akşam 4 gibi başlayınca geç bitti geç döndüm eve.
Menü: sabah kahve ve çayla geçti.
Öğle peynirli sandviç ve ayran.
Akşam yemeğinde dışardaydım üç parça tavuk ızgara ve bir kase salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…